E svaka čast hvala

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ne vrijedi vise diskutovati o tome, jbg....Medixon je napisao/la:Baklje ce se uvijek palitFidelito je napisao/la:Bo. vam majku glupu,e gledaj opet baklje protiv Gradine jaoooooooo,ajde da je protiv pitara pa nek ide u PM,ali protiv Gradine!![]()
PS. Hvala na streamu...
Nije vrijedno vise pravdati momke kada ce uvijek biti ljudi koji ce ih ovako verbalno napadatiMedixon je napisao/la:Baklje ce se uvijek palitFidelito je napisao/la:Bo. vam majku glupu,e gledaj opet baklje protiv Gradine jaoooooooo,ajde da je protiv pitara pa nek ide u PM,ali protiv Gradine!![]()
Ma sredit ću ja sad sve, zatrebat će nam sljedeći put.Hypnose je napisao/la:Beze ne treba to preko SKYPE evo momak je neki dao link... Hvala svakako i nemoras se muciti...
hajd ipak ti sad sredi jer je temporary off sto znaci link se pokvarioGaziHusrevbeg je napisao/la:Ma sredit ću ja sad sve, zatrebat će nam sljedeći put.Hypnose je napisao/la:Beze ne treba to preko SKYPE evo momak je neki dao link... Hvala svakako i nemoras se muciti...
Šta nije vrijedno,ne plaćaš ti te kazne nego naš klub,jesi ti umno poremećen treba sad onog sto je ubacii baklju dobro išutat i zabranit mu dalazit ne tekme ili da ga klub sudski goni dok ne vrati tih 2000 km sto ćemo dobit kazne.AnelZ je napisao/la:Nije vrijedno vise pravdati momke kada ce uvijek biti ljudi koji ce ih ovako verbalno napadatiMedixon je napisao/la:Baklje ce se uvijek palitFidelito je napisao/la:Bo. vam majku glupu,e gledaj opet baklje protiv Gradine jaoooooooo,ajde da je protiv pitara pa nek ide u PM,ali protiv Gradine!![]()
Hvala momku koji je dao link za stream.
Imas li slike?molotovljev je napisao/la:Zanimljiva koreografija navijača Schalkea...
dvoje igraca ispred antolovica, pa sta je da vidi. A vidi se da nije namjerno zelio rukama dirati loptu, dok ona ruka kada smo postigli drugi gol, iskreno da kazem, cudi me zasto nije svirao...SarajlijaTM je napisao/la:ivica nazvao sudiju i rekao da nije ruka![]()
![]()
![]()
hajmo opet 7 dana polemike o ovome hahahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.