Što ti ga Split i jednu dobije na strani ...roberto je napisao/la:Molim da se Split uvrsti u anketunije u šoldima sve ...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Što ti ga Split i jednu dobije na strani ...roberto je napisao/la:Molim da se Split uvrsti u anketunije u šoldima sve ...
u anketu moze 10 opcijaroberto je napisao/la:Molim da se Split uvrsti u anketunije u šoldima sve ...
Cibona nije ni bila toliko dobra,koliko je Partizan odigrao izgubljeno zadnju četvrtinu,i ruku na srce,sudije su radile dar-mar tokom cjele utakmice prema oba tima,a u 4/4 su 100% favorizvoali domaćine...Očigledno je presudilo iskustvo Cibone,naročito centra Žižića koji je sam pobjedio Partizan u 4/4...da je Dule bio tu,ne bi to baš ovako izgledalo...ipak Gašić nije taj kvalitet...A Cibona sa ovakvom ekipom i trenerom bar po meni,teško će na fajnal for...vrlo teško..5-7 mjesto...Ali duga je sezona,biće tu i novih igrača,vidjećemo...lumani je napisao/la:Cibosi danas odlicniKako su izgubili prve 2,nije mi jasno,ali boriti ce se za 3,4 mjesto!!
djoleprijedor je napisao/la:Cibona nije ni bila toliko dobra,koliko je Partizan odigrao izgubljeno zadnju četvrtinu,i ruku na srce,sudije su radile dar-mar tokom cjele utakmice prema oba tima,a u 4/4 su 100% favorizvoali domaćine...Očigledno je presudilo iskustvo Cibone,naročito centra Žižića koji je sam pobjedio Partizan u 4/4...da je Dule bio tu,ne bi to baš ovako izgledalo...ipak Gašić nije taj kvalitet...A Cibona sa ovakvom ekipom i trenerom bar po meni,teško će na fajnal for...vrlo teško..5-7 mjesto...Ali duga je sezona,biće tu i novih igrača,vidjećemo...lumani je napisao/la:Cibosi danas odlicniKako su izgubili prve 2,nije mi jasno,ali boriti ce se za 3,4 mjesto!!
Prokockali su vodstvo u samoj završnici. 1-3 su počeli, lošedubrava je napisao/la:Još jedna očajna igra Cibone protiv solidne Krke. Obrana šuplja, a u napadu pucaj pa šta bude, samo nemoj meni lopte dodat.
Mršić je trenerski antitalent. A još gora je uprava kluba koja ga je imenovala. Nije mi jasno zašto se početnici konstantno uče na Ciboni.
Upravo je u završnici odlučujuća uloga trenera. Loše su i igrali čitavu tekmu, loše igraju u sva 4 kola..SirAlexFerguson je napisao/la:Prokockali su vodstvo u samoj završnici. 1-3 su počeli, lošedubrava je napisao/la:Još jedna očajna igra Cibone protiv solidne Krke. Obrana šuplja, a u napadu pucaj pa šta bude, samo nemoj meni lopte dodat.
Mršić je trenerski antitalent. A još gora je uprava kluba koja ga je imenovala. Nije mi jasno zašto se početnici konstantno uče na Ciboni.
Ostaje.djoleprijedor je napisao/la:Imam jedno pitanje,tiče se nacionalnog koeficijenta..Jel i dalje ostaje na snazi,duel Srbija-Hrvatska i BiH-Slovenija za broj timova?
Hvalabraoolyo je napisao/la:Ostaje.djoleprijedor je napisao/la:Imam jedno pitanje,tiče se nacionalnog koeficijenta..Jel i dalje ostaje na snazi,duel Srbija-Hrvatska i BiH-Slovenija za broj timova?
ne zelim omalovazavati ekipu igoke koja stvarno cini ogromne stvari, ali moram naglasiti jednu stvar, sve ekipe gornjeg doma tempiraju formu koja bi tek sada da udje u puni tempo zato sto svi igraju na 2 fronta (ABA i Euroliga/Eurocup) dok je igokea tempirala na sami pocetak ligedjoleprijedor je napisao/la:IGOKEA!!!!![]()
Svaka im čast,start iz snova..da mi je neko rekao da će imati 5-0 na startu reko bi mu da je za psihijatrije...Ali dobre igre i rezultati i igre nisu slučajni,igraju kompaktno,iskusno,poeni i zadaci su ravnomjerno raspoređeni i niko previše ne iskače,tako da uvjek neko od tih 5-6 glavnih igrača može biti meč viner...Njihovi Ameri su se sjajno uklopili i podredili kolektivu,oduševili su me do sad..Iduće kolo sa Olimpijom kući igraju,i mogu sigurno do 6-0,a onda bu kraj lude serije trebao doći u Sutinskim Vrelima u 7.kolu
Sigurno je da će u toku sezone biti uspona i padova i da će biti i negativnih serija za Igokeu,ali mislim da se mogu do krtaja izboriti (bar) za Eurokup
![]()
A Zvezda...![]()
![]()
![]()
Ne vjerujem da ekipa sa onako dobrim igračima može onako jadano i bezidejno da igra,velike su pare već sada mogu reći bačene,jer nijedan od skupo plaćenih amera ne igra na nivou,niti ima naznake da će se uklopiti u Zvezdinu igru(mada je Igra ovde pod velikim
)..Iduće kolo gostuju u Skoplju kod MZT,gdje će igrati tešku utakmicu,jer ne sumnjam da će hala biti prepuna...Ukoliko Zvezda tu ne napravi Brejk,pa nakon toga veže domaću pobjedu protiv Solnoka u 8.kolu,mogu se pozdraviti sa boljim plasmanom ove sezone....A mnogo su najavljivali....
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.