NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

zeljogracanica
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la zeljogracanica » 20 okt 2012, 09:20

NkBratstvoGracanica je napisao/la: A sto se tice stadiona, ovo da se stadion okrene dole, stvarno je dobra ideja. Al ako oni stvarno misle uci u PL. trebali bi krenuti graditi tribinu tamo od Grafopaka, to bi sada dosla kao juzna tribina, i imali bi ona kapacitet za pl.A kad se skupi dosta novca tek onda okrenuti stadion i kupiti onu zemlju ispod.
Ma tako i treba graditi prvo do Grafopaka da se steknu uslovi za PL minimalni, ali da se napravi projekat stadiona i po tome da se radi.
Može se ta tribina napraviti i manja pa kasnije nastaviti, ali da se radi po projektu a ne da pravimo bezveze.
Sigurno nema para odjednom napravit cjeli stadion ici dio po dio i vidjeti onda kako rastu ambicije kluba graditi dalje.
Objasnio je fino plavozuti kako graditi to fazu po fazu.
Mislim glupo bi bilo potrošit sve pare i imat super stadion a slabu ekipu.
Danas super vrijeme svi na stadion biće golova dosta danas.

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 20 okt 2012, 09:42

Raja sve je ovo super oko gradnje stadiona ali znate i sami
da se ta sredstva ne mogu naci i da od toga nema nista ...
znaci treba vidjeti koji nam uslovi trebaju da mozemo dodati
na postojeci stadion da bi mogli zadovoljavati u slucaju ulaska u PL ..
i to da dodam nemoj da pecemo zeca a zec u sumi ima jos dosta da se igra
za sada smo sigurno prvi favoriti najvise bodova donesenih sa strane
ali ima proljece ko garantuje da nece neko bljesnuti u proljece igrama
kao mi prosle godine i biti konkurent za ulazak , onda ima uvijek nepredvidiva
zima i ko zna sta se moze desiti do proljeca a samim pisanjem i najavom ulaska svi
nas docekuju ko na noz .. znaci polako ... pozdravljam ideju oko osnivanja nekakve
navijacke skupine Zino je ja mislim pravi za te stvari ali treba napraviti nekakav
sastanak i sa klubom i malo afirmisati omladinu .. nacelnik sigurno ne bi bjezo od ove
ideje .. zamislite situaciju danas na poluvremenu
Bratsvo- Capljina 0:0
Krajina : Vitez 0 : 1
Buducnost- Branitelj ? :D
Znaci lagano....
Sretno danas Bratstvu idemo po novu tricu
a najave Capljine da danas dolazi sa juniorima
neka nikoga ne zavaravaju igrace oni za Vitez imaju prijateljske odnose ;)

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 20 okt 2012, 10:11

esprit je napisao/la:Raja sve je ovo super oko gradnje stadiona ali znate i sami
zima i ko zna sta se moze desiti do proljeca a samim pisanjem i najavom ulaska svi
nas docekuju ko na noz .. znaci polako ... pozdravljam ideju oko osnivanja nekakve
navijacke skupine Zino je ja mislim pravi za te stvari ali treba napraviti nekakav
sastanak i sa klubom i malo afirmisati omladinu .. nacelnik sigurno ne bi bjezo od ove
Znaci lagano....
Niko nije ni rekao da se izgradi za 3 mjesece, samo treba graditi planski.
Ako smo ozbiljni i hoćemo PL moramo tako razmisljati, kakva korist uci u PL i odma ispast iz lige bolje je da se ne ulazi.
A i igrat na nekom bezveze stadionu koji ima svakakvih tribina da se stolice natrpaju je neozbiljno skroz, vidite malo sta su ljudi u Gradaccu napravili.
Kad imaju oni para ima i u Gracanici samo su nasi privatnici škrti malo po tom pitanju.

