e ovo je najbitniji dio,iz cega i proizilaze vase frustracije koje su sve izrazenije iz kola u kolo...usraste se zivi sto ste se vidjeli i vidite cak i dugorocno kao "nedodirljivi" (satro dominacija)pa valja sad to odrzati a nece moci,svjesni ste da nece moci....a mnogo toga bi mogao sad ja tebi reci,ne samo o tome da li ce se prikupiti sredstva ili ne,ali mi se neda,heklate ba konstantno...garnitura cireva vam ne gine,polako ba..Baja_Zvjerka je napisao/la:Da, ili vam se smijemo za svaki vas potez jer svaki ima gresaka. Niko ne kaze da je bezveze bordo day u smislu organizacije, nego da su botine jer ispadaju smijesni sa nazivom, isto kao i npr. plavi salovi i plave kape F.K. Sarajevo.. Super je to sto ste nabavili, ali ste ispali smijesni. Smije se valjda dati misljenje da necete skupiti od individualnih uplata ni pribliznu sumu koju ste naumili, i to sam ja prvi rekao odmah prvi dan akcije, a ti ako mislis drugacije reci to pa cemo vidjeti na kraju ko je bio u pravu, zar ne ?? A za ovu hd kameru normala, to se javio samo ovaj "poklopac" sto na svaku ima odgovor, i to je akcija za pohvalu bez greske naravno.socrates je napisao/la:kontaju oni sve,al svaki put s mukom (ne)prihvate svaki nas pozitivan potez,da li je bordo day ili je dan,pa se brinu za nase male ulagace,i to kako ce klub na kraju propasti,pa sad ne moze kamera bez sadake,itd...itd...dakle,muka im je sto su bezidejni,neorganizovani,sto postoji pojam "bolji" u bilo kojem smislu a da se ne pripisuje njima,a smijem uho dat da bilo koji klub napravi bilo koju od nasih akcija srdacno bi to pozdravili...Pitar sa Kariba je napisao/la:Dobro treba @Nikici a možda i ostalima objasniti, da ova akcija za HD kameru nema veze sa upravom FK Sarajeva, nego da se radi o momcima sa FKSinfo-a, znači navijačima Sarajeva. Bez kojih bi naš navijački (mislim na navijače FK Sarajeva, iako ima i Željovaca koji djeluju kao ubaćeni elementi)svijet bio mnogo siromašniji, i uskraćen za mnoge informacije. Svi koji mogu treba da se uključe u akciju.
Imamo mi ono u cemu smo najbolji, a samim time i bolji od vas sto je i najbitnije, pa ipak mislim da je vuna vama, a ne nama...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen.. Titule su jedino mjerilo, i odatle dolazi ljubomora.. Mislis da je navijac Uniteda ljubomoran na pare, trening centar, marketing, itd. rivala City-a koji ima 1,2 titule, a oni 19 ???
Don't sikiriki, i prosle sezone ste bili takvi, bjezali 8 bodova, digli noseve, i sada ste mislili da ce mozda biti tako prije Celika, ali ne, samo -2, a proljece tek dolazi... : )
Don't sikiriki, i prosle sezone ste bili takvi, bjezali 8 bodova, digli noseve, i sada ste mislili da ce mozda biti tako prije Celika, ali ne, samo -2, a proljece tek dolazi... : )
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Za svaku je pohvalu sto znas tekst od-do. Vjeruj mi,kad bi mi zivot ovisio o tome kad se tice istog u obrnutom smislu ja se ne bi izvukao.Baja_Zvjerka je napisao/la:Mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen.. Titule su jedino mjerilo, i odatle dolazi ljubomora.. Mislis da je navijac Uniteda ljubomoran na pare, trening centar, marketing, itd. rivala City-a koji ima 1,2 titule, a oni 19 ???
