FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jocker92
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jocker92 » 20 okt 2012, 23:51

Hebote kuhen koja utakmica :shock:
Sudija,Valdes i odbrana Barce tragikomicni.

Mancini
Kontakt:

Fc Barcelona

Post Postao/la Mancini » 20 okt 2012, 23:51

Ja cirkusa od odbrane na čelu sa golmanom,jeli moguće ono?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 okt 2012, 23:51

Jbo li te i sumpor i sudija i Valdes. Svaki put pretrnem kad lopta ide prema Valdesu. Al' ajd, bitno je da su upisana nova tri boda na uvijek zajebanom Riazoru. :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 20 okt 2012, 23:52

Cudne li utk, Depor zabije 4 gola i ne osvoji ni bod.Sudija imao par smijesnih odluka, al' vazno je da je zadrzana prednost od 8 bodova.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 okt 2012, 23:52

Odlična utakmica.
Mogla je reprezentacija Njemačke zbijati šale na račun Barcelone. :mrgreen:
Messi i Cesc briljantni. Al' bukvalno briljantni. Sudija se pogubio, crveni karton (drugi žuti, kako god) nije postojao, al' eto barem novih "argumenata" koji će se koristiti na temi Barcelona vs Real. :mrgreen:
Dobro je neko napisao - postigneš 4 gola, a ne izvučeš ni bod. :mrgreen:
Žao mi je Deportiva, al' nisu zaslužili bod. Barcelona je bila bolja i sreća (stative, promašaj Pedra), sudija i smušenost u odbrani je vratila Deportivo u meč.
Btw, koliko je Messi zabio u Primeri?
I, je l' on već sad u sezoni zabio 4 gola iz slobodnjaka? :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 okt 2012, 23:53

Juvelandia je napisao/la:I sta kaze Mourinho? dajte Penaldu "loptu". :lol:
Sta ovaj Messi radi :o
Ubija madridiste i firgose u zdrav mozak. :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 20 okt 2012, 23:53

hahah jao, pa ovo je zalosno bilo. Ne zna se koje gori bio veceras, odbrana barcelone ili onaj braco u crnom :roll:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 20 okt 2012, 23:55

Sa onim ludim Valdesom a i kompletnom nazovi "odbranom", covjek ni rahat ni 5 minuta...kad ne može Deportivo, onda ga sami sebi zavucemo i tako ih vracamo u život :lol: :lol: jao ludnice od utakmice sa 9 golova.
Ljudi, nismo svjesni kako nas vile nosaju sa ovim zayebancijom od zadnje linije...pa Tito dragi, vidiš li ti da tu nema O od odbrane :o :shock:
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 20 okt 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 okt 2012, 23:55

3 boda u utakmici sa smijesnim sudijskim odlukama i bez golmana vise nego odlicno.. ;)

Ali ovo sto Messi radi jednostavno nije normalno :shock:
ser del barça es el millor que hi ha !

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 20 okt 2012, 23:55

Tačno znamo izgledati fenomenalni na trenutke ali sve to usere odbrana na čelu sa Valdesom. Kako smo izgledali večeras tragikomično, u nekim situacija poput pravih amatera iz kantonalnih liga. Sreća pa je Messi bio na vrhuncu zadatka, i zaista je o njemu suvišno pričati. Lik odigra dvije zahtjevne tekme za Argentinu, dođe u La Corunu i utrpa im 3 gola i asistenciju, a da ne pričamo za slobodnjak. Po meni je dosta stvari izgledalo lijepo, ali odbrana je kriva da se to neće ni gledati. Pique vraćaj se da te ja ne liječim :D
Mes Que Un Club

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 okt 2012, 23:56

Messi i Cesc veceras dominirali na terenu.
Dok kod Deportiva mora se pohvaliti vise igraca Riki,Pizzi,Valdes,sudija.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 20 okt 2012, 23:57, ukupno mijenjano 3 puta.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 okt 2012, 23:56

kakva utakmica majko moja, ovo se trazi

kakav samo splet okolnosti u kojima barca prima 4 gola, nevjerovatno,

ali pokazalo se i veceras kako ova ekipa ima cvrst moral da i pored niza pehova i sudijskih nepravdi opet ode do pobjede

messi ponovo pokazuje da je najbolji svih vremena, ali ima cristiano, zidane, pele... mora mesi jos pure jesti heh

uglavnom hegemonija se ne moze zaustaviti ni kad nema golmana i jednog igraca, kad sama sebi daje golove...

