Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

legenda reala
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la legenda reala » 20 okt 2012, 00:14

Ojjj Damireeeee jesi se to uvrijedio :roll: :roll:
Liga je nikad slabija, pa je ti veličaj koliko hoćeš.Samim tim i igrači u njoj Damir i ko još vrijedan pomena??

Vidim i Borac i Izviđač gaze sve pred sobom vani, da nije međusobnih duela, ne bi nikog pobjedili :roll:
Zamisli koliko su jaki ovi timovi što igraju ovu Ligu 14 :roll:

Daj Bože da zabije 12 i Srbima :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 20 okt 2012, 00:47

legenda reala je napisao/la:Ojjj Damireeeee jesi se to uvrijedio :roll: :roll:
Liga je nikad slabija, pa je ti veličaj koliko hoćeš.Samim tim i igrači u njoj Damir i ko još vrijedan pomena??

Vidim i Borac i Izviđač gaze sve pred sobom vani, da nije međusobnih duela, ne bi nikog pobjedili :roll:

vidi jarane na rsbih.com kolko je damir zabio golova za reprezentaciju, preko 350 kolko se sjecam... imal da je ko vise zabio?

goranBL

Post Postao/la goranBL » 20 okt 2012, 08:35

gradacac10 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ojjj Damireeeee jesi se to uvrijedio :roll: :roll:

vidi jarane na rsbih.com kolko je damir zabio golova za reprezentaciju, preko 350 kolko se sjecam... imal da je ko vise zabio?

Doborac 322
Stojanovic 321
Terzic 363
Toromanovic 332

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 20 okt 2012, 08:52

Kako si pogodio da sam ja Damir. Ej jado jadni,opet ponavljam pitanje...jesi li ikad u životu uzeo loptu u ruke,ili ti možda mama i tata nisu dali da treniraš,jer si im bio mezimac. Ej moja legendo,nastavi ti hodat po kafanama i pričat ljudima kakav bi ti igrač bio,samo da su ti roditelji dozvolili da treniraš. KOMPLEKSI SU ČUDO...a ako ti je dojadilo ovako imas pp. I nemoj ba više pričat gluposti...poštedi nas. ;-)

san
Kontakt:

Post Postao/la san » 20 okt 2012, 09:58

Kako smo mi skloni podcjenivanja svegs sto je nase to nije normalno.Damir igra u zivotnoj formi i sprema se po posebnom programu za repku , u ligi zabija u kojoj nije lako igrati.Liga nije nista losija od liga u okruzenju i puna ja mladih igraca koji dobijaju sansu, sto je extra.Kao primjer naseg podcjenjivanja svega naseg je izjava covjeka iz ihf koji je bio u inspekciji RSBIH , i dvoranama , hotelima u nasoj zemlji koji je izjavio da odusljevljen infrastrukturom i stepenom organizovanosti te da nase zemlja treba da se kandiduje za seniorsko sp.To je naravno ignorisano od strane medija jer mi samo ruzne stvari potenciramo.Tako i u vezi Damira ,TERZICA,STOJANOVICA i drugih igraca repke koji razvaljuju u svojim klubovima.Svi smo mi strucnjaci i prepametni i sve smo spremni omalovaziti.Nazalost

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 okt 2012, 11:08

Ja nigdje nisam podcjenio Damira, ni rekao da je loš :roll:
Kažem da je liga loša i ostajem pri tom mišljenju. ;)

A Damire/lifebok
Ne valja se tako ponašati(primitivno), ipak si ti jedan od naših najboljih rukometaša :mrgreen:

Gdje sam ja pričao, kakav bi igrač bio itd. :roll: :roll: šta je tebi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 20 okt 2012, 11:49

legenda reala je napisao/la:Ja nigdje nisam podcjenio Damira, ni rekao da je loš :roll:
Kažem da je liga loša i ostajem pri tom mišljenju. ;)

