FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
takmičenje prekinuti i titulu odmah predati bayernu. 0-5 muller 2, mandžukić, gustavo, rafinha.
tri asistencije riberya - daleko najboljeg igrača bundeslige.

-
- Kontakt:
Kazu Ronaldo i Messi s druge planete, ne Ribery je igrac s neke druge planetedijalog je napisao/la: tri asistencije riberya - daleko najboljeg igrača bundeslige.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- el-fighter
- Kontakt:
Moram priznati da sam strahovao prije danasnje utakmice, ali momci su fantasticno odradili posao. Ribery potvrdio da je igrac svjetske klase i da vrijedi tih novaca koje PSG daje za njega
Danas lagano 3 asistencije KRALJA!!
Mandzukic je nastavio sa sjajnom serijom i ponovo se upisao u strijelce, Muller sa 2 gola potvrdio formu, a Alaba odmah upisao asistenciju iako je dobio tek 15-ak minuta za igru.
Jos jedno dobro odradjeno gostovanje i sada nam slijedi nastavak LP-a gdje bi trebali pobijediti Lille. Takodjer smo ponovo odigrali utakmicu bez primljenog gola i Neuer iz utakmice u utakmicu ima sve manje posla.

Mandzukic je nastavio sa sjajnom serijom i ponovo se upisao u strijelce, Muller sa 2 gola potvrdio formu, a Alaba odmah upisao asistenciju iako je dobio tek 15-ak minuta za igru.
Jos jedno dobro odradjeno gostovanje i sada nam slijedi nastavak LP-a gdje bi trebali pobijediti Lille. Takodjer smo ponovo odigrali utakmicu bez primljenog gola i Neuer iz utakmice u utakmicu ima sve manje posla.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa da,slazem se s 'legama,al' trebalo bi prodat Noera dok dečka nije forma napustila.Siguran sam da negdje tamo vani postoje ekipe kojoj je prijeko potreban golman WC 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nema igraca na svijetu koji za neku cijenu ne bi otisao!!!
Ako PSG ponudi 100 milijuna, mislim da su sanse 50-50 da napusti Bayern-a.
Al samo zamislite sta bi se sa tih 100 milijuna moglo uraditi!!!
Stern des Südens
Dobra igra ali sada dolazi teži dio ... Home - Leverkusen, Away - HSV, Home - Frankfurt, Away - Nurnberg, Home - Hanover
boljeg igrača od riberya bayern ne bi mogao dovesti, ali bi mogao dovesti 2-3 malo lošija.proFCB je napisao/la:Nema igraca na svijetu koji za neku cijenu ne bi otisao!!!

Bayern trenutno ima gol razliku od 26:2. Impresivno

I dalje smo ispred Frankfurta koji zaostaje 5 bodova i Schalkea koji zaostaje 7 bodova.
Dortmund izgubio prikljucak sa -12.
Dominacija!
- el-fighter
- Kontakt:
Procitah na fb:
Koja je razlika izmedju Dortmunda i Felixa Baumgartnera?
-Dortmund i dalje pada
Koja je razlika izmedju Dortmunda i Felixa Baumgartnera?
-Dortmund i dalje pada

Velež do groba života mi moga
- schweinsteiger
- Kontakt:
thulkazal je napisao/la:Dobra igra ali sada dolazi teži dio ... Home - Leverkusen, Away - HSV, Home - Frankfurt, Away - Nurnberg, Home - Hanover
Tezi?Tezi je vec bio

Leverkusen kod kuce redovno kantamo...HSV?

Eintracht ce past' na AA,da igramo u gostima razmisljao bih o remiju.Nurnberg igra toplo-hladno,ali ne bi tu trebalo biti nekih problema.Hannover?To cemo da vidimo...
8 vezanih pobjeda,lijep rekord za jubilarnu 50. sezonu.

Nekako mi previse lagano svaki predstojeci duel izgleda,zbog trenutne forme,ali svaki put se spustim na zemlju kad se sjetim prosle sezone

#miasanmia
ok slažem se da na AA ne bi trebalo biti problema osim sa Dortmundom ... ali kod HSV-a i Nurnberga uvijek je bilo gusto ... protiv Nurnberga je bavarski derbi tako da ne važi u kakvoj su oni formi ...schweinsteiger je napisao/la: Tezi?Tezi je vec bio
Leverkusen kod kuce redovno kantamo...HSV?![]()
Eintracht ce past' na AA,da igramo u gostima razmisljao bih o remiju.Nurnberg igra toplo-hladno,ali ne bi tu trebalo biti nekih problema.Hannover?To cemo da vidimo...
Jel samo do mene ili su ove tekme Baye postale dosadne.
Nema one nervoze da mi se povraca ko zeni pred porod . Sve nekako opusteno i zajebancija