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 20 okt 2012, 10:13

Danas Bratstvo pobjeđuje sigurno i s dosta golova utakmica.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 20 okt 2012, 10:17

esprit je napisao/la:Raja sve je ovo super oko gradnje stadiona ali znate i sami
Znaci lagano....

ti si stvarno glup lik :) uprave klubova jesu dobre,al capljina nikad nesto posebno u gostima nije bila tako da...pa neznam ni sam koliko sam puta napisao da Vitezu nije cilj Pl ;)

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 20 okt 2012, 13:26

Izgleda moramo se poceti vrijedati ... ipak ne , ne bih
se bas pusto na taj (tvoj) intelektualni nivo... sretno ;)

RMCF
Kontakt:

Post Postao/la RMCF » 20 okt 2012, 16:24

NK Bratstvo- NK Čapljina 2:0

Strijelac oba pogotka za Bratstvo je Jasmin Mujkić

http://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA" onclick="window.open(this.href);return false;

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 20 okt 2012, 17:40

Losa igra Bratstva u prvom poluvremenu.Gosti imali 100% sansu na pocetku utakmice,stativa nas spasila.U drugom poluvremenu Igraci Bratstva se razigrali i sve to krunisali golovima Mujkica.
Momci svaka cast.

renato
Kontakt:

Post Postao/la renato » 20 okt 2012, 18:36

BRATSTVO-CAPLJINA 3 za 3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 20 okt 2012, 18:40

Dragi moji Gračaničani,vrlo zapetljano,u subotu se vidimo u Livnu da odmjerimo snage i pokažemo kvalitetu koja obe ekipe drže u vrhu.Mi da budemo pošteni očekujemo dobru posjetu i sigurnu pobjedu,a Vi sigurno isto tako razmišljate.Ako se povučete u obranu i bazirate na kontru onda ste sigurno izgubili tako da Vam predlažemotvorenu igru pa ko pobjedi-što se tiče sudaca nama su dojadili i sad su nam u 92 sudili penal tako da bi volili dobiti trojku koja to pošteno radi.DOBRO NAM DOŠLI.

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 20 okt 2012, 19:15

Utakmica osrednja, igra nije bila za pohvalit, bojao sam se da ce bit kao i protiv Krajine, al sva sreca sad su upisana 3 boda...Čapljina super ekipa, dobra uigrana, kulturna (iako mislim da im ovo nije prvi tim)...
Evo neko moje subjektivno mišljenje o danasnjoj igri igraca Bratstva:

Šabić - Šaba ko Šaba, odličan uvijek, i danas je u par navrata pokazao zašto je klasa od golmana...

Efendić - Odličan, brz, prodoran, malo mi škripi u odbrani, ali popravit ce to on sigurno...

Šuša i Pantić - Imali par sitnih pogresaka danas, ali nista strasno, svakom se može desiti..

Rizvanović - Jedna od njegovih lošijih utakmica, danas se utpio u sivilo Bratstva

Muslimovic - nije se bas pokazao, nazalost malo je i igrao

Mevkić - jedan od najlosijih igraca danas, jednostavno danas nije bio njegov dan

Kadrić - kao i Mevkić, loše, to je bio jedan od razloga onako lose igre danas

Omerović - očito je da se trazi jos uvijek, iskreno malo je i igrao da bi mogao nesto da pokaze

Mujkicć - Mujka nije bio los danas, ali moze on bolje, jos uvijek nije usao u top formu, ali bitna su 2 gola od danas

Rezervisti:

Mahović - danas jako dobar, izgleda da ulazi u formu, mislim da treba cesce ulaziti sa klupe, danas pokazao da ima jako dobar pregled igre i odlican pas, svaka cast, samo tako nastavi

Šako - prosjek kao i uvijek

Mustafić - odigrao jako malo, tako da ne moze se reci nista konkretno za njega...
Bratstvo do groba....

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 20 okt 2012, 20:38

Ljudi danas nesto gledam stadion, i nekako kontam ma sta cemo gradit jos jednu tribinu. Mozda da se izgradi nekad tamo opet za 4 godine pred izbore aBd. Ako udjemo u PL kojim slucajem, postojecu tribinu natkriti ( sirbeg ce to uraditi, ionako je sad kriza nema posla, on bi to za jeftine pare uradio), pa onda staviti stolice na onih ostalih 6 redova ispod.Ispod tribine napraviti WC-e ili ti ga Mokre cvorove. Upravu malo renovirat, svlacionice ,klupe za rezervne igrace. Za teren je ''Taca'' zaduzen, i nesumnjam da ga nece nasminkat. I kad se to sve odradi imamo stadion za PL. Za sve ovo po mojoj nekoj pretpostavci netreba 500-700.000 KM. Kanije ako Bratstvo pokaze da zeli biti u zlatnoj sredini u PL i pokaze neke ambicije, nesumnjam da nasi prviatnici nebi dali neke pare za stadion.
LP