A Damire/lifebok
Ne valja se tako ponašati(primitivno), ipak si ti jedan od naših najboljih rukometaša :mrgreen:

Gdje sam ja pričao, kakav bi igrač bio itd. :roll: :roll: šta je tebi
ja mislim da damir ne zna sta je internet, a kamoli forum, nije on ta internetska generacija xD

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 20 okt 2012, 13:41

Baš ti hvala što me porediš sa Damirom. E al tebe sad jede ko sam i šta sam??? Saznat ćeš al u k.....! A za sve ostalo imaš pp.
Ps-prvo čitaj svoje postove,pa onda demantuj iste,i vidim da si veliki stručnjak i za rukomet,fudbal,kladionice,košarku...bolje bi ti pristajalo ime NAPOLEON,nego legenda...i nemoj se ba blamirati,Allaha ti...
Veliki pozzz od tvog kritičara,od sada na svaki tvoj post. I vidim da si neki nehljebovac,spavašdo 12 a ideš u krevet u 3. Idi ba radi šta,pametnije je nego se provaljivati,na temi rukomet.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 21 okt 2012, 18:21

znaci ovako:

G: tahirovic-grahovac-b.buric
LK: stojanovic-mikic
LB: terzic-becirovic
SB: doborac-harmandic-karacic
P: toromanovic-vranjes-s.buric
DB: panic-savic
DK: vrazalic-delic

od starih fale prce, velic, celica i kukrika od novih je tu becirovic (a malinovic je povrijedjen).
manje vise je to to :-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2012, 19:26

Vražalić 3 gola,Vranješ 1 gol u remiu njihovog Ademara protiv Flensburga 29:29.
Obojica su jako bitni kotačići u igri Ademara, samo što bi Faruk morao malo više lopti dobijati, sve ide preko lijeve strane, dok se desna nikako i ne koristi, nemaju klasičnog desnog beka(ljevaka), pa Faruk krpi i tu poziciju u nekim momentima meča, inače većim dijelom igra krilo.
Ruesga i Nantes se ispucavaju i skroz malo lopti ostane za Faruka 3/6 šut(iako on prolazi i na drugog pivota, kreće se stalno, traži loptu) ;)
Vranješ komanduje odbranom, a ponekad igra i u napadu, ali znatno manje, danas je igrao i napad, ali bolje se snalazi u odbrani.

Harmandić u pobjedi svog Wetzlara protiv Magdeburga 24:26, postigao jedan pogodak.
Enid Tahirović danas je branio u LP protiv Partizana, za svoj HSV, upisao je nekoliko intervencija.
Toromanović postigao jedan gol, u pobjedi svoje Wisle u prvenstvu Poljske .
Mirsad Terzić igra jako dobro ove sezone.

Pred dvomeč sa Austrijom i Srbijom u kvalifikacijama za Euro, raduje činjenica da naši glavni igrači u svojim timovima imaju veliku minutažu(da su u takmičarskoj formi) 8-)

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 21 okt 2012, 20:30

Gledam ovu utakmicu Chambery i Kielce, i mogu reći da će ovaj naš Panić biti sigurno glavni igrač u kvalifikacijama...protiv Srbije i Austrije....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2012, 21:39

Brani li Grahovac ??

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 21 okt 2012, 22:05

Branio je,ali nije se baš nabranio,ovi su ih ubili kontrama. +10 za Kielce.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 21 okt 2012, 22:15

Chambery Savoie - Vive Targi Kielce 26:36 (15:18)

Chambery: Domoulin, Grahovac - Detrez 7, Basić 7, Bicanić 3, G.Gille 3, Marroux 3, B.Gille 2, Panić 2, Laurent 1

VTK: Szmal - Cupić 8, Strlek 6, Rosiński 5, Jurecki 4, Stojković 4, Zorman 3, Musa 2, Buntić 1, Jachlewski 1, Lijewski 1, Olafsson 1

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 21 okt 2012, 22:29

HRK Izviđač Mi Grupa: B. Burić (10 obrana) , Paradžik (4 obrane), Kolovrat 2, Buljubašić 1, Zeljić 9, Bošnjak, Herceg 3, S. Burić 6, Boto, Vidović 3, Boras 1, Šarac, Ereš 2, Hrstić, Paponja 1, Mataga.
Trener: Ilija Puljević.

