Jeste bilo je neophodno, jer je Mujdza dobio udarac i bio lakse povrijedjen.A Zukanovic je ljevak,ili mozda pretumbavati Vranjesa na desno a Zuku na stopera jer je ocito da Pape nije impresioniran sa Zukom kao zadnjeg covjeka na stoperu zajedno sa Spahicem,koji je vec imao u toj tekmi par ispadanja.Dylan Dog je napisao/la:Nije bilo neophodno da ga sa ubacuje,kažem mislio sam da je on zamjena zamjeni,zadnja rupa na svirali,a sve mi se čini da on kod Sušića nije među 11 igrača,ali jeste odma u 15.harishp je napisao/la:''Hladno''nakon 3-0 vodstva,i ti @Dog fakat imas biseraDylan Dog je napisao/la: Meni nije krivo što ga se poziva,može krpiti više pozicija,ali sam mislio da će on biti zadnja opcija,da je on tu za "nedaj Bože",a kako ga Safet hladno uvede protiv Litvanije izgleda da ima velike planove za njega.
Avdija nije ni minute bio odigrao u A selekciji a vec su ovakve price kolale sto bi se reklo obiljezen bez nekih valjanih razloga(najvise klupskih da bi pojedinci ubacili svoje pulene).uostalom nista losije nje odigrao nego i sam Mujdza tu svoju minutazu protiv litvanije.Tu se sva prica zavrsava.
Sto se tice Visce i defanzivnog ucinka ili ti beka ucinak bio bio kao da i Misketa postavis na tu poziciju.