Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

delpiero20
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la delpiero20 » 18 okt 2012, 19:09

stole8455 je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:rasistima nije mjesto u fudbalu...samo ste sebi prosirili broj ljudi kod kojih ste omrazeni ;)

ovo sa zadnje utakmice vam samo jos dize reputaciju, primitivizam i treba vas zestoko kazniti radi rasizma ;)

naravno ova utakmica je samo jedna "zavjera" :lol: tako se pravda...zavjera jbg, zapadnjacka
Prvo uopšte nije vrijeđan igrač jer je crnac, već što je mamlaz i što je provocirao publiku. Uostalom kako bi ti reagovao da ti engleski mangup pokaže srednji prst , poslao mu buket cvijeća? :o Dosta tog glumljenja bečke škole samo da bi jedni ispali seljaci.
kad ti pokaze igrac srednji prst onda mu se ne huce kao da je majmun...nego se izvizdi, nije pokazao srednji prst jer je crn nego jer nije pravi sportista i jer je vjerovatno nula od covjeka... ;)

trebate malo razdvojiti to jer kad bi gledali sve sto je kome zla napravio onda bi svi svima zvizdali...ide se do toga da su Englezi krivi sto je Srbija bombardovana, Kosovo otislo i pala Krajina. Ko imperijalisti su nas bombardovali pa vi budite fini prema njima...to nema veze s vezom, a vecina je takvih komentara na youtube i forumima

Nije niko cvjecka u EX YU ali ne trebaju ispadi...to ne vidi navijac Srbije ali vide ostali, kad te ponesu emocije onda zaboravis na mirnocu..

Cautinho
Kontakt:

Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Cautinho » 18 okt 2012, 19:51

Evo nešto čitam po Fejzbuku,dali je istina da je Srbija izbačena iz svih međunarodnih natjecanja?
Keep walking.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 18 okt 2012, 20:07

stvar je u tome što su rasistički ispadi u engleskoj svakodnevnica, čak i igrači to rade (surarez - evra, terry - a. fedinand i milju drugih primjera), ali samo mi balkanci ispadamo neki primitivci, a ova **** glume neke napredne nadljude...

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 18 okt 2012, 20:10

delpiero20 je napisao/la:
stole8455 je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:rasistima nije mjesto u fudbalu...samo ste sebi prosirili broj ljudi kod kojih ste omrazeni ;)

ovo sa zadnje utakmice vam samo jos dize reputaciju, primitivizam i treba vas zestoko kazniti radi rasizma ;)

naravno ova utakmica je samo jedna "zavjera" :lol: tako se pravda...zavjera jbg, zapadnjacka
Prvo uopšte nije vrijeđan igrač jer je crnac, već što je mamlaz i što je provocirao publiku. Uostalom kako bi ti reagovao da ti engleski mangup pokaže srednji prst , poslao mu buket cvijeća? :o Dosta tog glumljenja bečke škole samo da bi jedni ispali seljaci.
kad ti pokaze igrac srednji prst onda mu se ne huce kao da je majmun...nego se izvizdi, nije pokazao srednji prst jer je crn nego jer nije pravi sportista i jer je vjerovatno nula od covjeka... ;)

trebate malo razdvojiti to jer kad bi gledali sve sto je kome zla napravio onda bi svi svima zvizdali...ide se do toga da su Englezi krivi sto je Srbija bombardovana, Kosovo otislo i pala Krajina. Ko imperijalisti su nas bombardovali pa vi budite fini prema njima...to nema veze s vezom, a vecina je takvih komentara na youtube i forumima

