Sastav: Johnstone; Veseli, M.Keane, Fornasier, McGinty; Cole, Thorpe, Tunnicliffe, Powell, Lingard; Macheda. Subs: Januzaj, Sutherland.
Link za tekmu, za one koji ne mogu pratiti preko CS-a

http://www.thefirstrow.eu/watch/147221/ ... ,-res.html
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nema se šta vidjetirio_Ferdy88 je napisao/la:Rezerve igraju sa Boltonom, prenos na MUTV, Fergie na tribini![]()
Sastav: Johnstone; Veseli, M.Keane, Fornasier, McGinty; Cole, Thorpe, Tunnicliffe, Powell, Lingard; Macheda. Subs: Januzaj, Sutherland.
Link za tekmu, za one koji ne mogu pratiti preko CS-a![]()
http://www.thefirstrow.eu/watch/147221/ ... ,-res.html
E moje budale oko koga se vi bijete....SirAlexFerguson je napisao/la:TALIJANSKI prvak Juventus ulazi u bitku s Milanom oko portugalskog veznjaka Nanija.
J3be mi se sta ce drugi govoritiwaynerooney je napisao/la:Evo citam David Gill postao podpredsjednik FA... Mogu misliti kako ce nas tek sad uzimati na zub kada suduija i najmanje pogrijesi u korist Uniteda.
"Ashley Young is fit again. Smalling is not quite there yet but is making progress."
More from SAF: "Everyone has come back from internationals fit which is a bonus..."
SAF continued: "It's always a time when you're a bit concerned but we've been lucky this time."
SAF on Ashley Young: "Very few players can cross as well as he can and his goalscoring ratio is very good."
“We've been building the medicalcentre for quite a time now, for about six months. It will put us above most clubs in the world,”
Izgleda da su pročitali moj past na kraju sezone kad sam napisao da se treba nešto uraditi u vezi medicinskog dijela tima.Rooney88 je napisao/la:Pa, realno, ako i postoji tim negdje u svijetu da mu treba jedan ovakav centar onda je smo to mi. Toliko pehova sa ozljedama igraca u zadnjih nekoliko sezona slabo ko ima.
Sto je jos veci hendikep mahom su to glavni ili itekako vazni igraci. Rooney, Vidic, Ferdinand, Valencia, Rafael, ostatak odbrane, Fletcher....
I ta ima mjesta Rooney samo ja vjerujem/o u nase momke i da ce sutra dati sve od sebe da pobjedimo, sve ostalo osim 3 boda bi bilo ravno nuli.Rooney88 je napisao/la:Mi tek ulazimo u formu a Stoke nikako nije ekipa koju treba olako shvatiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.