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 20 okt 2012, 20:50

Pitanje je jel uslov samo broj stolica, nigdje nema pravilnika o licenciranju klubova za PL.
Bilo bi dobro da nam neko kaže ko zna šta je sve potrebno, negdje sam mislim pročitao da treba kao neka VIP loža, pa prostori za novinare, određen broj parking mjesta za autobuse i auta.
A teško ćemo natrpat i 3000 stolica na ovu sad tribinu, sad bi trebalo bit oko 1500 na 6 redova, ali imaju stepenice između pa nisam bas siguran da ima i toliko.

BelajBoj
Kontakt:

Post Postao/la BelajBoj » 20 okt 2012, 21:34

Ovoo je čaršijaa !! haha :D Bratstvo u PL :D

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 20 okt 2012, 22:11

Ma neka kao praking prostor navedu Tamo skolski poligon moze stati 100-150 auta, ma moze se ono nagurat stolica, ako nista napravi tamo iza gola neku montaznu(zeljeznu) tribinu od 500 stolica taman za navijace :)
Sto se tice Vip loze ima gore na Sirbegovoj zgradi one tarase , moze tu stat na svaku po 10 stolica i eto :D

Evo jos jedan model za koji mislim da je najjednostavni..
slika
slika
slika
slika
slika
Ovo bi se moglo lako izgraditi samo pomjeriti teren prema ''pilani'' 10m i to je to.
Zadnja izmjena: NkBratstvoGracanica, dana/u 22 okt 2012, 08:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Azrail
Kontakt:

Post Postao/la Azrail » 21 okt 2012, 17:58

da li neko zna listu strelaca u ligi?
Do zadnjeg dana zivota moga samo Sarajevo...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 okt 2012, 18:08

Ovo gore ti je, minimum, dva milijuna maraka.
Hayley <3

Damir1
Kontakt:

Post Postao/la Damir1 » 21 okt 2012, 20:24

Pozz ljudi ma ja msm da bi mi trbl osnovati novu navijacku grupu kad gledam ovako naši marokanci oni jesu dobri bili ali nema sad su oslabili :( Nemaju nove pjesme a i svahik 20 minuta cujes ih po jednom to je za mene bezmisleno pa šta mislite ljudi vi o tome dal da osnujemo novu navijacku grupu ali nam treba momaka mladih koji su spremni dati dušu za Bratstovo ppozz :)

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 21 okt 2012, 20:41

Damir1 je napisao/la:Pozz ljudi ma ja msm da bi mi trbl osnovati novu navijacku grupu kad gledam ovako naši marokanci oni jesu dobri bili ali nema sad su oslabili :( Nemaju nove pjesme a i svahik 20 minuta cujes ih po jednom to je za mene bezmisleno pa šta mislite ljudi vi o tome dal da osnujemo novu navijacku grupu ali nam treba momaka mladih koji su spremni dati dušu za Bratstovo ppozz :)
Ja sam za, mozda nisam toliko mlad, ali volio bih da imamo navijacku grupu....svidja mi se ovo ime Škorpioni...
Bratstvo do groba....

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 21 okt 2012, 20:43

Damir1 je napisao/la:Pozz ljudi ma ja msm da bi mi trbl osnovati novu navijacku grupu kad gledam ovako naši marokanci oni jesu dobri bili ali nema sad su oslabili :( Nemaju nove pjesme a i svahik 20 minuta cujes ih po jednom to je za mene bezmisleno pa šta mislite ljudi vi o tome dal da osnujemo novu navijacku grupu ali nam treba momaka mladih koji su spremni dati dušu za Bratstovo ppozz :)
Kakvi god su ti marokanci bolji su od onih jucer koji su bili lijevo od marokanaca ono je sramota za citavu carsiju,da ljudi psuju mater igracima bratstva ja sam se razocaro,a cuo sam od nekoliko igraca bratstva da im marokanci nikad nisu nista opsovali a bilo je losi utakmica dosta,a ovo jucer onoliko psovanja kod rezultata 2 0 za bratstvo nasim igracima ponavljam ono je sramota za grad,pa onim ljudima treba zabraniti ulaz na stadion.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.