HT Tatran: Krupa (1 obrana), Verkić (9 obrana), Rabek 5, Marušak 2, Hrstka, Kristopans 7, Sobol 1, Radčenko, Tumidalsky, Čip 2, Guzy 1, Pejović 4, Antl 8, Petro 1.
Trener: Đorđe Rašić
Sedmerci: Izviđač -, Tatran 2/2
Isključenja: Izviđač 6, Tatran 6 minuta

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 21 okt 2012, 22:39

HMRK Zrinjski: Granić, Čutura, Lukić 3, Groznica 3, Ćorić, Kožulj, Mandarić 8, Bošnjak 2, D. Zadro 10, Perić,Šarac, Puljić,Džeba 3,Dominiković 3,Babić.

RK Derventa: Blagovčanin,Marić 1,Puzuljović 3,Sibinčić 2,Todorić,Zemunović 4,Škrga 3,Mišanović 2,Bjelić,Kuzman 2,Ristić,Lazarević,Zekić 9,Lukić,Bibić 3,Krstajić

zadro je mladi igrac (1991. godiste), bio je prosle godine u juniorskoj reprezentaciji, inace je desno krilo.
na poziciji desnog krila najjaci nam je vrazalic, velica je nazalost otisao u katar, d. delic je dobar a mislim da bi u slucaju nedo Bog povrede vrazalica ili d. delica upravo zadro trebao da dobije sansu.

PS: na lijevom krilu, u slucaju nedo Bog povrede stojanovica ili mikica v. delic bi trebao da dobije sansu, makar po meni.
PPS: i netreba zaboraviti dzebu kao cetvrtu opciju tj (ako zatreba) na pivotu.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 21 okt 2012, 23:53

jeli becirovic vec dobio nase papire?

goranBL

Post Postao/la goranBL » 22 okt 2012, 00:04

edinjo-bih je napisao/la:znaci ovako:

G: tahirovic-grahovac-b.buric
LK: stojanovic-mikic
LB: terzic-becirovic
SB: doborac-harmandic-karacic
P: toromanovic-vranjes-s.buric
DB: panic-savic
DK: vrazalic-delic

od starih fale prce, velic, celica i kukrika od novih je tu becirovic (a malinovic je povrijedjen).
manje vise je to to :-)
Velic sigurno ne moze zbog udaljenosti. A Celica i Kukrika i nisu nesto za reprezentaciju.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 22 okt 2012, 00:26

vrijedi koliko ja znam. samo se pitam, ko ce osim terze na poziciju LB-a. mozda doborac, koji ako se nevaram igra samo SB-a jer mu za DB fali visine... .

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 22 okt 2012, 00:46

Nantes - Aix en Provence : 34-17 (mi-temps : 17-6)

Arbitres : Olivier Buy et Sébastien Duclos

Nantes : Gardiens : Siffert (9 arrêts), Maggaiez (6 arrêts) - Buteurs : Nyateu 3/6, Gharbi 2/2, Mourioux 2/3, Rivera 8/10, Pijulet 1/2, Jonsson 3/5, Feliho 0/1, Dole 7/7, Maqueda 4/4, Skata 2/5, De la Breteche 1/1, Fernandez 1/1.

PAUC : Gardiens : Cappelle (6 arrêts), Clémençon (1 arrêt) - Buteurs : Becirovic 0/2, Ong 2/8, Courtois 1/3, Marche, Stojanovic 2/4, Oslak 1/4, Tobie 1/4, Savic 1/2, Ivakno, Lhermet 1/1, Vially 6/10, Tokic 2/6.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.