FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DesimaL
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DesimaL » 20 okt 2012, 21:02

Barça: Valdes, Montoya, Song, Mascherano, Adriano, Cesc, Busquets, Iniesta, Tello, Messi i Villa.

Ovaj tito stvarno nije normalan :?
Jordi Alba,Xavia i Pedra ostaviti na klupi :roll:

Edit:Ipak Alba umjesto Adriana :D
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 20 okt 2012, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 okt 2012, 21:04

Romariooo je napisao/la:ja ne znam koliko je ozbiljan tito kad kaze da nece biti pojacanja ove zime, pa bilo bi sad vec i preglupo nikoga ne dovoditi, ev sad kad pogledamo cetvorku koja je povrijedjena alves-pike-puyol-abidal, pa to je kompletna standardna zadnja linija barce u zadnjih nekoliko godina

stoper se mora jednostavno dovesti prvog dana prelaznog roka, mozda neko iskusan da da uleti do kraja sezone kad zatreba, pa na ljeto onda dovoditi pravo pojacanje, ja bi najvise volio naseg spahu vidjeti, mislim da bi on komotno mogao odgovoriti zahtjevu rezervnog stopera kod nas, i mislim da bi bio bolji i od songa pa cak i od maskerana na toj poziciji

veceras pobjeda ne smije doci u pitanje, nova tri boda i nastavak laganog puta do nove titule u spaniji
ma svi bi mi voljeli vidjet spahu u barsi (što bi to bilo lijepo vidjet, neki bosanac u barceloni :D ) ali on cesto pravi neke greske kao sto je napiso jedan od ovih iznad mene, koje cesto znaju kostat gola.. ali zna biti i beton igrac, sve skidati . Trenutno je ovo drugo ,ali inace bi znao svaku utakmicu požutit , i onda ne bi igrao cesto . Ali dobro, barsi treba jedan dobar štoper i to podhitno. Ali kad uzmeš u obzir kakve greške prave štoperi barcelone trenutno , spaha je u rangu sa njima . Samo što se to oprašta njima na "njhovo ime" dok 'nekom Spahiću' se svaka greška mora brojati (ovo govorim kad bi došao u neki veliki klub spaha, poput barcelone) . Al dosta o njemu , mislim da već sad trebaju gledat i tragat za novim štoperom i već 1. dan prelaznog roka uzet nekog dobrog štopera.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 okt 2012, 21:05

Valdés; Montoya, Mascherano, Song, Alba; Busquets, Iniesta, Cesc, Tello, Villa y Messi
Eto i Villa konacno.
Don't hate what you don't understand.

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 20 okt 2012, 21:05

Jedino u ovoj postavi mi se sviđa napadački trojac, bas sam danas razmisaljo o villi tellu i messiju. Meni bi Adriano uvijek bio izbor broj 1, kako moze zabit gol, tako se moze i braniti, jedino sto me nervira je Song koji ponovo igra stopera.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 okt 2012, 21:07

Sviđa mi se što je konačno Villa u startnoj postavi , trenutno je u strašnoj formi (u pozitivnom smislu) .
Samo me zanima , na kojoj će li poziciji igrat ? Tello ne može desno krilo nikako , jedino bi moglo bit da Villa više igra svoju klasičnu poziciju tj centarfora , a da se Messi uvlači malo kroz desnu stranu, a Tello na lijevoj.

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 20 okt 2012, 21:18

slika

Mada bi bilo logicnije da Villa i Tello zamjene pozicije

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 okt 2012, 21:19

Kupio sam messija i xavia na pesu. iskesiro sam dobro, al ne zalim.

Sad ih mogu gledat kako griju klupu u QPR-u :mrgreen:
naprijed rejal

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 okt 2012, 21:37

viKK je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:ja ne znam koliko je ozbiljan tito kad kaze da nece biti pojacanja ove zime, pa bilo bi sad vec i preglupo nikoga ne dovoditi, ev sad kad pogledamo cetvorku koja je povrijedjena alves-pike-puyol-abidal, pa to je kompletna standardna zadnja linija barce u zadnjih nekoliko godina

stoper se mora jednostavno dovesti prvog dana prelaznog roka, mozda neko iskusan da da uleti do kraja sezone kad zatreba, pa na ljeto onda dovoditi pravo pojacanje, ja bi najvise volio naseg spahu vidjeti, mislim da bi on komotno mogao odgovoriti zahtjevu rezervnog stopera kod nas, i mislim da bi bio bolji i od songa pa cak i od maskerana na toj poziciji