Nije niko cvjecka u EX YU ali ne trebaju ispadi...to ne vidi navijac Srbije ali vide ostali, kad te ponesu emocije onda zaboravis na mirnocu..
Donekle se slažem, svakako da svaki narod ima mane , pa i narod kome ja pripadam i to nikad neću kriti. No neprihvatljivo je da Englezi koji su imali kolonije, koji su imali robove, gdje Teri vrijeđa Antona Ferinanda zbog rasne pripadnosti, u zemji gdje su najboji igrači narkomani, korisnici usluga prostitutki odjednom počnu da vrijeđaju moj narod onda to stvano postaje tragikomično. Sam Rio Ferninand je na pitanje o dešavanjima u Kruševcu rekao da u Engleskoj moraju prvo da počiste svoje dvorište, time je sve rekao. ;) Ljudi sa naših prostora su što se tiče rasizma male mace za te iste Engleze, Francuze, Njemce i druge tzv napredne narode.
Zadnja izmjena: stole8455, dana/u 18 okt 2012, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 18 okt 2012, 20:12

ja sam bosanac al ovo je stvarno gadljivo šta se dešava! treba kazniti svakog primitivca i rasistu, ali brate ne mogu ja tebe pljuvati jer si rasista, a ja dan ranije hukao crncu. ne ide nikako. ;)

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 okt 2012, 20:24

Evo sta ja mislim:

1.Navijaci trebaju biti vise organizovani sto se tice reprezentacije...svi zajedno da istjeraju bandu iz svog fudbala
2.Zvati one koji zasluzuju
3.Dovesti iskusnog trenera cija ce rijec biti glavna
4.Pritisnuti veca imena u reprezentaciji i objasniti im da treba dres da natope krvlju ako treba
5.Napraviti atmosferu kao sto je u BIH, da obicni ljudi idu na utakmice..da se taj dan zivi za tu utakmicu, a ne da se stadion puni svakakvim budalama...Reprezentacija je najbolja kad je prati obican svijet...

Morate se ponajvise navijacki odganizovati i pokusati ocistiti ove iz saveza jer sve je u tome..vi imate 50 igraca da birate za reprezentaciju, a mi npr 15 igraca...Imate mnogo bolje igrace, ali vas unistavaju neke druge stvari.

pozdrav!

@stole....mi smo definitivno najzdraviji narodi, samo sto se svaki nas potez gleda pod lupom...tako je to kad smo pripadnici manjih naroda i nemamo monopol u svojim rukama..definitivno nismo bolesni kao sto se prica ali tako je to jer koliko god mi pokusali stvoriti neki renome u svijetu opet ce Amerika i Engleska biti vise cijenjeni iako nanose najvise zla...

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 18 okt 2012, 23:07

delpiero20 je napisao/la:Evo sta ja mislim:

1.Navijaci trebaju biti vise organizovani sto se tice reprezentacije...svi zajedno da istjeraju bandu iz svog fudbala
2.Zvati one koji zasluzuju
3.Dovesti iskusnog trenera cija ce rijec biti glavna
4.Pritisnuti veca imena u reprezentaciji i objasniti im da treba dres da natope krvlju ako treba
5.Napraviti atmosferu kao sto je u BIH, da obicni ljudi idu na utakmice..da se taj dan zivi za tu utakmicu, a ne da se stadion puni svakakvim budalama...Reprezentacija je najbolja kad je prati obican svijet...

Morate se ponajvise navijacki odganizovati i pokusati ocistiti ove iz saveza jer sve je u tome..vi imate 50 igraca da birate za reprezentaciju, a mi npr 15 igraca...Imate mnogo bolje igrace, ali vas unistavaju neke druge stvari.

pozdrav!

@stole....mi smo definitivno najzdraviji narodi, samo sto se svaki nas potez gleda pod lupom...tako je to kad smo pripadnici manjih naroda i nemamo monopol u svojim rukama..definitivno nismo bolesni kao sto se prica ali tako je to jer koliko god mi pokusali stvoriti neki renome u svijetu opet ce Amerika i Engleska biti vise cijenjeni iako nanose najvise zla...
' " ? ' нов на ',? " % ? " " ",пост је % ;)

1. ",& не ", " " " $ " савеза, јер " " " савез,- " ?.
2. у & $ ? је " " $ " то ' ?,а " " га ? ? не ? " " ".
3. то " у праву,? $ нас & & $ ',$ ", ? је пара у & $," " $ " " са стране.
4. " то " у праву," $ то она - не $,? је % $ " 11 ? " не ".
5. то је -,јер се $ у " не схвата & & за & (ово ' ? " везе са ? " ?) - $ $ у " " ? ' " & ? првенство,јер су тај ? $ ? ;) то - " у " ? " се " ?. ;) " $ " $ ;),све - групе $ не $ на " "... ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 okt 2012, 23:11

vama da bi bile dobre vibracije u i oko reprezentacije trebaju ljudi koji rade u njoj da nisu nikad imali dodirnih stvari sa CZ i Partizanom.
Al takvih je malo ili ih nema
Thomas Müller - Fußballgott

