juventus 0244 je napisao/la:Večeras ćemo objaviti, šta smo odlučili u vezi ove utakmice!
A za ovo oko namještanja utakmica, neko ako želi on će je namjestiti ne mora pisati rezultat koji hoće, nego može i strijelce ako hoće namjestiti. Ali najvjerovatnije da će ova utakmica biti registrovana 0-0, jer ovo je već drugi put da se Evolutionu slično dešava.
Takodjer ima i utakmica u LP za koju nije postavljeni SS-ovi
Wigan-NY Red Bull
Ja mislim da ovdje mogu uložiti prigovor.
Prvo kod utakmice LP Wigan (ja) vs Red Bull (dziza_23). Završilo je neriješeno, ja sam trebao uzeti ss-ove, ali sam slučajno izašao, dok @dziza nije uzeo. Pitao sam člana saveza "MrHc" da li mogu postaviti rezultat bez ss-ova. Dobio sam odgovor od navedenog da mogu postaviti rezultat ali će mi u vidu neke kazne biti da moji strijelci kao i @dzizini neće biti uvedeni u listu strijelaca za ovo kolo. Tako da sam ja prihvatio to kao i svaki drugi eventualni vid kazne. Ako već mislite ovu utakmicu poništiti onda mislim da se treba odigrati novi meč ( a ima još fore).
Druga stvar vezana za utakmicu Napoli (evolution_87) vs Wigan (ja). Mislim da ni ovdje nije fer da poništite, odnosno da upišete 0-0. Protivnik je pobijedio i trebao je uzeti ss-ove, ali nije. Pitao je prvo mene šta da uradi. Rekao sam mu da pita nekog člana saveza da li može postaviti samo rezultat ili ga u suprotnom čekaju kazne. On je postavio samo rezultat i time automatski pristao na eventualnu kaznu. Meni opet ne igra ovdje puno, jer sam svejedno izgubio, ali mislim da bi oduzimanje bodova bilo pomalo grubo, ali kako vi odlučite i nadam se prvi da ćete ovo riješiti na najbolji mogući način.
I za kraj da se pohvalim da mi je prvi put da ne uslikam ss-ove, a odavno igram ovu ligu tako da se nadam da ćete i to uzeti u obzir