Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Alipasino
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Alipasino » 15 sep 2012, 08:48

Vrsajevic je dobar ali za repke poput Luxemburga mozda bi cak tamo i kapiten bio.Jeste vi normalni pa pogledajte samo onaj udrac glavom lopta ode u aut,pa dok se namjesti da centrira sta mislite da on moze igrat protiv Grcke ili Slovacke da ima toliko vremena.A to da trci i bori se pa sta treba jos i da stoji.

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 16 sep 2012, 03:21

Alipasino je napisao/la:Vrsajevic je dobar ali za repke poput Luxemburga mozda bi cak tamo i kapiten bio.Jeste vi normalni pa pogledajte samo onaj udrac glavom lopta ode u aut,pa dok se namjesti da centrira sta mislite da on moze igrat protiv Grcke ili Slovacke da ima toliko vremena.A to da trci i bori se pa sta treba jos i da stoji.
Kad je mogo protiv intera(ne onog iz Zapresica)nije ni iz Turkua,jok nije ni iz Bratislave,sto ne bi mogo protiv Grckoslovacke? :)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 sep 2012, 03:44

Maestralno igra Avdija,po riječima Sušića..Ne znam znal Sušić da mi imamo kod kuće televizore pa gledamo utakmice reprezentacije :D Nema čovjeka u prijateljskim utakmica al zato igra u kvalifikacijama :)

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 05 okt 2012, 19:24

Advija izborio penal za Hajduk protiv Cibalie, proslo je 25 minuta igre, a Vrsajevic igra vise nego odlicno. Borben i brz igrac. 8-)

EDIT: Najbolji igrac u prvo poluvrijeme utakmice je definitivno Vrsajevic. Samo naprijed Avdija 8-) :!:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 okt 2012, 08:02

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 19 okt 2012, 10:17

Nije za Repke! Nema Kvalitet i tacka.
G BUSSA BUSS

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 19 okt 2012, 10:18

Hase10 je napisao/la:Nije za Repke! Nema Kvalitet i tacka.
eto neka vrančić i sesar imaju, da ne govorim za zahirovića.
vrsajević je vrlo solidan igrač i može poslužiti sigurno!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 okt 2012, 10:32

dijalog je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Nije za Repke! Nema Kvalitet i tacka.
eto neka vrančić i sesar imaju, da ne govorim za zahirovića.
vrsajević je vrlo solidan igrač i može poslužiti sigurno!
Za sada moze da bude rezerva Stevanovicu na poziciji krila, za beka nije, jer mu treba 2 minute da se vrati u odbranu. Protiv Litvanije ode, odlicno centrira, zatim mu treba 10 metara da zakoci i 2 minute da se vrati, do tada ljudi razviju kontru u stilu reala.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 okt 2012, 14:05

Treba gledati da Hajrovic stariji zaigra za repku,pa se kulturno onda zahvaliti Vrsajevicu,a ima tu i Nadarevic.Uglavnom meni Avdija je tanak k'o papir :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Rios

Post Postao/la Rios » 19 okt 2012, 14:10

Zar se ovdje jos vodi polemika jel Avdija za repke ili nije.. :lol: :lol: Ko hoce da vidi-vidi,ko nece dzaba sve.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 okt 2012, 14:10

Ma neka ga u ovakvim utakmicama kad vodimo 3-0 neka stekne neku dozu iskustva . Naravno nije niko ni ocekivao da ga gurne u vatru u Atini . Uglavnom rano je jos suditi o njegovom kvalitetu u reprezentaciji i jel zasluzuje biti tu ili ne
Thomas Müller - Fußballgott

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 okt 2012, 14:12

Vrsajevic nije potencijal za prvih 11 ali je zato sasvim dovoljan za klupe i za neku rotaciju u slucaju povrede ili suspenzije glavnih igraca.

Sve dok se ne nadju neki bolji igraci, neka ga tu gdje i jeste. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 okt 2012, 14:14

don_burza je napisao/la:Ma neka ga u ovakvim utakmicama kad vodimo 3-0 neka stekne neku dozu iskustva . Naravno nije niko ni ocekivao da ga gurne u vatru u Atini . Uglavnom rano je jos suditi o njegovom kvalitetu u reprezentaciji i jel zasluzuje biti tu ili ne
Ma realno on nije ni za takve utakmice.U napadu nista napraviti ne moze,nema centarsuta sto je najgore,a u odbrani Boze sacuvaj.
Ja ne znam sta je Susic vidio u njemu,cak pocinjem sumnjati u neke druge teorije :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Rios