Nema one nervoze da mi se povraca ko zeni pred porod . Sve nekako opusteno i zajebancija
Thomas Müller - Fußballgott
Cestitike na ubjedljivoj i zasluzenoj pobjedi. I nakon proteklog kola sam govorio da je prvenstvo rijeseno, a jedino sto je trenutno nejasno je to s kojom ce razlikom Bayern iza sebe ostaviti vice-prvaka i u kojem ce kolu zvanicno postati novi prvak Njemacke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Ovo je mali od Martina Demichellisa. Zna babo sta treba sinu kupti

Thomas Müller - Fußballgott
Ma čuj, ovako u gostima se može pogledati, recimo danas je moglo biti zanimljivo da nismo imali baš veliku zaštitu od sudije.don_burza je napisao/la:Jel samo do mene ili su ove tekme Baye postale dosadne.![]()
Realno ćemo reći, razmahao se žutim kao rijetko ko dosad, hop "Srećkovićima" nije dozvoljena muška igra, a to Bayo odmah kazni.
Pa šta mislite da bi prošlogodišnje polufinale išlo u produžetke sa današnjim odličnim suđenjem

Nego

Ribery upisao het-trik, a Levels kao i uvijek bijesan k'o ris

No, zabili smo iz 6-7 prilika maltene, 5 golova, ispravite ako griješim, a Holger umalo da okusi mrežu protivničku, no nedade se ona Leverkusenova zamjena nekadašnja,
no zato Rafko omasti u stilu golgetera veterana, meni posebno drago, Rafko je dobar čovjek, ljudina, cijenjen dosta u svlačionici, znači to, a još kad vidim radovanje kao malo dijete, Muller je tu ono baš na vrhunskom nivou, Gusta tu isto dobar, onako treba da se proslavljaju golovi, a ne kao naš Marion, hladan kao špricer.
Alibaba(isaković piši nam češće

Lila treba dobiti, tamo mi nešto ona Francuska ne leži, umiju dosta grubo igrati, baklje znaju upaliti, buka može biti velika, dima također, o kišnoj Francuskoj da i ne govorim, tako da su to sve pomalo vanredne okolnosti...,
no, no...
Edit:Mičo je bio veliki igrač, također čovjek, cijenio je volio ovaj klub, da se nije pogubio karijeru bi vjerovatno ovdje završio, neshvatljivi su bili ti padovi, a da mi svijet kaže da nije, reću da je kriva ona zanosna plavojka.

hej kobasicari nemojte se puno,veselit i ponosit sa ovim malim pobjedama protiv nizerazrednih klubova u nizerazrednoj ligi,vi ste jos ovjek jedan mali provinciski klub sa prosjecnim igracima i ne gine vam prosjacenje po marginama evropskoga fudbala,pozdrav za geronima

| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ohooo, kakav samo dan.
Kajem se sto nisam uspio pogledati rapsodiju crvenih ali i jos jedno pokleknuce konkurencije, koja ocigledno gubi svaki moguci trag, barem sto se tice salatare.
Vidio sam golove i statistiku i ono sto mi se najvise svidjelo je ta igra u odbrani, gdje se protivnicima ne dozvoljava ni sut da upute a pogotovo nesto vise.
Impresivna gol razlika govori sama za sebe.
Alaba se vrati i to na maestralan nacin, doduse imao je bolji povratak neki dan u dresu Austrije, ali i ova jucerasnja utakmica je ocigledno pokazala da Bayern ima ogromnog potencijala za svaki moguci uspjeh.
Slijedi gostovanje u Francuskoj gdje se moraju traziti bodovi, onaj BATE se ne sali.

Kajem se sto nisam uspio pogledati rapsodiju crvenih ali i jos jedno pokleknuce konkurencije, koja ocigledno gubi svaki moguci trag, barem sto se tice salatare.
Vidio sam golove i statistiku i ono sto mi se najvise svidjelo je ta igra u odbrani, gdje se protivnicima ne dozvoljava ni sut da upute a pogotovo nesto vise.
Impresivna gol razlika govori sama za sebe.
Alaba se vrati i to na maestralan nacin, doduse imao je bolji povratak neki dan u dresu Austrije, ali i ova jucerasnja utakmica je ocigledno pokazala da Bayern ima ogromnog potencijala za svaki moguci uspjeh.
Slijedi gostovanje u Francuskoj gdje se moraju traziti bodovi, onaj BATE se ne sali.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
Vidi njega, izaso iz rupe.amelonix je napisao/la:hej kobasicari nemojte se puno,veselit i ponosit sa ovim malim pobjedama protiv nizerazrednih klubova u nizerazrednoj ligi,vi ste jos ovjek jedan mali provinciski klub sa prosjecnim igracima i ne gine vam prosjacenje po marginama evropskoga fudbala,pozdrav za geronima![]()
![]()

Sta ima, Europa Liga?

#divovi
+1Centre forward je napisao/la:PS:Nedamo hadži Bilala ni za sve barele Nafte Bliskoga Istoka koncentrisane u Parizu !
postoje igraci koje nemres kupit lovom, a bilal je jedan od njih.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ovi zabari su meni najjaci. Da nije bilo Njemaca ne biste usli ni u II Svjetski rat,a kamoli sta drugo. Provincija,hahahaha
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.