hegemonija je jedina izvijesnost u neizvijesnosti zivota
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 okt 2012, 23:58

Monolog je napisao/la: Btw, koliko je Messi zabio u Primeri?
I, je l' on već sad u sezoni zabio 4 gola iz slobodnjaka? :?
11 je zabio do sada i jeste zabio 4 iz slobodnjaka, po dva za Barcu i reprezentaciju.
Don't hate what you don't understand.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 okt 2012, 23:59

Nedo' dragi Allah da se Messi povrijedi, izgubili bi 30 bodova prednosti.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 okt 2012, 00:00

Romariooo je napisao/la:kakva utakmica majko moja, ovo se trazi

kakav samo splet okolnosti u kojima barca prima 4 gola, nevjerovatno,

ali pokazalo se i veceras kako ova ekipa ima cvrst moral da i pored niza pehova i sudijskih nepravdi opet ode do pobjede

messi ponovo pokazuje da je najbolji svih vremena, ali ima cristiano, zidane, pele... mora mesi jos pure jesti heh

uglavnom hegemonija se ne moze zaustaviti ni kad nema golmana i jednog igraca, kad sama sebi daje golove...

hegemonija je jedina izvijesnost u neizvijesnosti zivota
Nikakv splet okolnosti buraz, vec **** od odbrane na celu sa mahnitovinom na golu kojem je smiješno kad prima golove :o :shock: :oops: :oops:
Veceras su Messi i Cesc izvadili stvar ;) da se ne lažemo, i Xavi kad je ušao kasnije igra se malo normalizovala i stabilizovala, kao i protok lopte. Ostalo, da Bog sacuva i sakloni

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 21 okt 2012, 00:02

Petardaa je napisao/la:Ovaj sudac nam je presudio prošle sezone protiv Osasune gdje smo izgubili 3-2 i gdje su nam poništena 2 čista gola i priznat gol iz ofsajda Osasuni...
:mrgreen:
bio sam siguran da će nas opet pokrast pa sam zato ovo i napisao maloprije :mrgreen:
ali VELIKI MESSI nas je spasio :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 okt 2012, 00:03

Meni su prebacivali da pretjerujem sa onim sto govorim mjesecima. Imamo hajvana na golu, odbrane nemamo i samo je sreca sto sredina i napad postignu vise golova od toga koliko ih majmuncina primi. Moš' onda misliti koliki su firaunovi strahovi kad Jozo ne smije napasti tim koji bukvalno NEMA NI GOLMANA NI ODBRANE. Koji strah :o

@petarda
I ja sam cesto mislio o ovome a i sudija se pravo trudio. I skloni tog flopa s avatara matere ti, gadi mi se gledat tog majmuna. :(
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 21 okt 2012, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 okt 2012, 00:04

Barca ni izbliza nije jaka kao prosle sezone, a opet nemaju nijednog kiksa, koji paradoks.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 okt 2012, 00:06

bparena je napisao/la:Meni su prebacivali da pretjerujem sa onim sto govorim mjesecima. Imamo hajvana na golu, odbrane nemamo i samo je sreca sto sredina i napad postignu vise golova od toga koliko ih majmuncina primi. Moš' onda misliti koliki su firaunovi strahovi kad Jozo ne smije napasti tim koji bukvalno NEMA NI GOLMANA NI ODBRANE. Koji strah :o

@petarda
I ja sam cesto mislio o ovome a i sudija se pravo trudio. I skloni tog flopa s avatara matere ti, gadi mi se gledat tog majmuna. :(
Sta ima "ne smije napasti" ... kako ja znam u 2012 real vas je prvo razorio na kamp kućici, pa vas je onda satrao u super kupu, i sad jedan solidan remi opet na kamp kućici ... :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 okt 2012, 00:07

D10S je napisao/la:Barca ni izbliza nije jaka kao prosle sezone, a opet nemaju nijednog kiksa, koji paradoks.
Golemo, fakat.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.