NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 20 okt 2012, 09:09

vatreni je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Kuntić odmara sutra pola ekipe iz prve postave kako bi izbjegao zute kartone standardnih igrača koje zeli sačuvati za Sarajevo i da ublaži sa jačim sastavom poraz koji je neminovan u Gradačcu u duelu sa Sarajevom.Kako god da okrenes rizik je izvesti najjači sastav na Otoci ,dobiti neki treći zutu karton i oslabljen dozivjeti debakl od trenutno najjače BH.ekipe u Gradačcu za osam dana.Kako god da pogledas dva poraza su neizbjezna i eto nas gdje smo bili do prije dva ,tri kola.Da smo u formi u kojoj jos nismo,Kuntićevom greskom,sutra bi mogli pobijediti i nadati se bodu sa Sarajevom u Gradačcu.To bi bila puna kapa.Ovako :cry:
Ja bi da sam na tvom mjestu promijenio naziv VATRENI u nesto sto ti pristaje :oops: :oops: :oops:
Samo se kritički odnosim prema voljenom klubu,a svaka pozitivna i dobronamjerna kritika ,uopste u zivotu, dobro dolazi.To je realnost......dzaba je govoriti nesto sto nije u skladu s realnosti ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 okt 2012, 09:18

Neko ko nije do ove sezone pratio zvijezdu i ovaj forum citajuci komentare ovih pojedinih forumasa vrlo lakn moze stec utisak da je zvijezda predhodni sezona harala PL, osvajala sve redom kupove isla u evropu i tako to, pa nam doso jedan kuntic i sve to uhebo preko noci

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 okt 2012, 09:31

Jao u kakvom krsu fudbaleri Borca prodjose pored binga,ne znam,mozda su ipak juniori.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 okt 2012, 09:34

vatreni je napisao/la:Jao u kakvom krsu fudbaleri Borca prodjose pored binga,ne znam,mozda su ipak juniori.
Juniori igraju sutra, protiv Sarajeva kući tako da oni nisu sigurno :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 okt 2012, 09:54

vatreni je napisao/la:Jao u kakvom krsu fudbaleri Borca prodjose pored binga,ne znam,mozda su ipak juniori.
Vise od pola PL je u teskoj ekonomskoj situaciji,ali ipak na obecanjima svojih uprava prave neke rezultate.Obzirom da Zvijezda prilicno ekonomski dobro stoji u odnosu na vecinu klubova opravdano je ocekivat bolje rezultate.Sama cinjenica da je 99 posto igrackog kadra sa strane ide tome u prilog.Danas igramo protiv znatno kvalitetnijeg protivnika,a ja bi bio zadovoljan da damo bar jedan gol u gostima da slucajno Kuntic ne obori neslavni rekord i zavrsi prvi dio prvenstva bez datog gola u gostima.U svakom slucaju sretno danas.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 20 okt 2012, 12:59

kao da je u nas nesto bolji bus krs jarane i nas vozi

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 20 okt 2012, 15:12

vodimo 1:0 u sarajevu protiv OlimpiCa :)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

copypaste
Kontakt:

Post Postao/la copypaste » 20 okt 2012, 15:17

necko_gradacac je napisao/la:vodimo 1:0 u sarajevu protiv OlimpiCa :)
Jos ovi objektivni sa ovog portala napisu na naslovnoj vodi zvijezda,a stoji rezultat 1:0 za olimpiĆ.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 20 okt 2012, 15:18

copypaste je napisao/la:
Jos ovi objektivni sa ovog portala napisu na naslovnoj vodi zvijezda,a stoji rezultat 1:0 za olimpiĆ.
Mujica dao GOL :)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 okt 2012, 15:20

sa vehabovicem u igri dajemo go u gostima... Oooj majko moja kuda ide ova igra

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 20 okt 2012, 15:47

Tkanton je napisao/la:sa vehabovicem u igri dajemo go u gostima... Oooj majko moja kuda ide ova igra
sta igra COJK ZABIO GOOOOOo hehe

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 okt 2012, 15:47

oj vehabovic dao go nije mujo tctc

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 okt 2012, 15:51

eto ucera nam ga mirkovic

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 okt 2012, 15:54

u prijedoru savic, sad mirkovic, pa mi smo sami sebi najveci neprijatelji

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 20 okt 2012, 17:12

Samo ste vodili i nista vise,,,,,,a mi upisali TRI BODA a vi vjerovatno menjate treneraaaaaaaaaaaa onog Kuntu-Muntu......Vozdra,,,,,