A ti mi sad napisi u jednoj prostoj prosirenoj recenici (evo ti pomoc:S.P.P.O.V.) da ce seljo biti prvak,jel moze

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Uvijek sam znao da ima vas pitara mentola sto se izrazavanja tice, a nisam ni pomislio od prvog trenutka da si ti drugaciji. Vidim da ti je dugo trebalo da smislis pitanje, ili makar da nadjes dobru provalu, pa reci cu da ne znam sta ti znaci prosto prosirena recenica, i tako cu ispasti glup, a ti si heroj...socrates je napisao/la:Za svaku je pohvalu sto znas tekst od-do. Vjeruj mi,kad bi mi zivot ovisio o tome kad se tice istog u obrnutom smislu ja se ne bi izvukao.Baja_Zvjerka je napisao/la:Mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen.. Titule su jedino mjerilo, i odatle dolazi ljubomora.. Mislis da je navijac Uniteda ljubomoran na pare, trening centar, marketing, itd. rivala City-a koji ima 1,2 titule, a oni 19 ???
A ti mi sad napisi u jednoj prostoj prosirenoj recenici (evo ti pomoc:S.P.P.O.V.) da ce seljo biti prvak,jel moze![]()
Ako to uspijes ja necu ovdje ni rijeci 7 dana,saljem sam sebe u banovice

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne cudi me da i dalje ne kontas poentu sta zelim reci,i naravno da ne znas napisati ono za sto si siguran reci da ce se desiti...i sve to staviti u prosto prosirenu recenicu,cak ti je i terminologija izrazavanja u vezi s tim nepoznanica. Evo kad sam ti sve uredno objasnio,sad bi mogao napisati recenicu sa dvije nepoznate..bar pokusaj..moze li tako??Baja_Zvjerka je napisao/la:Uvijek sam znao da ima vas pitara mentola sto se izrazavanja tice, a nisam ni pomislio od prvog trenutka da si ti drugaciji. Vidim da ti je dugo trebalo da smislis pitanje, ili makar da nadjes dobru provalu, pa reci cu da ne znam sta ti znaci prosto prosirena recenica, i tako cu ispasti glup, a ti si heroj...socrates je napisao/la:Za svaku je pohvalu sto znas tekst od-do. Vjeruj mi,kad bi mi zivot ovisio o tome kad se tice istog u obrnutom smislu ja se ne bi izvukao.Baja_Zvjerka je napisao/la:Mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen.. Titule su jedino mjerilo, i odatle dolazi ljubomora.. Mislis da je navijac Uniteda ljubomoran na pare, trening centar, marketing, itd. rivala City-a koji ima 1,2 titule, a oni 19 ???
A ti mi sad napisi u jednoj prostoj prosirenoj recenici (evo ti pomoc:S.P.P.O.V.) da ce seljo biti prvak,jel moze![]()
Ako to uspijes ja necu ovdje ni rijeci 7 dana,saljem sam sebe u banovice
![]()
![]()
Ebo te seljo...
ma za njega treba samo imati strpljenja,a u pravu si sto kazes...nick dovoljno govori...baja je to...nije sala...soe je napisao/la:Kako vam nije ofirno da se raspravljate sa ovim bajom,pa ljudi on je iz Kaknja.Meni sega svaki put kad mu procitam post,pokusavam da budem ozbiljan i da ga ozbiljno shvatim ali ne ide.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Neandertalcima iz zadnjeg posta nije mjesto na planeti, a ne na forumu...
@socrates, kao pametniji napustam ovu raspravu, ako si zainteresovan za moje podatke cisto u smislu da provjeris da li znam napisati prosto prosirenu recenicu, ili recenicu SA 2 NEPOZNATE (HAHAHAHAAHAH
), javi se u inbox, i sa zadovoljstvom cu ti na e-mail poslati svoj cv, diplomu, spisak ocjena, zavrsenih kurseva, i sl. 
