Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Eto diskusije o Agueru, Tevezu i Balloteliju, te 4 napadac. te ovo, te ono...
A Dzeko....Dzeko pokaza ove sezone kvalitet da mozemo biti ponosni na njega narednih 6 godina.
Edine svaka ti cast, ovo BiH nikada nije imala sto danas ima. Svaka ti cast, ponos si Bosne.
Ova utakmica mislim da je definitivno dovela Edina na poziciju 1 napadaca u ovoj "ekipi".
A Dzeko....Dzeko pokaza ove sezone kvalitet da mozemo biti ponosni na njega narednih 6 godina.
Edine svaka ti cast, ovo BiH nikada nije imala sto danas ima. Svaka ti cast, ponos si Bosne.
Ova utakmica mislim da je definitivno dovela Edina na poziciju 1 napadaca u ovoj "ekipi".
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Odeee mingiii
Odeee Dzekoooo
Ovaj Mancini je veca budala nego sto sam mislio, njemu ne da fali jedna daska glavi, njemu fali cijela borova suma, da se drva ne uvrijede

Odeee Dzekoooo

Ovaj Mancini je veca budala nego sto sam mislio, njemu ne da fali jedna daska glavi, njemu fali cijela borova suma, da se drva ne uvrijede

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
DZEEEEEEEKOOOOOOOOOOOOOOOO

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Fazon je sto City igra fino i ide loptama na usamljenog napadača samo kad im je prpa.
Jel dobi on zuti to nisam vidio ?
Jel dobi on zuti to nisam vidio ?
Svaka cast Edinu,jos jednom je pokazao kakav je igrac,sam je rjesio utakmicu i Cityu donio 3 velika boda! prvi je srijelac Mancester C. sa 6 postignutih golova u 10 utakmica,a vecinu njih je usao sa klupe sto samo potvrdjuje njegovu klasu! Danasnja 2 gola ce mu zacementirati mjesto u pocetnoj postavi u narednim utakmicama,pa ce imati priliku da svoj saldo jos vise poveca! samo naprijed Dijamantu! A Mancini neka se stidi!
Igrač sezone Cityja 
Svejedno, majstor dokazao da je majstor. I vjerovatno će opet Mancini reć kako je ovo jedna od odlika fantastičnog menadžera ..
I da napomenem , Džeko je počeo od početka samo na 2 utakmice , i to vjerovatno jedne od najtežih , protiv Arsenala je ušao i bio zamjenjen nekad u 60 minuti , a bio je izglasan za najboljeg igrača Cityja od strane navijača , a protiv Borussije cijeli City je bio sra*je , nisu mogli poslat loptu jer kad god Džeko krene ovi zaborave da trebaju poslat loptu a ne čekat još 3 sekunde , i Džeko završi u ofsajdu.

Svejedno, majstor dokazao da je majstor. I vjerovatno će opet Mancini reć kako je ovo jedna od odlika fantastičnog menadžera ..
I da napomenem , Džeko je počeo od početka samo na 2 utakmice , i to vjerovatno jedne od najtežih , protiv Arsenala je ušao i bio zamjenjen nekad u 60 minuti , a bio je izglasan za najboljeg igrača Cityja od strane navijača , a protiv Borussije cijeli City je bio sra*je , nisu mogli poslat loptu jer kad god Džeko krene ovi zaborave da trebaju poslat loptu a ne čekat još 3 sekunde , i Džeko završi u ofsajdu.
oplakala svak putlikma23 je napisao/la:Odeee mingiii![]()
![]()
![]()
Odeee Dzekoooo![]()
![]()
Ovaj Mancini je veca budala nego sto sam mislio, njemu ne da fali jedna daska glavi, njemu fali cijela borova suma, da se drva ne uvrijede![]()

Željeznicar za život cijeli !
Harko, nije Edin jalijaš da mu se sjeti uže i šire familije za sva ova poniženja...ipak je on odgojen decko i pravi profesionalac, i to na neki nacin i hebe - ma kako to paradoksalno zvucalo...a inace je žabar sazrio da ga neko onako seljacki hrakne posred face za sve ovo što mu radi.harishp je napisao/la:Sad da je pametan pa malo sa otrovnim strelicama tipa Ibrahimson izjaviti''Umoran sam od non stio izigravanja djokera i izvlacenje ''neke''gujce.Ovo neke bi bilo vise diplomatski
Ne mogu da lajem sad o tom papku, da ne fasujem ban bezze

hahahhahahhahah oplakah svega milikma23 je napisao/la:Odeee mingiii![]()
![]()
![]()
Odeee Dzekoooo![]()
![]()
Ovaj Mancini je veca budala nego sto sam mislio, njemu ne da fali jedna daska glavi, njemu fali cijela borova suma, da se drva ne uvrijede![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dzeki 4 na Goal-u 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Apsolutno.Zekoo je napisao/la:Fazon je sto City igra fino i ide loptama na usamljenog napadača samo kad im je prpa.
Da nije toliko sebičnih igrača u City-ju,da je više minuta,čuda bi činio.
A čini čuda i ovako.
Ima li neko možda minutažu,koliko je minuta igrao do sad u prvenstvu?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Najbolji strijelac city-ja i među najboljim u lizi. Ali fakat je postalo pravilo kada uđe pred kraj onda zabija. Skoro kao neka čarolija, kao siguran recept za pobjedu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Sad ce Mancini ispasti takticar genijalni.
Svaka cast Dzekson
Svaka cast Dzekson
transfermarkt.de za statistike sve a imas sigurno i na officijalnoj stranici City-atepsija je napisao/la:Apsolutno.Zekoo je napisao/la:Fazon je sto City igra fino i ide loptama na usamljenog napadača samo kad im je prpa.
Da nije toliko sebičnih igrača u City-ju,da je više minuta,čuda bi činio.
A čini čuda i ovako.
Ima li neko možda minutažu,koliko je minuta igrao do sad u prvenstvu?
- Centre forward
- Kontakt:
Il' jednom rječju VELIKI MAJSTORMakanaky je napisao/la:Najbolji strijelac city-ja i među najboljim u lizi. Ali fakat je postalo pravilo kada uđe pred kraj onda zabija. Skoro kao neka čarolija, kao siguran recept za pobjedu.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Mancini, jesi gledo Dzeko 1, jesi gledo Dzeko 2, jesi gledo Dzeko 3, jesi gledo Dzeko 4,a 5?
Večeras Zoster u Manchesteru:D
Večeras Zoster u Manchesteru:D
-
- Kontakt:
Ponos Bosne i Hercegovine 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Je li Dzeko igrac utakmice 

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: hurem, IgmanskiVukovi i 34 gosta.