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2012, 23:13

Nema se tu sta mnogo uraditi. Kod nas je jasna podela na Zvezdu, Partizan i ostale, a te navijace reprezentacija ne zanima previse. To objasnjava situaciju u kojoj senavija za klub fanaticno, a kad igra reprezentacija ne peva se niti jedna pesma ili je repertoar krajnje diskutabilan.

E sad gospoda Srbi mogu da se odusevljavaju antievropskim tendencijama. Eto im Karadzica kao 1 autenticnog primera nelustriranog nitkova, koji jase na talasu populizma i u 2012oj.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 18 okt 2012, 23:14

GT1970 je napisao/la: 1. ",& не ", " " " $ " савеза, јер " " " савез,- " ?.
A prije Mihajlovića je krivac bio Pižon, a prije Pižona Antić, prije njega Đukić itd.?

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 18 okt 2012, 23:17

don_burza je napisao/la:vama da bi bile dobre vibracije u i oko reprezentacije trebaju ljudi koji rade u njoj da nisu nikad imali dodirnih stvari sa CZ i Partizanom.
Al takvih je malo ili ih nema
" " ",? је " ¥ "... & на срце 95% ? " & $ су " везана за "...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2012, 23:29

GT1970 je napisao/la:
" " ",? је " ¥ "... & на срце 95% ? " & $ су " везана за "...

slika

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 19 okt 2012, 00:05

to je čovjek koji nama treba kao ljeb.... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 okt 2012, 01:13

Karadžić: Podrška Siniši!

Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio da aktuelni selektor uživa puno poverenje Saveza i da ima podršku u ideji podmlađivanja tima. "Svi ste podržali Mihajlovića, sada budite strpljivi. Boljih igrača od ovih nemamo. Cilj je EP u Francuskoj", poruka je Karadžića.

Srpska fudbalska javnost je (ponovo) razočarana u A reprezentaciju, razičarana je u selektora Sinišu Mihajlovića. Dva vezana neuspeha u kvalifikacijama za Mundijal (Belgija 0:3, Makedonija 0:1), gurnula su Srbiju u gotovo bezizlaznu situaciju.

Brazil je daleko, a srpska javnost traži odgovornost. Pre svih, Siniše Mihajlovića. Ipak, od nekakvih radikalnih promena, odnosno smenjivanja Mihajloviča neće biti ništa.

Tomislav Karadžić je posredstvom sajta FSS poručio da Mihajlović uživa poverenje srpske kuće fudbala.

"Fudbalski savez Srbije i ja lično pružamo punu podršku selektoru Mihajloviću na izabranom putu podmlađivanja igračkog kadra. Tako je bilo, tako je sada, tako će i da bude", poručio je Karadžić.

Predsednik FSS je naglasio da je podmlađivanje ekipe prioritet, kao i odlazak na EP u Francusku 2016. godine, a ne plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

"Na Izbornoj sednici Skupštine FSS, održanoj 12. jula ove godine, poslali smo jasnu i realnu poruku javnosti, samim tim svim našim navijačima, a ona je: primarni cilj u radu A reprezentacije je podmlađivanje igračkog kadra, plasman na SP 2014. nije prioritetna obaveza, niti moranje, već je u fokusu odlazak na Prvenstvo Evrope 2016. u Francuskoj. To je redosled poteza, jasan, objašnjen i prihvaćen od strane najvišeg organa FSS", rekao je Karadžić.

Kada je imenovan za selektora Srbije Siniša Mihajlović je izjavio da će će otići sa mesta selektora ako ne izbori plasman na Mundijal.

"Ubeđen sam da će tako biti, da ću ostvariti uspeh, jer da nisam ne bih ovo ni prihvatio. Nisam ovde zbog para, odnosno nisam ovde samo zbog para. Ovde sam zato što mi je ovo čast i zadovoljstvo", rekao je tada Mihajlović.