@socrates, kao pametniji napustam ovu raspravu, ako si zainteresovan za moje podatke cisto u smislu da provjeris da li znam napisati prosto prosirenu recenicu, ili recenicu SA 2 NEPOZNATE (HAHAHAHAAHAH

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kakve veze ima sto je lik iz Kaknja?! Radi se o tome da je lik mrtvi kompleksas i da mu je bitnije sta uprava FKS radi nego sto uprava njegovog kluba ne radi nista. Ako pogledas njegov profil vidjet ces da lik ima 50% postova na temi FKS i sve ce ti biti jasno.soe je napisao/la:Napusti raspravu i ne smaraj vise,ne pisemo ni mi na temama o Rudar Kaknju,uglju,smogu i tako to.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cuj mrtvi kompleksas...
Ja sam po prirodi takav covjek, svoje ponekad komentarisem ili nesto pitam, takvo je, kakvo je, a naravno da znam sve aktivnosti koje su u toku i koje su u planu.
Po prirodi volim "prcnuti" ponekad, ili dati komentar na tudju aktivnost, a na Zeljinoj temi ima dovoljno kvalitetnih govornika koji ce sve reci a ovdje to nije slucaj, i ipak mi je ljepse ovako malo se raspravljati o necemu, nego tamo medju svojima, svi se uvijek slazu, sve je ok. Vi pocesto budete padobranci pa date neki smijesan komentar na koji se mora reagovati. Moji postovi nisu nikakvi kompleksaski nego dijaloski, sa argumentima i iskljucivo su moje misljenje. Moje misljenje je da su trofeji i pobjede najrelevantniji pokazatelj uspjeha, i kad budete u tom segmentu iznad nas onda mozes reci da sam kompleksas i to MRTVI...
Uzmi i izbroji moje postove, bude li i blizu kao sto si rekao imas od mene gajbu pive da nazdravis, a ako ne pijes moze onda i sok neki, mozda od zove ?

Uzmi i izbroji moje postove, bude li i blizu kao sto si rekao imas od mene gajbu pive da nazdravis, a ako ne pijes moze onda i sok neki, mozda od zove ?
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
@ champions1921
Kamera kosta 2000 a ne 4000, ne znam kako si iz 200*10, uspio doci do 4000.
Danast ce biti postavljena kutija za donaciju FKSinfu, odmah pored Fan shopovog standa tako da ce te tu moci ubaciti svoje dobrovoljne priloge.
Danast ce biti postavljena kutija za donaciju FKSinfu, odmah pored Fan shopovog standa tako da ce te tu moci ubaciti svoje dobrovoljne priloge.
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Dragi Baja, nije problem kako ti kazes ''prcnuti'' ponekad i treba, neka rivaliteta izmedju vas i nas, ali vi smarate ba. Sam kazes da je na vasoj temi sve OK, ali ce te nasu svaku zachatati bilo kakvim komentarima bitno je da se ''prcne''. Ne valja vam Bordo Day, al' je extra ''plavo je srce u meni'', i to je normalno, zavisi sa koje si strane pistaljke. Mi nikada nismo rekli da je recimo vas Zeba los, ali ste vi postova i postova napisali kako je Said kanta, i razvodnili NASIH tema i tema. E to je razlika izmedju vas i nas. A to za trofeje se slazem, samo ti usporedba nije bas prava.Baja_Zvjerka je napisao/la:Cuj mrtvi kompleksas...Ja sam po prirodi takav covjek, svoje ponekad komentarisem ili nesto pitam, takvo je, kakvo je, a naravno da znam sve aktivnosti koje su u toku i koje su u planu.
Po prirodi volim "prcnuti" ponekad, ili dati komentar na tudju aktivnost, a na Zeljinoj temi ima dovoljno kvalitetnih govornika koji ce sve reci a ovdje to nije slucaj, i ipak mi je ljepse ovako malo se raspravljati o necemu, nego tamo medju svojima, svi se uvijek slazu, sve je ok. Vi pocesto budete padobranci pa date neki smijesan komentar na koji se mora reagovati. Moji postovi nisu nikakvi kompleksaski nego dijaloski, sa argumentima i iskljucivo su moje misljenje. Moje misljenje je da su trofeji i pobjede najrelevantniji pokazatelj uspjeha, i kad budete u tom segmentu iznad nas onda mozes reci da sam kompleksas i to MRTVI...
