konacnosupersonic83 je napisao/la:Napokon mogu poceti igrati
. Moze komentator izgovoriti teletovic

overall je 69 ocekivao sam vise al eto sta je tu je, odigrao sam jednu tekmu Mirza je naravno bio najbolji 42 poena forsirao sam samo njeg

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
konacnosupersonic83 je napisao/la:Napokon mogu poceti igrati
. Moze komentator izgovoriti teletovic
Po meni je patch dosta dobar. Ubacena je vecina eu igraca koji su falili kao Claver, Freeland, De Colo, Kravtsov, Sved... Fale neki kao Satoransky, Nelsen... No roster ima mjesta samo za 15 igraca pa nisu svi stali. Sto se tice ocijena dosta su realne, nisu pretjerane kao nekad prije. Mirza je 69, potencijal b, ima b vanjski sut, sto je ok kad joe jonson ima a. Jedino nisam siguran za izgled njegova suta, malo mi je cudan. Nisam mirzu puno gledao pa neznam jel stvarno tako puca??? No to su sve stvari koje mozes i sam editirati, glavno da su igraci tu, sa svim profilima. Ovi sto su izbacili patch su najavili i drugu verziju pa im slobodno mozete na forumu savjetovati sta vam ne valja. Ako netko zeli da mu editiram neku ekipu (grb, dres, dvoranu) kao sto sam sebi napravio seattle na prethodnoj stranici, slobodno se javite.azTer je napisao/la:mogao je izgovoriti i na nba 2k12 sa euroliga patchem
ostavi nam utisak kako je urađen patch, jel mirza realno napravljen
U dynasty modu u coach profile stavi run plays na 100. u karijeri ti sve ovisi o postavkama toga tima u kojem jesi. Mozda oni imaju namjesteno run plays jako nizak, a ti to nemozes promjeniti u katijeri. Jel ti uopce ne zove akcije ili se pojave koji put na tekmi?adnan24 je napisao/la:Igra li neko karijeru ? Meni nece kompjuter da "zove" akciju iako je ukljuceno u opcijama
supersonic83 je napisao/la:U dynasty modu u coach profile stavi run plays na 100. u karijeri ti sve ovisi o postavkama toga tima u kojem jesi. Mozda oni imaju namjesteno run plays jako nizak, a ti to nemozes promjeniti u katijeri. Jel ti uopce ne zove akcije ili se pojave koji put na tekmi?adnan24 je napisao/la:Igra li neko karijeru ? Meni nece kompjuter da "zove" akciju iako je ukljuceno u opcijama
odes do opcija i nadjes ono load/save i ides load i pokrenes baby face taj patchreeds je napisao/la:ljudi potrebna mi je pomoc, skinuo sam patch od "baby face real nba patch"... ubacio sam u igru sve kako je on napisao na blogu ali ne znam kako ga pokrenuti u igri, ne mogu nikako loadovati igrace tj taj patch sa evropskim igracima.... pomozite please....
drži sprint i pritisni tipku za šutreeds je napisao/la:ej ljudi pomagajte. igram dva dana ovaj novi nba, sve je super ali nikako ne mogu zakucati niti napraviti elejup....dodjem sam pred kos a on umjesto da zakuca samo polozi loptu a u reketu nema sanse da mogu zakucati kad oko mene ima jedan dva igraca., nikako mi ne uspjeva....
P.S. da li imaju ili se prave jos uvjek neke jednostavnije komande preko djojstika, mislim na ikone iznad igraca ove su prilicnio komplikovane najbolje bi bilo da se moze naci ono kao playstationu, stari dobro kvadratic, koca, krug .....))
Dobar je.Adelin je napisao/la:Jel ispravan ovaj NBA2K13 -Reloaded sto zauzima 6.78 gb ,da djaba ne skidam ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.