veceras pobjeda ne smije doci u pitanje, nova tri boda i nastavak laganog puta do nove titule u spaniji
ma svi bi mi voljeli vidjet spahu u barsi (što bi to bilo lijepo vidjet, neki bosanac u barceloni :D ) ali on cesto pravi neke greske kao sto je napiso jedan od ovih iznad mene, koje cesto znaju kostat gola.. ali zna biti i beton igrac, sve skidati . Trenutno je ovo drugo ,ali inace bi znao svaku utakmicu požutit , i onda ne bi igrao cesto . Ali dobro, barsi treba jedan dobar štoper i to podhitno. Ali kad uzmeš u obzir kakve greške prave štoperi barcelone trenutno , spaha je u rangu sa njima . Samo što se to oprašta njima na "njhovo ime" dok 'nekom Spahiću' se svaka greška mora brojati (ovo govorim kad bi došao u neki veliki klub spaha, poput barcelone) . Al dosta o njemu , mislim da već sad trebaju gledat i tragat za novim štoperom i već 1. dan prelaznog roka uzet nekog dobrog štopera.
ma ne kazem ja da bi spaha mogao biti standardan nas stoper, nego onako dobar bi bio za klupe i da ponekad odigra, da popuni praznine, a to bi sasvim sigurno mogao odraditi vrhunski jer ima kvaliteta i iskustva dovoljno, a stil igre njegove savrseno odgovara barci, znam i ja da zna pogrijesiti, i biti neozbiljan ponekad, al barca je i zezce momke znala dovesti u red, tako da, nije sto je nas, al da ga sad imamo, bilo bi to extra, al tesko da se taj transfer moze desiti, mada ja bi volio da ga klub dovede sad u januaru jer bas takav nam treba

sto se tice sastava veceras, bice lijepo gledati vilju od prve minute, s obzirom da je odbrana oskrnavljena, treba to nadoknaditi ogromnim posjedom lopte i dati golove u ranoj fazi utakmice, jer ako bi se uslo u neizvjesnu zavrsnicu, mogli bi lako ostati bez tri boda veceras
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 20 okt 2012, 22:03

uh dobro je, Alba :!: ....bojim se ovog Deportiva, ko đavo krsta...daj još jedan odmah

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 20 okt 2012, 22:05

Ma ja, da ne trosim djaba limit, bolje ranije rijesite ovo...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 20 okt 2012, 22:06

Ima li negdje neki kanal barcelone ili slicno da se plati tj pretplati da mogu gledati kvalitetene online prenose barce da se ne patim sa ovim streamovima.....nesto kao nba league pass?
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 okt 2012, 22:07

E ybga - upalim TV i vec 0:1 a evo Telle 0:2

p.s. ipak je blaugrana tim s kojim se samo porede. :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 20 okt 2012, 22:07

Bgm lijepo ovo pocelo.. :mrgreen:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 20 okt 2012, 22:08

Eto tvoje Telle ga zabi, pa ti ga i dalje prozivaj....dobro ovo krenu pravo, ja sam ocekivao tešku tekmu....uvijek nam je Deportivo zadavo glavobolje, pretežak je Riazor.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 okt 2012, 22:13

Nisam ocekivao nesto tesko nocas ali nisam ni ocekivao ovakvu igru. Pa posjed lopte je cini mi se 95% za Barcelonu- :)
Ma ne svidza mi se igra teleta al et'.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 20 okt 2012, 22:16

ripper je napisao/la:Eto tvoje Telle ga zabi, pa ti ga i dalje prozivaj....dobro ovo krenu pravo, ja sam ocekivao tešku tekmu....uvijek nam je Deportivo zadavo glavobolje, pretežak je Riazor.
varam li se ja ili dosad nisam vidio ovakav dribling od telleoa?

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 20 okt 2012, 22:18

3:0 :lol:

jadan ovaj deportivo :?
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 20 okt 2012, 22:18

Uh sto je Messi zakuca u gol.. 8-)
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 20 okt 2012, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 okt 2012, 22:18

Akcija u stilu Barcelone i 0:3. Mali genije podera mrezu nakon pete Fabregasa. Kako nocas dobro gazimo to nije normalno. Ako ovako nastave bit ce min petarda. :)

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 20 okt 2012, 22:20

messi prvo poceo sa slobodnjacima a sada i sa sutevima poizdalje izgleda...mozda su uvidjeli da nije mudro da se pokusavaju usetati sa loptom svaki puta...sjecam se onog gola fabrgasa sevilli zatim xavija protiv granade ili koga vec...nije lsoe da uzimaju malo vise suteva izvana

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.