Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Prva... idemo dalje

- LarryDavid
- Kontakt:
daj neka neko stavi balu sa ep pored ove slike da vidimo ko je jacimandraX je napisao/la:
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- TheVerminator
- Kontakt:

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Goals this season | Player
6 | Dzeko
4 | Tevez
2 | Aguero
1 | Balotelli, a penalty mind you.

Semper Fidelis
Svaka čast Džeko, gledao sam utakmicu samo pola sata, a kada sam se vratio kući, imam šta vidjeti, samo naprijed majstore !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Evo pa usporedjuj

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Džeko je stvarno zvijer, baš zvijer od igrača. Yebem ja klub u kojem takva klasa sjedi na klupi.
Kako se sve u zivotu okrene,pljuvali ga govorili sve i svasta prosle sezone za njega,nije znao do zadnjeg dana ostaje li ili ide.Sad je kralj ,sad je najbolji,sad mu Macnchini moze ljubiti kopacku,glavu a moze i stagod drugo,jer ga vadi,jer ga izvlaci,jer je bolji od svih ostalih.Najveca tuga od svega ovoga je sto Manchini nije htio da ga praoda,jer je imao namjeru da ga ubacuje u lijevim utakmicama kad odmara ostale,jer je to takav covjek koji samo gomila igrace,a na kraju ce ispasti da je on znao zasto ga je ostavio,i da je su ovo sve njegove zamisli.Edine samo tako nastavi,sad ti supak ne moze nista.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kralju bosanski.
" " • 2 hours ago −
ovaj Mancester Siti ne zasluzuje Dzeka!!! pa koliko meceva mora da resi da bi bio starter??? svaka mu cast,covek je majstor! i u odlucujucem mecu za titulu prosle sezone, one je izjednacio na 2-2 kad je usao sa klupe i pokrenuo ekipu...
sa ... sportske.net...
Semper Fidelis
Smjesno je kol'ko je glupoSheyi je napisao/la:

(bez uvrede ikome)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
imal ko highlights al sa engleskim komentatorom, da ne slušam ove glupe poljake ili koga već 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- AlenHalilovic
- Kontakt:

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, General505, Google Adsense [Bot] i 67 gostiju.