FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 20 okt 2012, 22:30

dobra utakmica, zasluzena pobjeda. Sada je na redu zrinjski koji mora pasti, i ja u to uopste ne sumnjam. 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 20 okt 2012, 22:49

@sekac to si upravu treba da se druzimo bgm i da budemo slozni. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 okt 2012, 22:54

Idemo dalje. Sad zrinju dobiti, mozemo sigurno 2,3:0 :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 20 okt 2012, 22:56

Prvo, fenomenalna atmosfera, zaista odavno nije bilo bolje navijanje i oduševljen sam tim segmentom. Bez baklji, bez ičega, grmilo je, čista 10. Svaka čast.

Borac jaka ekipa, pokazali su to. Nema se tu šta puno reći, mi smo svoje iskoristili, oni nisu i na kraju je zaslužena pobjeda. Prevažna tri boda, sada će biti lakše.

Mario opravdao povjerenje, ispunio zadatak i na kraju zabio i gol. Aki mnogo pretrčao, ali je bio nervozan dosta. Beli pokazao koliko znači, uvijek neki centaršut može koristiti ili šut. Said standardno, igrač poteza, koji pravi višak, vuče protivničke igrače, dobar. Radan dosta pretrčao, jedna od boljih partija. Odbrana borbena i na nivou, Dejo izvadio zicer. Hadžija je malo slabiji bio, zajebo je 2-3 dobre šanse, jer je kasno dao loptu.

Uglavnom, igrači su dali sve od sebe i tri prevažna boda smo osvojili, protiv kvalitetnog protivnika kakav je Borac.

Slijedi Zrinjski, na rođendan našeg kluba 24.10. Uz veliku podršku, idemo dalje aBd.

SARAJEVO ŠAMPION!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 20 okt 2012, 22:57

payton je napisao/la:potpis @ devils
i ne idi na vaginalni forum isfrustriranih košpa
..a kad oni dođu na naš ( što redovno rade) ili ignore (ali ne sve gadosti i budalaštine) ili ubiti ih u pojam..svi skupa
Slazem se s tobom. :lol:

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 20 okt 2012, 23:05

Pozdrav svima
mozda je malo off , al eto haj.
Zateknem se oko 21 h možda malo iza na željezničkoj,pratim neke ljude na voz za Zagreb kad tamo lešinari udaraju po vozu, krše, lome, uništavaju sve; narod , putnici se uspaničio, neka gungula, zar par minuta ulijeću specijalci, bježanija po stanici, vriska, pendrečeenje, degenek.
Šteta kako god, ne kontam te ljude, dođu u drugi grad, gledaju tekmu, bodre svoj klub i onda ih se pola vrati kući polomljenih rebara i noseva a možda sve zbog par debila.
Naravno u medijima, ni slova o ovome, eh
nepotrebne tenzije kako god.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

payton

Post Postao/la payton » 20 okt 2012, 23:06

znači imamo DEAL
lijepo ..lijepo..e haj sad to da ispoštujemo uz napomenu da ne provociramo prvi..
U sljedečoj tekmi vrača se Sesar. Sredina terena bez njega nije ista..definitivno. Plus rastereti Saida plus razbija napade protivnika. Zvijzda će ABD pasti i to bez ispaljenog metka..samo nek naši ozbiljno i požrtvovano uđu u tekmz. Ali prvo svinjci. Tvrdim da je borac jača i kvalitetnija ekipa od njih pa padoše ko kruške. Stisnuti ih od prve minni mislum da možemo već u prvom utrpati ta 2 kom...
Kako se večeras čuo istok na prozivanje sjevera..??
YES.WE.DID.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 20 okt 2012, 23:16

Kakve to "dealove" bacate bRez mene :mrgreen:

Veceras je i istok morao navijati, smrzli smo se bili, valja se malo i zagrijat :mrgreen:

Dobro smo odigrali. Bili smo bolji i zasluzeno smo pobijedili kako god okrenes :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 okt 2012, 23:17

http://static.klix.ba/media/images/vije ... 9.1_xl.jpg trenutak kad lopta upućena u gool od strane Saida pogađa Vuleta u ruku
Sarajevo ljubavi moja!

payton

Post Postao/la payton » 20 okt 2012, 23:19

@alfa m
deal o zajedništvu na našem forumu..barem nas koji smo svaki dan tu..pročitaj par zadnjih postova pa reci jel se slažeš ??
YES.WE.DID.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 okt 2012, 23:22

