WestHam-Southampton 1
Juventus-Napoli 1
WBA-City 2
1p/0,5/Lazio-Milan MANJE
Zadnja

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
insider je napisao/la:Veliki ulog je otišao na:Heller je napisao/la:KOntam vecernji popravni imal ko prijedloga
PSG 1
Sarajevo 1
Real M. H1
Barca daje gol
PSV 1
Nek je Bog na pomoći. Usput, hajde Borussijo proradi!
dr.van nostrand je napisao/la:Aalborg BK-SonderjyskE obje ekipe zabijaju - 3+ 1,60
Burnley-Blackpool 3+ over 1,65
dr.van nostrand je napisao/la:Rennes-Montpellier 1 2,20-2,30
bravo majstoreinsider je napisao/la:insider je napisao/la:Veliki ulog je otišao na:Heller je napisao/la:KOntam vecernji popravni imal ko prijedloga
PSG 1
Sarajevo 1
Real M. H1
Barca daje gol
PSV 1
Lisac je napisao/la:![]()
Proberite
[/size][/color]Citizen-X je napisao/la:[quote="Citizen-X"]mašala kvota na singapurtjanima....
smrdi na
X - KV 4.5,---------- fulan1/X
2/X . KV 21.00![]()
X2 - KV 3.00ili ------------fulan2.
Čestitam jaruga.Willy je napisao/la:[/size][/color]Citizen-X je napisao/la:[quote="Citizen-X"]mašala kvota na singapurtjanima....
smrdi na
X - KV 4.5,---------- fulan1/X
2/X . KV 21.00![]()
X2 - KV 3.00ili ------------fulan2.
ma ja sta fali kad se u singlu pogodi 21.00
da je ko poslus'o na online kladama mog'o je fino zaradit![]()
miki_92, ispratio si ovo?insider je napisao/la:Veliki ulog je otišao na:Heller je napisao/la:KOntam vecernji popravni imal ko prijedloga
PSG 1
Sarajevo 1
Real M. H1
Barca daje gol
PSV 1
Pa Karolina je dugo bila broj 1, pa je precjenjuju. I ja ću igrati na Samantu.Citizen-X je napisao/la:fala stari i ostalimWilly je napisao/la:
Čestitam jaruga.
kontam moze li Samanta otrest Karolinu sutra? mislim znam da ce je otrest 100% a nije mi jasno zasto je 2.00 na samantu koja je 10x bolji igrac
Gremio-Coritiba 1 1,55insider je napisao/la:Ima li ko kakve prognoze za ove noćne tekme?
Prošao je još jedan, a čekam Gremio za još jedan.Willy je napisao/la:Anzhi M. - Spartak M. 20.10. 11:30 1 1,95![]()
Radnički K. - Szolnoki(+11,5) 20.10. 17:00 1 1,85![]()
Split - MZT Skopje(+6,5) 20.10. 20:30 1 1,80![]()
Barceloneta - Marseille 20.10. 12:00 1 1,25![]()
kvota: 8.12
aha, na jednom isto ovakoinsider je napisao/la:miki_92, ispratio si ovo?insider je napisao/la:Veliki ulog je otišao na:Heller je napisao/la:KOntam vecernji popravni imal ko prijedloga
PSG 1
Sarajevo 1
Real M. H1
Barca daje gol
PSV 1
Emir ZENICA je napisao/la:Evo za moje kolege poklon dana, i na ovo sam stavio dosta novca.
Valpellice-Pontebba 1 1,50 (hokej italija)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.