evo ja trazim od nekoga da se ponasa kulturno,a nisam BBB.kako mozes usporedjivat navijacku grupu s vodecim covjekom dinama.nisu u redu ti neredi sa strane BBB-a,ali nije to razlog da se gase."huliganska" grupa koja jedina poduzima neke korake zajedno s zzd-om.BBB su se borili za ime dinamo i to je nesto sveto sto su ga oni vratili.i na tome im svaka cast.kako ne bi bili protiv nekoga kad su dinamom vladali prvo canjuga,a sada i mamic.da mamic radi po zakonu i da se ponasa kako bog zapovijeda niko ne bi nista rekao.ali od dinama je napravio smiejh,tugu i jad od kluba.jesi procitao feljtone s BBB stranice pa da vidis kakva je to ljiga od covjeka(sto si mogao zakljuciti i bez toga).BBB nije uvijek imao prave metode i ponasanje,ali opet ides na istu stvar.covjek pise o mamicu,a ti skreces pozornost na BBB.Insect_terminator je napisao/la:Sto se mene tice moze Mamic otici zbog recimo tog incidenta sto se dogodio 94 ili kada vec, ali sam za to da se ugasi ta navijacka grupa istovremeno zbog raznih incidenata glupo mi uopce nabrajati bilo ih je previse. Neka svi snose odgovornost (licemjerno je traziti od nekoga da se ponasa kulturno, ne psuje, bude andjeo i takve gluposti, a ti koji to traze su nista drugo nego seljacine 10 puta gore) jer BBB su huliganska skupina i to je cinjenica ..... meni osobno oni idu vise na zivce nego Mamic.
Vise te kretene nitko ne dozivljava ozbiljno od povratka imena jer se uvijek protiv nekog ili neceg bore, uvijek je netko srbin, debela svinja, zahora bosanac, tuku se igraci, broje se krvna zrnca, ciro je ****, hrgovic cigan i sada je Mamic dosao na red (ovih ionako vise nema), a Mamicu su pare u igri pa ga nije tako jedostavno skinuti. I onda najjadnije od svega je sto pises da Ciro treba pomoci da se rasvijetli ova ne toliko bitna situacija.
dokad vise ljudi,dokad?