FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dobro. Sad već znamo koji sudac više neće biti delegiran u Barcinim mečevima. Ovo definitivno nije bilo za drugog žutog kartona, jer kontakta nije ni bilo. Čak i da ga je bilo, igrač Deportiva je udario glavom o ruku Mascherana, dakle bilo je bukvalno provociranje "faula". Al' eto, makar je meni zanimljivija utakmica. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sudija velemajstor, uspo je covjeku dati dva zuta, a oba puta nije bio niti faul
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nemoj slučajno da više vidim ovdje kako pišete da sudije pomažu Barci.
Ovo je sramota majke mi.
Ovo je sramota majke mi.
Ma ubucaj Xavia, dosta više drkanja 

Ljudi skontali i sutaju kad god mogu i odakle mogu - onaj debilni majmun nista ne moze da odbrani. Covjece pa golman nekad nesto odbrani - ovaj kreten nikad nista. fujjjj 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sudija i Valdes najbolji igraci Depora.
Ne trebaju nama pojacanja.
Ne trebaju nama pojacanja.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Valdes obranio sut.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Odbranio je tri zaredom šta serete. 

Praznik u Kataloniji.D10S je napisao/la:Valdes obranio sut.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Pa zar stvarno nemate boljeg golmana u vasem tom la masiju il kako se vec zove...?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Et' sad, jednom načini neku mini grešku i odma se neutralizuje pljačka u prethodnih par sezona ...mandraX je napisao/la:Nemoj slučajno da više vidim ovdje kako pišete da sudije pomažu Barci.
Ovo je sramota majke mi.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ne smaraj trollino.Genghis je napisao/la:Et' sad, jednom načini neku mini grešku i odma se neutralizuje pljačka u prethodnih par sezona ...mandraX je napisao/la:Nemoj slučajno da više vidim ovdje kako pišete da sudije pomažu Barci.
Ovo je sramota majke mi.
- LarryDavid
- Kontakt:
ripperu sto se sramotis pa jel ovaj sut lako bilo odbranit?...lopta je bila ultra spinovana jer je zakacila igraca i bio je zaklonjen sa 10 igraca fakticki...vidi se da nikad nisi branio..ovaj go uopste nije golmanov...dosta od valdeza sto je zakacio ovo...uostalom vidjeli smo da je cityjev hart primio slican go skoro gdje je bio zaklonjen samo od jednog fudbalera...sta ste se navalili kapitenu na kosti neznalice jedne...ripper je napisao/la:I ništa, boli njega qrac, još se samo trebao kretenski nasmijatiD10S je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji kralj![]()
primi gol kojeg ni ja ne bi primio, iako nikad branio nisam .... Bože dragi, što nas kažnjavaš
podari nam bar normalnog insana na golu
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Aj majko mila i draga ja golmana. Sam na svom djelu i suta u aut. Ojjjjjjjj zalosti 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne žalite se, šta mislite kako je nama gledati Fabianske i Mannonee na golu 

Najbolji svih vremena MESSI
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Bog.
ja budale

Yebo ih plac i Murinjooooooooo
NAJBOLIJ IGRAC SVIH VREMENA NEK CRKNE OD MUKE FIRAUN MURINJO
NAJBOLIJ IGRAC SVIH VREMENA NEK CRKNE OD MUKE FIRAUN MURINJO
ej messija yebote pogača ... kako mu nije dosadilo više ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.