I opet im Real Madrid nemoze nistaD10S je napisao/la:Barca ni izbliza nije jaka kao prosle sezone, a opet nemaju nijednog kiksa, koji paradoks.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
I opet im Real Madrid nemoze nistaD10S je napisao/la:Barca ni izbliza nije jaka kao prosle sezone, a opet nemaju nijednog kiksa, koji paradoks.
D10S je napisao/la:Barca ni izbliza nije jaka kao prosle sezone, a opet nemaju nijednog kiksa, koji paradoks.
Majstore, ponavljas jedno te isto iz posta u post. Dobro shvatili smo, Valdes je flop, Jozo se usr'o al' ohani malo svega ti.bparena je napisao/la:Meni su prebacivali da pretjerujem sa onim sto govorim mjesecima. Imamo hajvana na golu, odbrane nemamo i samo je sreca sto sredina i napad postignu vise golova od toga koliko ih majmuncina primi. Moš' onda misliti koliki su firaunovi strahovi kad Jozo ne smije napasti tim koji bukvalno NEMA NI GOLMANA NI ODBRANE. Koji strah
@petarda
I ja sam cesto mislio o ovome a i sudija se pravo trudio. I skloni tog flopa s avatara matere ti, gadi mi se gledat tog majmuna.
Pa prije bih rekao da je obratno, barem u medjusobnim duelima. Dobili smo Superkup, a mislim da je nerijeseno na Nou Campu veci uspijeh za Madrid nego za Barcu. E sto je stanje na tablici parametar koji nama ne odgovara, to je nesto drugoDesimaL je napisao/la: I opet im Real Madrid nemoze nista
Upravo tako. Odlicno primjeceno.Izgleda Tito odlucio da ispravi Pepove mane, ne umire u ljepoti, ali bodove gotov sve pokupi....
obavljenobparena je napisao/la:Meni su prebacivali da pretjerujem sa onim sto govorim mjesecima. Imamo hajvana na golu, odbrane nemamo i samo je sreca sto sredina i napad postignu vise golova od toga koliko ih majmuncina primi. Moš' onda misliti koliki su firaunovi strahovi kad Jozo ne smije napasti tim koji bukvalno NEMA NI GOLMANA NI ODBRANE. Koji strah
@petarda
I ja sam cesto mislio o ovome a i sudija se pravo trudio. I skloni tog flopa s avatara matere ti, gadi mi se gledat tog majmuna.
Nemoj biti levat drug, ne moze se to tako gledat, mogla bi Barca parkirat autobus ko neki pa bi vidio kako se igra odbrana...inace ne mogu se gledat odvojeno stvari...pogotovo odvajat neke igrace i reci ovaj nije dobro odigrao ovaj jeste, odbrana dobra napad los...ne ide to tako... fudbal je timska igra...eto i sa nikakvom odbranom i golmanom i ne znam ti sta jos sve ne Tito postize bolje rezultate od Pepa...dakle covjek se razumije u neke stvari a mi forumasi ovjde smo levati i laici mi bi sve ijednog igrca osim mesija Xavija i inieste zamijenili i sta bi se desilo ? Da li bi se ovi uspjesi postizali...ne bi sigurno...ne mijenja se pravi covjek radi jedne slabe partije radi 2-3 kiksa ili radi cak slabe sezone...messilla je napisao/la:Yebaji ga, imamo igru, ali nemamo odbranu.![]()
Ovo je photoshop. Vidis da fali natpis "Qatar foundation".mandraX je napisao/la:[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... _n.jpg/img]
1. go je bio iz penala...vidis kako tI je sud poremecen?ripper je napisao/la: Pogledajte onaj prvi gol, kakva tragedija od golmana![]()
Mislim, onakve golove primatiimamo li kakvog golmana u mladom timu
jer Pinto je klasicni cirkusant.
jesi pametanLarryDavid je napisao/la:1. go je bio iz penala...vidis kako tI je sud poremecen?ripper je napisao/la: Pogledajte onaj prvi gol, kakva tragedija od golmana![]()
...sigurno mislis na 2. go... drugi go je veoma tezak udarac za odbranit bio, veoma neugodno, a ti ko zadnji levat, samo zato sto je izgledalo nespretno okrivljujes golmana za ono...SJEDI JEDAN!
Ponovi to gradivo, pa za mjesec dana ponovo dođi...
hehe jelde da bi sve igrace zamjenili osim Messija, Xavija i Inijeste? hehehemandraX je napisao/la:@Larry, kako da ti kažem a da se ne uvrijediš, ne seri majket'.
ripper je napisao/la:jesi pametanLarryDavid je napisao/la:1. go je bio iz penala...vidis kako tI je sud poremecen?ripper je napisao/la: Pogledajte onaj prvi gol, kakva tragedija od golmana![]()
...sigurno mislis na 2. go... drugi go je veoma tezak udarac za odbranit bio, veoma neugodno, a ti ko zadnji levat, samo zato sto je izgledalo nespretno okrivljujes golmana za ono...SJEDI JEDAN!
Ponovi to gradivo, pa za mjesec dana ponovo dođi..., hajd sad oguli jabuku i na spavanje.
Moj Tito dragi, Valdes nam je donio samo čireve ove sezone.
Koliko sam procitao zato sto je slavio gol sa igracima sa klupemandraX je napisao/la:Nisam upratio ovaj detalj, tek sad čitam šta neki pišu o tome, zašto je to Cesc dobio žuti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.