Post Postao/la Rios » 19 okt 2012, 14:17

Adi_Zepce je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Ma neka ga u ovakvim utakmicama kad vodimo 3-0 neka stekne neku dozu iskustva . Naravno nije niko ni ocekivao da ga gurne u vatru u Atini . Uglavnom rano je jos suditi o njegovom kvalitetu u reprezentaciji i jel zasluzuje biti tu ili ne
Ma realno on nije ni za takve utakmice.U napadu nista napraviti ne moze,nema centarsuta sto je najgore,a u odbrani Boze sacuvaj.
Ja ne znam sta je Susic vidio u njemu,cak pocinjem sumnjati u neke druge teorije :mrgreen:
Slazem se..Nije on uopste za repke..Dobro,mozda za nekog sireg spiska od recimo 32 igraca :lol: Nemojte se ljutit Zenicani,ali nije on za svetog dresa.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 okt 2012, 15:30

Avdija mozda nije dobar da igra u pocetnom sastavu, ispred Mujdze.. Ali nije ni za odbaciti, jer trenutno je on jedina zamjena za Mujdzu u ekipi (posto Vranjes trenutno igra kao stoper).. Evo gledam na transfermarkt.de-u mu je cijena skocila na 1 milion eura.. Ljetos bila 300 000.. Igra odlicno u Hajduku, tamo je medju boljim igracima.. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 19 okt 2012, 15:50

ja smijem dati ruku iz ramena komplet da ako ga Hajduk proda u neki renomiran euro klub da ce ovi sadasnji kriticari namah promijenit misljenje i da ce to biti jedna sasvim druga prica, zivi bili pa vidjeli
sta vam je ba ljudi jesam zenicanin i gotivim avdiju al bi prvi rekao da nevalja i da nije za repke da ta teza stoji
slazem se, nije za udarnih 11 ali frajer je borben brz i vec se polako uklapa u sistem...dobro posluzi sto neko gore rece u slucaju povrede ili suspenzije, smatram da ima taj kvalitet ali isto tako smatram da da su svi ovi kriticari ili bar vecina njih svoje nesimpatije prema Avdiji razvili iz ciste klubske netrpeljivosti a to je ono sto je najgore za jednu repku, pa zar je bitno "ciji" ce igrac biti u repci..umjesto da nam je drago da se iz ove bijedne domace lige moze probrati bar po koji igrac mi se tu sad prepucavamo i kritikujemo razne igrace (sjetite se Zahirovica i onog doktora hausa)..ne treba nam to, trebamo podrzati svakog igraca kojeg pape pozove jer doci ce vrijeme kad ce presušiti resursi igraca poniklih u zapadnim nogometnim skolama (dijaspora) pa sta cemo onda..malo razmislite
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 okt 2012, 17:19

Licno mislim da je tu samo dok se ne proda. Avdija je bio u celiku isti kao sto je sad pa ga susic nije ni pomiskjao zvati dok ne predje u hajdukni dok mali sven tino ne dodje da trenira tu. nista protiv avdije ali mislim da ima boljih, eto konkretno hajrovic,a za zamjenu mujdze ima ogi koji to moze igrati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 okt 2012, 17:36

harison_ford je napisao/la:ja smijem dati ruku iz ramena komplet da ako ga Hajduk proda u neki renomiran euro klub da ce ovi sadasnji kriticari namah promijenit misljenje i da ce to biti jedna sasvim druga prica, zivi bili pa vidjeli
sta vam je ba ljudi jesam zenicanin i gotivim avdiju al bi prvi rekao da nevalja i da nije za repke da ta teza stoji
slazem se, nije za udarnih 11 ali frajer je borben brz i vec se polako uklapa u sistem...dobro posluzi sto neko gore rece u slucaju povrede ili suspenzije, smatram da ima taj kvalitet ali isto tako smatram da da su svi ovi kriticari ili bar vecina njih svoje nesimpatije prema Avdiji razvili iz ciste klubske netrpeljivosti a to je ono sto je najgore za jednu repku, pa zar je bitno "ciji" ce igrac biti u repci..umjesto da nam je drago da se iz ove bijedne domace lige moze probrati bar po koji igrac mi se tu sad prepucavamo i kritikujemo razne igrace (sjetite se Zahirovica i onog doktora hausa)..ne treba nam to, trebamo podrzati svakog igraca kojeg pape pozove jer doci ce vrijeme kad ce presušiti resursi igraca poniklih u zapadnim nogometnim skolama (dijaspora) pa sta cemo onda..malo razmislite
Da,eto otimaju se renomirani europski timovi za njega.
Imao je priliku u jednom takvom(Sparta Prag),pa se nikad nije pošteno nametnuo ni za mjesto na klupi.
Čovjek sam govori da se vidi dugoročno u Hajduku.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 19 okt 2012, 17:39

Ko je njemu menadžer? Jel Sead Sušić?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2012, 17:45

-SanaFCŽ- je napisao/la:Ko je njemu menadžer? Jel Sead Sušić?
Na tvoju zalost nije,idemo dalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza i 17 gostiju.