Ovaj tito stvarno nije normalan

Jordi Alba,Xavia i Pedra ostaviti na klupi

Edit:Ipak Alba umjesto Adriana

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ma svi bi mi voljeli vidjet spahu u barsi (što bi to bilo lijepo vidjet, neki bosanac u barceloniRomariooo je napisao/la:ja ne znam koliko je ozbiljan tito kad kaze da nece biti pojacanja ove zime, pa bilo bi sad vec i preglupo nikoga ne dovoditi, ev sad kad pogledamo cetvorku koja je povrijedjena alves-pike-puyol-abidal, pa to je kompletna standardna zadnja linija barce u zadnjih nekoliko godina
stoper se mora jednostavno dovesti prvog dana prelaznog roka, mozda neko iskusan da da uleti do kraja sezone kad zatreba, pa na ljeto onda dovoditi pravo pojacanje, ja bi najvise volio naseg spahu vidjeti, mislim da bi on komotno mogao odgovoriti zahtjevu rezervnog stopera kod nas, i mislim da bi bio bolji i od songa pa cak i od maskerana na toj poziciji
veceras pobjeda ne smije doci u pitanje, nova tri boda i nastavak laganog puta do nove titule u spaniji
ma ne kazem ja da bi spaha mogao biti standardan nas stoper, nego onako dobar bi bio za klupe i da ponekad odigra, da popuni praznine, a to bi sasvim sigurno mogao odraditi vrhunski jer ima kvaliteta i iskustva dovoljno, a stil igre njegove savrseno odgovara barci, znam i ja da zna pogrijesiti, i biti neozbiljan ponekad, al barca je i zezce momke znala dovesti u red, tako da, nije sto je nas, al da ga sad imamo, bilo bi to extra, al tesko da se taj transfer moze desiti, mada ja bi volio da ga klub dovede sad u januaru jer bas takav nam trebaviKK je napisao/la:ma svi bi mi voljeli vidjet spahu u barsi (što bi to bilo lijepo vidjet, neki bosanac u barceloniRomariooo je napisao/la:ja ne znam koliko je ozbiljan tito kad kaze da nece biti pojacanja ove zime, pa bilo bi sad vec i preglupo nikoga ne dovoditi, ev sad kad pogledamo cetvorku koja je povrijedjena alves-pike-puyol-abidal, pa to je kompletna standardna zadnja linija barce u zadnjih nekoliko godina
stoper se mora jednostavno dovesti prvog dana prelaznog roka, mozda neko iskusan da da uleti do kraja sezone kad zatreba, pa na ljeto onda dovoditi pravo pojacanje, ja bi najvise volio naseg spahu vidjeti, mislim da bi on komotno mogao odgovoriti zahtjevu rezervnog stopera kod nas, i mislim da bi bio bolji i od songa pa cak i od maskerana na toj poziciji
veceras pobjeda ne smije doci u pitanje, nova tri boda i nastavak laganog puta do nove titule u spaniji) ali on cesto pravi neke greske kao sto je napiso jedan od ovih iznad mene, koje cesto znaju kostat gola.. ali zna biti i beton igrac, sve skidati . Trenutno je ovo drugo ,ali inace bi znao svaku utakmicu požutit , i onda ne bi igrao cesto . Ali dobro, barsi treba jedan dobar štoper i to podhitno. Ali kad uzmeš u obzir kakve greške prave štoperi barcelone trenutno , spaha je u rangu sa njima . Samo što se to oprašta njima na "njhovo ime" dok 'nekom Spahiću' se svaka greška mora brojati (ovo govorim kad bi došao u neki veliki klub spaha, poput barcelone) . Al dosta o njemu , mislim da već sad trebaju gledat i tragat za novim štoperom i već 1. dan prelaznog roka uzet nekog dobrog štopera.
varam li se ja ili dosad nisam vidio ovakav dribling od telleoa?ripper je napisao/la:Eto tvoje Telle ga zabi, pa ti ga i dalje prozivaj....dobro ovo krenu pravo, ja sam ocekivao tešku tekmu....uvijek nam je Deportivo zadavo glavobolje, pretežak je Riazor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.