FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DesimaL
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DesimaL » 21 okt 2012, 00:08

D10S je napisao/la:Barca ni izbliza nije jaka kao prosle sezone, a opet nemaju nijednog kiksa, koji paradoks.
I opet im Real Madrid nemoze nista :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 okt 2012, 00:09

D10S je napisao/la:Barca ni izbliza nije jaka kao prosle sezone, a opet nemaju nijednog kiksa, koji paradoks.

Izgleda Tito odlucio da ispravi Pepove mane, ne umire u ljepoti, ali bodove gotov sve pokupi....
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 okt 2012, 00:10

Yebaji ga, imamo igru, ali nemamo odbranu. :| :roll:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 21 okt 2012, 00:10

bparena je napisao/la:Meni su prebacivali da pretjerujem sa onim sto govorim mjesecima. Imamo hajvana na golu, odbrane nemamo i samo je sreca sto sredina i napad postignu vise golova od toga koliko ih majmuncina primi. Moš' onda misliti koliki su firaunovi strahovi kad Jozo ne smije napasti tim koji bukvalno NEMA NI GOLMANA NI ODBRANE. Koji strah :o

@petarda
I ja sam cesto mislio o ovome a i sudija se pravo trudio. I skloni tog flopa s avatara matere ti, gadi mi se gledat tog majmuna. :(
Majstore, ponavljas jedno te isto iz posta u post. Dobro shvatili smo, Valdes je flop, Jozo se usr'o al' ohani malo svega ti.
Don't hate what you don't understand.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 okt 2012, 00:11

DesimaL je napisao/la: I opet im Real Madrid nemoze nista :mrgreen:
Pa prije bih rekao da je obratno, barem u medjusobnim duelima. Dobili smo Superkup, a mislim da je nerijeseno na Nou Campu veci uspijeh za Madrid nego za Barcu. E sto je stanje na tablici parametar koji nama ne odgovara, to je nesto drugo :D
Izgleda Tito odlucio da ispravi Pepove mane, ne umire u ljepoti, ali bodove gotov sve pokupi....
Upravo tako. Odlicno primjeceno.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 okt 2012, 00:11

slika

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 21 okt 2012, 00:12

bparena je napisao/la:Meni su prebacivali da pretjerujem sa onim sto govorim mjesecima. Imamo hajvana na golu, odbrane nemamo i samo je sreca sto sredina i napad postignu vise golova od toga koliko ih majmuncina primi. Moš' onda misliti koliki su firaunovi strahovi kad Jozo ne smije napasti tim koji bukvalno NEMA NI GOLMANA NI ODBRANE. Koji strah :o

@petarda
I ja sam cesto mislio o ovome a i sudija se pravo trudio. I skloni tog flopa s avatara matere ti, gadi mi se gledat tog majmuna.
:(
obavljeno :mrgreen:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 okt 2012, 00:12

Širi se spisak obaveznih pojacanja...pored stopera, sad moramo naci novog golmana :!: ....nisam namjerno prozivao Valdesa kao ostali (Arena ga odavno ima na zubu i još neki), trudio sam se namjerno da na prozivam, hajd kontam proci ce ga ludilo, kad on baš pacijent :shock: :oops: :( nekad je i znao braniti neke nenormalne šuteve iz rašlji i bio odlican sa refleksom u situacijama 1 na 1 (to mu je bila specijalnost) ali sad je baš propao ko kauč. Pogledajte onaj prvi gol, kakva tragedija od golmana :(
Mislim, onakve golove primati :( imamo li kakvog golmana u mladom timu :?: jer Pinto je klasicni cirkusant.

"odbranu" necu ni pominjati :oops: :oops:

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 okt 2012, 00:16

messilla je napisao/la:Yebaji ga, imamo igru, ali nemamo odbranu. :| :roll:
Nemoj biti levat drug, ne moze se to tako gledat, mogla bi Barca parkirat autobus ko neki pa bi vidio kako se igra odbrana...inace ne mogu se gledat odvojeno stvari...pogotovo odvajat neke igrace i reci ovaj nije dobro odigrao ovaj jeste, odbrana dobra napad los...ne ide to tako... fudbal je timska igra...eto i sa nikakvom odbranom i golmanom i ne znam ti sta jos sve ne Tito postize bolje rezultate od Pepa...dakle covjek se razumije u neke stvari a mi forumasi ovjde smo levati i laici mi bi sve ijednog igrca osim mesija Xavija i inieste zamijenili i sta bi se desilo ? Da li bi se ovi uspjesi postizali...ne bi sigurno...ne mijenja se pravi covjek radi jedne slabe partije radi 2-3 kiksa ili radi cak slabe sezone...

