RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- el-fighter
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ovo je ono sto nam je trebalo! Istresli smo sav bijes koji se nakupio u proteklom vremenu i konacno smo odigrali jako efikasnu utakmicu. 6 komada u mrezi Travnika i zaista odavno nisam gledao bolji Velez. Napadaci su konacno proradili i nadati se da ce zadrzati ovakvu formu. Cemalovic sa 3 gola se ukljucuje u utrku za najboljeg strijelca lige, dok Okic polako sakuplja golove.
Sada slijedi revans u kupu i momcima treba dati veliku podrsku, te konacno napuniti tribinu iza gola.
FORZA VELEZ
Sada slijedi revans u kupu i momcima treba dati veliku podrsku, te konacno napuniti tribinu iza gola.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Kakva partija danas
.
Odlicno , odlicno .
Sada u srijedu , zavrsiti zapoceto sa Zvijezdom i onda u Banja Luku nadigravati se sa Borcem
.

Odlicno , odlicno .
Sada u srijedu , zavrsiti zapoceto sa Zvijezdom i onda u Banja Luku nadigravati se sa Borcem

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
posložio ibrica ekipu, samo nek nastave ovako, i neće biti zime.....
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Eto šta znači odigrati jednu utakmicu kako bog zapovijeda.
Pobjeda je došla u pravo vrijeme,pred uzvrat kupa.
U kakvoj smo banani i depresiji bili,strah me je bilo i te utakmice.
Unatoč pozitivnom rezultatu iz prve utakmice.
Jedna utakmica kako treba i mičemo se za dna,ka sredini.
Imamo pozitivnu gol razliku i drugi najbolji napad lige
Isto tako,ova pobjeda ne treba nikoga razmaziti.
Nemoguće je da se preporodimo preko noći...ipak,sa zalaganjem kakvo je danas bilo,može se sve.
Uvijek sam i govorio da je to najvažnije...zalagati se...rezultati će sigurno doći.
Nakon dugo vremena mogu reći,BRAVO VELEŽ!
Pobjeda je došla u pravo vrijeme,pred uzvrat kupa.
U kakvoj smo banani i depresiji bili,strah me je bilo i te utakmice.
Unatoč pozitivnom rezultatu iz prve utakmice.
Jedna utakmica kako treba i mičemo se za dna,ka sredini.
Imamo pozitivnu gol razliku i drugi najbolji napad lige

Isto tako,ova pobjeda ne treba nikoga razmaziti.
Nemoguće je da se preporodimo preko noći...ipak,sa zalaganjem kakvo je danas bilo,može se sve.
Uvijek sam i govorio da je to najvažnije...zalagati se...rezultati će sigurno doći.
Nakon dugo vremena mogu reći,BRAVO VELEŽ!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Kodro vracen u sredinu, dobro je ja mislio da ce na golu zavrsit
Merzic i Kazazic danas odlicni
Hebibovic sjajna utakmica, Cemalovic takodjer 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Kako je lijepo vidjeti rezultat.
Dolaskom Ibre najveci gubitnik Mahinic.Nije odigrao ni jednu utakmicu izuzevsi prijateljsku.

Dolaskom Ibre najveci gubitnik Mahinic.Nije odigrao ni jednu utakmicu izuzevsi prijateljsku.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Puno je ligaskih utakmica vodio Rahimicsamo_lijevo je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti rezultat.![]()

