Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Njemu je sad najvaznije da igra,pa makar i u ferencvarosu. 

Besic na stoperu u Ferencvarosu...Nije los za sada...
Prenos na "**** Hun/Rom"...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
nema preko interneta?gringobih je napisao/la:Besic na stoperu u Ferencvarosu...Nije los za sada...
Igrac utakmice

- el-fighter
- Kontakt:
Njemu je sada bitno da igra stalno i da se konacno odredi na kojoj poziciji je najbolji. Dobro je biti polivalentan igrac, ali jedna pozicija ti mora biti osnovna. Lulic moze igrati lijevog beka, lijevo i desno krilo, ali zna se da mu je osnovna pozicija lijevo krilo i da tu pruza najbolje partije. Besic je do sada u karijeri igrao na stoperu, desnom beku i zadnjem veznom, ali jos uvijek se ne zna koja pozicija mu je osnovna. Potrebno mu je dosta takmicarskih utakmica u nogama i ako uspije da se razvije u igraca kakvog ocekujemo bit ce od velike koristi reprezentaciji. Mnogi nasi standardni reprezentativci su debitovali u 25+ godinama, tako da za Besica ima vremena.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Čestitke Mume
Svaki igrač u formi nam je svakako dobrodošao, samo naprijed !

Svaki igrač u formi nam je svakako dobrodošao, samo naprijed !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Što se tiče igre za našu reprezentaciju, najbolju partiju je pružio protiv Meksika i to na poziciji zadnjeg veznog. Nikada prije nismo imali tako brzu tranziciju i iznošenje lopte kada je on igrao na toj poziciji, i iskreno nadam se da ćemo njega gledati umjesto Zahirovića, jer uz trku i presjecenje protivničkih napada ima tu kvalitetu prema naprijed, koju Zahirović nema. A dobar je i za rokade u slučaju da se neki štoper povrijedi. Tako da se od srca nadam da će igrati konstantno i preći kao zreo igrač u neki jači klub i ligu.el-fighter je napisao/la:Njemu je sada bitno da igra stalno i da se konacno odredi na kojoj poziciji je najbolji. Dobro je biti polivalentan igrac, ali jedna pozicija ti mora biti osnovna. Lulic moze igrati lijevog beka, lijevo i desno krilo, ali zna se da mu je osnovna pozicija lijevo krilo i da tu pruza najbolje partije. Besic je do sada u karijeri igrao na stoperu, desnom beku i zadnjem veznom, ali jos uvijek se ne zna koja pozicija mu je osnovna. Potrebno mu je dosta takmicarskih utakmica u nogama i ako uspije da se razvije u igraca kakvog ocekujemo bit ce od velike koristi reprezentaciji. Mnogi nasi standardni reprezentativci su debitovali u 25+ godinama, tako da za Besica ima vremena.
- el-fighter
- Kontakt:
Slazem se da je najbolje odigrao na poziciji zadnjeg veznog i to bas u utakmici koju si naveo. Tada je dobio slobodu u igri i zaista je dobro odradio posao. Nazalost, od te utakmice je "lutao" od pozicije do pozicije u reprezentaciji. Bilo bi odlicno da Muhamed izraste u velikog igraca, a potencijala ima sigurno.voltron30 je napisao/la:Što se tiče igre za našu reprezentaciju, najbolju partiju je pružio protiv Meksika i to na poziciji zadnjeg veznog. Nikada prije nismo imali tako brzu tranziciju i iznošenje lopte kada je on igrao na toj poziciji, i iskreno nadam se da ćemo njega gledati umjesto Zahirovića, jer uz trku i presjecenje protivničkih napada ima tu kvalitetu prema naprijed, koju Zahirović nema. A dobar je i za rokade u slučaju da se neki štoper povrijedi. Tako da se od srca nadam da će igrati konstantno i preći kao zreo igrač u neki jači klub i ligu.el-fighter je napisao/la:Njemu je sada bitno da igra stalno i da se konacno odredi na kojoj poziciji je najbolji. Dobro je biti polivalentan igrac, ali jedna pozicija ti mora biti osnovna. Lulic moze igrati lijevog beka, lijevo i desno krilo, ali zna se da mu je osnovna pozicija lijevo krilo i da tu pruza najbolje partije. Besic je do sada u karijeri igrao na stoperu, desnom beku i zadnjem veznom, ali jos uvijek se ne zna koja pozicija mu je osnovna. Potrebno mu je dosta takmicarskih utakmica u nogama i ako uspije da se razvije u igraca kakvog ocekujemo bit ce od velike koristi reprezentaciji. Mnogi nasi standardni reprezentativci su debitovali u 25+ godinama, tako da za Besica ima vremena.
Velež do groba života mi moga
- maxuz baxuz
- Kontakt:
U U-21 je konstantno igr'o zadnjeg veznog i pravo je dobro odigr'o savaku utakmicu. Ja mislim da je on tu najucinkovitiji i vidim ga kao bolju zamjenu za Rahimica od Zahirovica. On mi se nekako cini mnogo stalozeniji i nije ga strah ucestvovati u igri. Zahirovic je previse anoniman za moj ukus.
mislim da je mnogo kvalitetnijinod Zahirovica..
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Momak u danasnjoj pobjedi proglasen za igraca utakmice
, samo naprijed care.