Mario kao brzi voz 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 20 okt 2012, 23:23

payton je napisao/la:@alfa m
deal o zajedništvu na našem forumu..barem nas koji smo svaki dan tu..pročitaj par zadnjih postova pa reci jel se slažeš ??
slazem se :mrgreen: samo u kost braco :mrgreen:
Blueone je napisao/la:Pozdrav svima
mozda je malo off , al eto haj.
Zateknem se oko 21 h možda malo iza na željezničkoj,pratim neke ljude na voz za Zagreb kad tamo lešinari udaraju po vozu, krše, lome, uništavaju sve; narod , putnici se uspaničio, neka gungula, zar par minuta ulijeću specijalci, bježanija po stanici, vriska, pendrečeenje, degenek.
Šteta kako god, ne kontam te ljude, dođu u drugi grad, gledaju tekmu, bodre svoj klub i onda ih se pola vrati kući polomljenih rebara i noseva a možda sve zbog par debila.
Naravno u medijima, ni slova o ovome, eh
nepotrebne tenzije kako god.
Vidio sam da poslije tekme marice furaju prema zeljeznickoj, ako je tako i bilo naravno da se treba stati u kraj i tim huliganima koji unistavaju drzavnu imovinu. Malo fista fista po guzi i plati pasa, pa cemo da vidimo mozes li se bosti s rogatim.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 okt 2012, 23:24

Realitvno za nase uslove fudbalski utakmica iznad prosjeka,po meni Borac odigrao daleko iznad mojih ocekivanja cak sta vise po sansama smo bili bare bare,ali tako mi vazda igramo i naguravamo se...uvijek damo uglavnom protivniku loptu,cekamo da se protivnicka odbrana opusti u nekom smislu da izadju sto vise od gola i onda da se koristi maximalno taj prostor kad se Said,Suljic ili neko treci iskoristiti toliki slobodan prostor,ok razumijem to i postujem,tako da ne ocekujem neku dominaciju,i postujem Jovica po pitanju da misli da se drugacije nemoze igrati sa ovom rotacijom igraca i da kad napadamo uglavnom zafali igraca u toj zavrsnici ali ok,na kraju krajeva imamo taj rezultat i to je to

Los ulazak u utakmicu ,trebalo je dosta vremena da se skontaju dva zadnja vezna,kako je utakmica odmicala Radan igrao sve bolje i po meni mozda bio i najbolji veceras

Dakle zakljucak utakmica ko utakmica jako kvalitetna,dvije dobre ekipe koje su tu u 5 deka po vecerasnjoj igri,mi svoje sanse iskoristili oni ne...U Gradacac bez Suljica i Radana jel su dobili kartone i tako se ocistili pred derbi,ali eto vraca se Ivan pa ce se to vec nekako odraditi,svakako prvo u srijedu proci Zrinjski kako znamo i umijemo,vjerujem da ekipa moze pobjediti dovoljnom razlikom
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 okt 2012, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

payton

Post Postao/la payton » 20 okt 2012, 23:25

sekac brate...penal ko suza..uz crveni naravno
gledam onog mutatnta mahača nabistoku. Samo što je glavni sviro kraj poluvremena ..onaj orka pobježe u tunel. Stoji glavni sa onim mahačem na centru kad mu neko priđe i reče da je ovaj već u svlačionici..ahahaha
YES.WE.DID.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 okt 2012, 23:31

payton je napisao/la:sekac brate...penal ko suza..uz crveni naravno
gledam onog mutatnta mahača nabistoku. Samo što je glavni sviro kraj poluvremena ..onaj orka pobježe u tunel. Stoji glavni sa onim mahačem na centru kad mu neko priđe i reče da je ovaj već u svlačionici..ahahaha
Hahahahaha jest dobro si to sam i ja vidio hahahaha e da mi je još ona gdje onaj udara Suljića nogama bez lopte pa da vide kako se sudi Sarajevu
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 20 okt 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 20 okt 2012, 23:31

payton je napisao/la:sekac brate...penal ko suza..uz crveni naravno
Ma nije zbog toga pobjeg'o, vec jedan mora poslije tekme utrcati u tunel da se nebi neki incident u tunelu desio :D

payton

Post Postao/la payton » 20 okt 2012, 23:33

neču reči da je namjerno i da je neka zavjera ..ali čist penal (ruka) nije nam sviran u Travniku a evo i večeras..??
Hebo ekipu koja fuli 3 zicera ko borac večeras..!!
Jbg naši u odbrani pravili um te šanse.
YES.WE.DID.

payton

Post Postao/la payton » 20 okt 2012, 23:36

@alfa m
ja koliko znam glavni čeka mahače na centru pa zajedno idu prema tunelu..ono večeras je bilo smiješno do bola
YES.WE.DID.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 20 okt 2012, 23:39

ja koliko znam glavni čeka mahače na centru pa zajedno idu prema tunelu..ono večeras je bilo smiješno do bola
valjda ceka jednog a jedan ulijece brzinom svjetlosti u tunel, ne znam :D

sto ce bjezat jbt, ko da ce mu sta biti :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 okt 2012, 23:46

Alfa_Muzijak je napisao/la:
valjda ceka jednog a jedan ulijece brzinom svjetlosti u tunel, ne znam :D

sto ce bjezat jbt, ko da ce mu sta biti :D
greška kod penala vidi sliku vidio je udaranje Suljića bez lopte od strane igrača Borca kontao jadnik sad sam ga popušio i nog brate ko munja je odfurao!
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: casual033, juka55, samoFKS, Tatamata1946 i 63 gosta.