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 okt 2012, 00:19

@Larry, kako da ti kažem a da se ne uvrijediš, ne seri majket'. :mrgreen:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 okt 2012, 00:21

Ovo je photoshop. Vidis da fali natpis "Qatar foundation".
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 21 okt 2012, 00:22

Vilanova : " Valdes nam je toliko godina pružao toliko toga, da sada ne možemo sumnjati u njega" :roll:

Pruzio mi je cir..
ser del barça es el millor que hi ha !

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 okt 2012, 00:22

ripper je napisao/la: Pogledajte onaj prvi gol, kakva tragedija od golmana :(
Mislim, onakve golove primati :( imamo li kakvog golmana u mladom timu :?: jer Pinto je klasicni cirkusant.
1. go je bio iz penala...vidis kako tI je sud poremecen? :mrgreen: ...sigurno mislis na 2. go... drugi go je veoma tezak udarac za odbranit bio, veoma neugodno, a ti ko zadnji levat, samo zato sto je izgledalo nespretno okrivljujes golmana za ono...SJEDI JEDAN!
Ponovi to gradivo, pa za mjesec dana ponovo dođi...

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 okt 2012, 00:24

LarryDavid je napisao/la:
1. go je bio iz penala...vidis kako tI je sud poremecen? :mrgreen: ...sigurno mislis na 2. go... drugi go je veoma tezak udarac za odbranit bio, veoma neugodno, a ti ko zadnji levat, samo zato sto je izgledalo nespretno okrivljujes golmana za ono...SJEDI JEDAN!
jesi pametan :mrgreen: , hajd sad oguli jabuku i na spavanje.

Moj Tito dragi, Valdes nam je donio samo čireve ove sezone.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 okt 2012, 00:24

mandraX je napisao/la:@Larry, kako da ti kažem a da se ne uvrijediš, ne seri majket'. :mrgreen:
hehe jelde da bi sve igrace zamjenili osim Messija, Xavija i Inijeste? hehehe :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 okt 2012, 00:28

Nisam upratio ovaj detalj, tek sad čitam šta neki pišu o tome, zašto je to Cesc dobio žuti?

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 okt 2012, 00:29

ripper je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:
jesi pametan :mrgreen: , hajd sad oguli jabuku i na spavanje.

Moj Tito dragi, Valdes nam je donio samo čireve ove sezone.

hehe kako si znao da jedem jabuke :mrgreen: hehehe :mrgreen:
btw jel ti stvarno mislis da bolje znas od Tite? sa druge strane nikada to tako ne funkcionise... neke igrace moras drzati u ekipi radi njihovog autoriteta, statusa i slicno...ako ih izbacis poremetis hemiju ekipe...nije Barca Titina prcija da moze raditi sta hoce sa nje...imaju tu i veci autoriteti i pravila koja se postuju....

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 21 okt 2012, 00:29

mandraX je napisao/la:Nisam upratio ovaj detalj, tek sad čitam šta neki pišu o tome, zašto je to Cesc dobio žuti?
Koliko sam procitao zato sto je slavio gol sa igracima sa klupe :lol: :lol:

@LarryDavid
Nemoze se vise dopustati da valdes kiksa.Brani 2 dobre,pa kikisa kakav je to golman ? Pa onda pogledaj kad treba izbiti loptu,ja mislim da veceras nije ni jednom pogodio igraca barcelone :?
Pod hitno treba dovesti novog golmana
Begovic i Ter Stegen jedva cekaju poziv barcelone :mrgreen:
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 21 okt 2012, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 okt 2012, 00:30

Mislim da su Tito uz Safeta i Mancina najbolji treneri trenutno , rezultati to pokazuju.
Vi gledate kakve golove Valdes prima , a ne vidite kakve pasove dijeli
Za vas je cudna formacija bez stopera zbog koje protivnicki klub dadne 4 gola bez prave prilike , al to samo govori da vi povrsno gledate fudbal i da ste totalni lajici.
jer bez takvog balanasa barcelona ne bi postigla 5 golova.

Sent from my Drinin Vuk acoount number 9821
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 okt 2012, 00:30

Zato što se pretjerano radovao golu Messia i to na klupi mu dao....Messiu dao jer je procjenio navodno, da se pravio lud kad nije cuo pištaljku....Mascheranov crveni - nidje veze :o :o

Larry Flint, mi smo ovdje forumaši obicni, normalno da ne znamo bolje od Tita, šta ti je ba :shock: :mrgreen: opusti se , na forumu se piše svašta ;) šta kome padne na pamet :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.