Super trebo bi imat priliku igrat protiv Alžira, jer nema Zahirovića eto mu prilikeLiliumBosniacum je napisao/la:Momak u danasnjoj pobjedi proglasen za igraca utakmice, samo naprijed care.
Čestitke Mume, zavoliše ga Mađari 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
bolje bi mu bilo da ga zavole mađaricezizu1991 je napisao/la:Čestitke Mume, zavoliše ga Mađari

Jos bolje Njemice.Sakuragi je napisao/la:bolje bi mu bilo da ga zavole mađaricezizu1991 je napisao/la:Čestitke Mume, zavoliše ga Mađari

Jos mislim da je pogrijesio sa ovim transferom, ali ako se ispali iz Madjarske na ljeto, onda mozda i nije toliko lose. Ali ako zaglavi nekoliko sezona...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Kako naši igrači imaju nafake sa menadžerima , daBogda da on ode prije 2015teCartman je napisao/la:Jos bolje Njemice.Sakuragi je napisao/la:bolje bi mu bilo da ga zavole mađaricezizu1991 je napisao/la:Čestitke Mume, zavoliše ga Mađari![]()
Jos mislim da je pogrijesio sa ovim transferom, ali ako se ispali iz Madjarske na ljeto, onda mozda i nije toliko lose. Ali ako zaglavi nekoliko sezona...

Sad ozbiljno , mislim da mu je ovo 2.-3. put da je proglašen za igrača utakmice , znači da se odlično snaš'o . Samo naprijed Mumeee

ma dobre su njemice dok ne napune 24-25 godina a onda uzimaju oblik boba sapa
ne vjerujem da ce dugo ostati u ferencvarosu, vidi se da odudara po kvalitetu od ostatka ekipe. i netreba zaboraviti da je jos mlad..
kad bi on Bico i Kolasinac napredovali imali bi za koje vrijeme njemacku odbranu

ne vjerujem da ce dugo ostati u ferencvarosu, vidi se da odudara po kvalitetu od ostatka ekipe. i netreba zaboraviti da je jos mlad..
kad bi on Bico i Kolasinac napredovali imali bi za koje vrijeme njemacku odbranu

- Principatus
- Kontakt:
Neznam ja kakve ti poznajes, ali ove koje ja znam nisu takve.Sakuragi je napisao/la:ma dobre su njemice dok ne napune 24-25 godina a onda uzimaju oblik boba sapa

Ili si iz Bavarske?

Muha nek samo ovako nastavi, a ni Madjarice nisu lose.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bernd Stange: Najbolje su Bjeloruskinje. ¨

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ma dobro malo sam ekstremizirao, jest mislio sam na te bavarkePrincipatus je napisao/la:Neznam ja kakve ti poznajes, ali ove koje ja znam nisu takve.Sakuragi je napisao/la:ma dobre su njemice dok ne napune 24-25 godina a onda uzimaju oblik boba sapa![]()
![]()
Ili si iz Bavarske?![]()
Muha nek samo ovako nastavi, a ni Madjarice nisu lose.

iz sjeverne italije sam prijatelju al isao sam cesto u stuttgard i munchen zbog pive i svabica

nedostajale su nam izjave Bernda, dugo ih nije biloCartman je napisao/la: Bernd Stange: Najbolje su Bjeloruskinje. ¨

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.