Oni su spremni potrositi 100 miliona na nove igrace medju kojima je i Ribery

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Cuti..el-fighter je napisao/la:Cuj hoce Riberya za 100 miliona. Njima izgleda jos nije jasno da za velike pare mogu kupiti samo placenike, nikako igrace.
Imam nekako los predosjecaj sto se tice utakmice sa Fortunom. U dosadasnjem dijelu sezone smo gazili sve redom, a logicno je da se moramo negdje poskliznuti. Ipak, smatram da je ova ekipa previse jaka da joj se desi lapsus protiv Fortune. Alaba se vjerovatno vraca na teren i tek sada mozemo ocekivati i pravog Riberya. Badstuber mu nije davao pravu podrsku, dok Bilal sa Alabom igra odlicno.
Nema tog igraca koji moze zamijeniti Riberya, barem trenutno, a i da postoji takav ja licno Riberya ne bih dao ni za 500 miliona ma ni za milijardu. On je srce Bayerna i bez obzira na velika primanja uvijek se bori za ovaj klub i vidi se da ga voli cak i vise nego li pojedina "djeca" Bayerna. Svaka cast Ribiju, da se mene pita ja bih ga ostavio do kraja karijere u Bayernu, a i nakon toga bih mu nasao neku znacajnu funkciju u upravi Baye, jednostavno to je igrac koga svaki iskreni navijac Bayerna najvise simpatizira i voli. Jednom rjecju KINGschweinsteiger je napisao/la:Ja ne znam sto,bez razmisljanja,odbijate sve te "ponude" za Riberya.Sve na stranu,on ima 29 godina,a igra nam na krilnoj poziciji.Moze odigrati jos jednu,eventualno 2 sezone i to je to.Bolje sad uzeti za njega 50-60 miliona,ako vec neko nudi toliko
Nema Alabe, a prijeko je potreban.don_burza je napisao/la:Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribery - Mandzukic
Ma ne bih rekao da je to forsiranje, odigrao je on vec par utakmica, ajde barem pored toga sto ce se ici dosta na Riberya mozda Bayo ovu utakmicu bude forsirao dalekometne suteve, ipak i Muller moze odgovoriti zadatku na krilu pokazao je to protiv Schalkea. Naprijed Bayodon_burza je napisao/la:Nema potrebe da se forsira
polahko
Bilall je napisao/la:Ljudi moji pa Neuer ce potpuno izgubiti onu formu, ako je vec nije izgubio.
Pa za ovih 8 kola covjek gotovo da nema nikako posla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.