![]()
- champions1921
Ja sto sam napisao vezano za ovo napisao bih i da mi radimo slicnu akciju.. I siguran sam da bi ovi licemjeri koji su uvredama odgovarali na moj post napisali slican da je ova akcija vezana za Zelju.. Ljudi koji su zaduzeni za rad tog portala bi trebali biti u stanju naci sponzora koji ce vam zavrsiti tu opremu.. Najlakse je staviti kutiju i ne raditi nista.. Mozes i ti to zavrsiti ako procitas pp koji sam ti poslao.. Isti sam poslao svima koji su mi replicirali raznim uvredama koje su me bas nasikirale i zbog kojih nocas nisam mogao spavatimirsonii je napisao/la:@ champions1921

Akcije ovog tipa podrzavam samo kada je u pitanju pomoc nekome, kao recimo porodici nedavno preminulom navijacu Sarajeva..
BUDI ŽELJO !!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
- Ekonomista
- Kontakt:
http://fcsarajevo.ba/vijesti/dodatne-mj ... micama/734" onclick="window.open(this.href);return false;
Bordo bijeli!
jesi komplexas i momak je u pravuBaja_Zvjerka je napisao/la:Cuj mrtvi kompleksas...Ja sam po prirodi takav covjek, svoje ponekad komentarisem ili nesto pitam, takvo je, kakvo je, a naravno da znam sve aktivnosti koje su u toku i koje su u planu.
![]()
samo na nase 3 zadnje stranice imas postova ko na "kospa" stranicama u zadnjih 3 mjeseca
jel tebi jasno da tvoje budalastine i komplexi nas cine samo jacim
niste prvi i vidjeces veceras da vam je sudbina ove god ..."drugi"
YES.WE.DID.
Cool, sad se može uvidjeti da samo pojedinci koriste pirotehniku, i njih treba kažnjavati....Ekonomista je napisao/la:http://fcsarajevo.ba/vijesti/dodatne-mj ... micama/734
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Mnogo se opterecujes sa nasim klubom, sto nije normalno. Ok i ja tu i tamo procitam zadnje dvije stranice vase teme al mi ne pada na pamet da komentarisem ako necu napisati nesto sto ima smisla.Baja_Zvjerka je napisao/la:Cuj mrtvi kompleksas...Ja sam po prirodi takav covjek, svoje ponekad komentarisem ili nesto pitam, takvo je, kakvo je, a naravno da znam sve aktivnosti koje su u toku i koje su u planu.
![]()
Ti pricas gluposti kume. Neke imaginarne stvari, sta bi bilo kad bi bilo. O tome se radi.
"Sta ako dodje neki milioner koji voli zelju, kupi vecinu glasova i postepeno unisti klub". Ovo tebi normalna rasprava? "Said je debeo sta ce on, ne moze trcati." Inace taj covjek koji se sprdao sa vasom odbranom prije par mjeseci. "Nije Bordo day ispravno, vasa uprava je nepismena, nista ne uradi da je 100% uredu." Nasa uprava radi, i to je bio potez koji je za svaku pohvalu, potez koji ce povecati interes navijaca za situaciju u klubu, samim tim posjetu, profit od artikala itd.
Ok komentarisati, ali u svakom postu pljuvati po svemu sto je vezano za FKS je vec kompleks

A novce za cugu posalji westernom da popijem s ekipom tu gajbu, mnogo je za mene samog...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
e da i ovo čujem...na željinoj temi ima dovoljno kvalitetnih govornika koji će reči..dok ovdje nije takav slučaj..!?
Šta reče Bog ti dao zdravlja i svakog dobra ???
Šta reče Bog ti dao zdravlja i svakog dobra ???
YES.WE.DID.
Sesar nema pravo nastupa večeras?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
hoce li biti prenos na arena sportu