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 okt 2012, 17:12

To je to.......kao sto sam pisao,ovaj poraz opet prepisujem Kuntiću jer svaki bi dobar trener znao bar bod izvući nakon vodstva u gostima.....načekaćemo se mi s Kuntićem da pobijedi..... vise nekog :cry: :cry:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 20 okt 2012, 17:14

vatreni je napisao/la:To je to.......kao sto sam pisao,ovaj poraz opet prepisujem Kuntiću jer svaki bi dobar trener znao bar bod izvući nakon vodstva u gostima.....načekaćemo se mi s Kuntićem da pobijedi..... vise nekog :cry: :cry:
Tesko bolan ,,,,,,,

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 okt 2012, 17:37

upravo sa tekeme,
jako dobra teka, stvarno nisam dugo gledao bolju tekemu zvijezde u gostima...

nesretno smo izgubili jer smo primili taj prvi go iz ničega... drugi je dobar nema šta...
kao ekipa smo stvarno dobro igrali... pohvalio bi pandzu, jusu, bogdanovića, husića, a najlošiji je definitivno bio savić pa i milanović ali od milanovića se i neočujue nešto specijalno tako da jbg ... vehabović strijelac, mogao je dati i drugi go ali stativa se ispriječila na žalost.. posle utakmice igrači su se došli pozdraviti i vidno su utučeni bili jer su stvarno ginuli...
imali smo stvarno dobri prilika a i olimpik nema šta i jedni i drugi su mogli pobijedit na trenutke je olimpik mozda bio bolji ali obzirom da je domaćin to se očekivalo... suđenje regularno...

izmjene u najmanju ruku smješne... ulazi kojić i ristanić, a izlaze delić i odlični pandza... kasnije vadi, vehabovića i uvodi morjankića, u tom trenutku napadače igraju bogdanović i kojić (smiješno)

na tribinama je bio jović i karić to sam upratio...

eto ukratko

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 okt 2012, 17:56

@vatreni logika ti je na nivou, kako smo prosle godine sa jovicem nakon vodstva od 2:0 izgubili od sarajeva, njemacka vodila 4:0 pa na kraju 4:4. Jednostavno lopta nije htjela u go i bolje sto se ovo desilo protiv olimpica negu sledecu kuci protiv rajvosa

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 20 okt 2012, 18:54

emir_dj je napisao/la:upravo sa tekeme,
jako dobra teka, stvarno nisam dugo gledao bolju tekemu zvijezde u gostima...

nesretno smo izgubili jer smo primili taj prvi go iz ničega... drugi je dobar nema šta...
kao ekipa smo stvarno dobro igrali... pohvalio bi pandzu, jusu, bogdanovića, husića, a najlošiji je definitivno bio savić pa i milanović ali od milanovića se i neočujue nešto specijalno tako da jbg ... vehabović strijelac, mogao je dati i drugi go ali stativa se ispriječila na žalost.. posle utakmice igrači su se došli pozdraviti i vidno su utučeni bili jer su stvarno ginuli...
imali smo stvarno dobri prilika a i olimpik nema šta i jedni i drugi su mogli pobijedit na trenutke je olimpik mozda bio bolji ali obzirom da je domaćin to se očekivalo... suđenje regularno...

izmjene u najmanju ruku smješne... ulazi kojić i ristanić, a izlaze delić i odlični pandza... kasnije vadi, vehabovića i uvodi morjankića, u tom trenutku napadače igraju bogdanović i kojić (smiješno)

na tribinama je bio jović i karić to sam upratio...

eto ukratko
Svaka čast Gradačačni na ovako dobroj igri i ukupno utakmici. Da se pitam ovo je trebala biti utakmica u kojoj bi i vi dobili bodove, ali eto ima ih samo tri. Ugodno sam iznenađen i mislim da imate malo hrabrijeg trenera da bi mogli puno bolje. Jedina zamjerka je nekako troma odbrana. Uglavnom, rado viđen gost na Otoci i dobra utakmica sa obje strane.

Sada ću biti malo bezobrazan, ali ovo se odnosi samo na određeno biće, a ne na ljude koji vole Zvijezdu.

@astra1922 HTIO SI DA GA UZMEŠ I UZEO SI GA LAGANO :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.