- samo_lijevo
- Kontakt:
Upravu si, tri ako se ne varam?vm22 je napisao/la:Puno je ligaskih utakmica vodio Rahimicsamo_lijevo je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti rezultat.![]()
Ne moze biti toliko mjerilo,ali opet vidjeti cemo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Konacno jedna izvanredna utakmica. Svaka cast svim igracima, ovako se gine za Velez. Ibro je preporodio ekipu. I za kraj da kazem da me odusevio Durakovicev potez na kraju utakmice. Kapa dole. Drago mi je da se niej ponasao kao Colic i dr. kada su igrali protiv Veleza.
Jao Rodjeni nisu normalni bili danas nikako
,nisu im trebali onoliko golova uvaljivati
Konacno da odigramo kako Bog zapovjeda,svaka cast igracima i svaka cast Ibri koji ih je izgleda dobro poslozio i uigro.Ne treba se sada dizati u nebesa ima tu jos gresaka da se ispravi koliko hoces ali danasnja utakmica daje nadu da bi se moglo nesto napraviti sa ovim mladim timom u buducnosti uz pravilan rad i jos koje ciljano pojacanje.Bilo ih je danas milina gledati kako vezu po terenu.Ne zaboravimo da smo i sa Dzafom odigrali onu prvu utakmicu protiv komsija izuzetno dobro pa smo kasnije postali rinaka od tima.Polako,ovo je bilo dobro danas,nek ovako igraju svaku utakmicu i nek se ne umisle da su sada neki veliki tim.Nek nastave sa marljivim radom moglo bi se nesto isklesati u buducnosti od ovih igraca.Vidit ce mo ih protiv Borca,to ce biti pravi test,a u srijedu ne bi trebalo biti vecih problema(barem se nadam)
FORZA VELEZ

Konacno da odigramo kako Bog zapovjeda,svaka cast igracima i svaka cast Ibri koji ih je izgleda dobro poslozio i uigro.Ne treba se sada dizati u nebesa ima tu jos gresaka da se ispravi koliko hoces ali danasnja utakmica daje nadu da bi se moglo nesto napraviti sa ovim mladim timom u buducnosti uz pravilan rad i jos koje ciljano pojacanje.Bilo ih je danas milina gledati kako vezu po terenu.Ne zaboravimo da smo i sa Dzafom odigrali onu prvu utakmicu protiv komsija izuzetno dobro pa smo kasnije postali rinaka od tima.Polako,ovo je bilo dobro danas,nek ovako igraju svaku utakmicu i nek se ne umisle da su sada neki veliki tim.Nek nastave sa marljivim radom moglo bi se nesto isklesati u buducnosti od ovih igraca.Vidit ce mo ih protiv Borca,to ce biti pravi test,a u srijedu ne bi trebalo biti vecih problema(barem se nadam)
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Čestitke momcima, svaka čast, samo, baš me čudi gdje nam je vidovitadjemila iz Travnika ? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Cestitke rodjeni nevjerovatan rezultat zaista nije ocekivam. Al ovi igraci Travnika su u strajku pa ne bi me cudilo da su igrali samo sa 40 % snage.
Svim normalnim navijačima Travnika, želim da poželim dobrodošlicu na naš topic, moja namjera naravno nije bila sa prošlim postom da vrijeđam Travnik, nego jedan vaš forumaš nas je stalno provocirao, sretno u nastavku sezone.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
[youtube][/youtube]
Sljedeca prvenstvena utakmica sa Borcem se igra u nedelju sa direktnim prenosom na Arena Sportu
Nadam se da ce Rodjeni odigrati puno bolje nego sto su to uradili na prosloj utakmici (protiv sarajeva)koja je bila prenosena preko Arene Sport uzivo,ipak se pred velikim auditorijumom treba prikazati u sto boljem svijetlu 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
ebo majku ako nama nije najbolje svako kolo mijenjat trenera, svak debituje fantastično 

takoeZuja je napisao/la:ebo majku ako nama nije najbolje svako kolo mijenjat trenera, svak debituje fantastično

odavno nismo bolje odigrali, da smo uspjeli širokom bod uzeti, bili bi k'o na konju, ali negdje moramo na gostovanjima vratiti izgubljene bodove kontra gabele, e da li će to biti banja luka, ili neko drugo gostovanje, vidjet ćemo, ali je jedno sigurno, da svako svakoga može pobijediti, i valjda bi to trebalo dati novi štimung ovoj ligi......
ibro ne daje previše euforiji, i traži smirenost, a očigledno je mnoge igrače vratio svojim prirodnim pozicijama, što je i doprinijelo ovakovoj igri.....
ibro ne daje previše euforiji, i traži smirenost, a očigledno je mnoge igrače vratio svojim prirodnim pozicijama, što je i doprinijelo ovakovoj igri.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.