Karadžić danas podseća da je apelovao na strpljenje nacije i da se "seća da je odjek u javnosti tada bio takav da je podržana ideja" o podmlađivanju ekipe.

"Zbog toga mi jedan strašan udar i pritisak koji se vrši na nas nije u potpunosti jasan, niti hoću da prihvatim nove predloge. Prilikom imenovanja Siniše Mihajlovića postigli smo konsenzus - njegov izbor su podržali proslavljeni igrači, klubovi, brojne fudbalske strukture i sportski radnici, kao i mnoge, mnoge (novinske) redakcije, od kojih danas neke otvoreno traže njegovu smenu. Sada svakako, i to sa puno razloga, treba podržati Sinišu Mihajlovića. On je na dobrom putu i mi boljih igrača od ovih nemamo", rekao je Karadžić.

On je ponovo pozvao na strpljenje.

"Strpljenje je neophodno u ispunjenju vizije i svaki nacionalni tim koji krene tim putem ima istovetne probleme. Recimo, naši skorašnji protivnici Belgijanci više od decenije nisu učestvovali ni na jednoj završnici velikih takmičenja, ali su u međuvremenu formirali veoma jaku ekipu. Mi činimo isto, neophodno nam je vreme. Uostalom, kao ozbiljni ljudi i fudbalski rukovodioci, ne menjamo mišljenje svakog meseca", odgovorio je Karadžić na sve glasnije zahteve fudbalske javnosti o smenjivanju Mihajlovića.

Prvi čovek srpskog fudbala je istakao da poslednji porazi u kvalifikacijama, svakako ne prijaju i najavio je analizu rezultata i igara A tima na prvoj narednoj sednici Izvršnog odbora FSS, na osnovu izveštaja stručnog štaba seniorske selekcije.

Karadžić je istakao i da je FSS ozbiljna organizacija koja je postavila temelje rada za naredni četvorogodišnji period.

"Poslednji događaji, bili oni ružni sa aspekta ponašanja ili ostvarenih rezultata, ne smeju i neće nas zaustaviti na putu ispunjavanja osnovnih ciljeva. Jačaćemo infrastrukturu, obezbedićemo bolje uslove za odvijanje domaćih takmičenja, stvaraćemo nove kadrove, vodićemo računa o svim nacionalnim selekcijama, razvijaćemo sve strukture Saveza", kaže Tomislav Karadžić.

Ovaj podvučeni dio posebno upada u oči.

Što se tiče dešavanja u Kruševcu, mogu samo reći da sam ostao začuđen kampanjom koju su poveli englezi protiv fss-a. digli su se na noge kuka i motika, ministar sporta, premijer, brojni bivši fudbaleri... mediji su priča za sebe. traži se izbacivanje srbije iz svih takmičenja i sl. Izvještaji sa utakmice su skandalozni, onaj ko nije gledao utakmicu (taj sam) i ko nije vidio klipove sa tekme, na osnovu tih novinarskih laži bi pomislio da su englezi zapravo bili gosti u hitlerovoj njemačkoj, a ne u srbiji i da su jedva živu glavu izvukli.
Izjave Danny Rosea su :lol: :lol: dva puta sam pogođen kamenom u glavu. :lol:
evo videa koji je odgovor fss-a

[youtube][/youtube]

Majmunisanje koje se evidentno dogodilo na kraju utakmice, osuđujem. što reče jedan forumaš iznad, postojalo je mnogo drugih načina da se odgovori roseu.

MaGiCa je napisao/la:slika
na njega sam potpuno zaboravio. :oops:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 19 okt 2012, 09:12

@delpiero20
Slažem se s tobom oko toga. Bio sam u nekim evropskim zemljama i jednostavno ti ljudi nemaju onu našu crtu za radost, pjesmu, merak, pa i tugu, kao roboti su. Mi smo mnogo bolji od onih koji nas uče kako da živimo, a za njih smo bili pojam do prije 20 godina.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2012, 11:00

stole8455 je napisao/la:@delpiero20
Slažem se s tobom oko toga. Bio sam u nekim evropskim zemljama i jednostavno ti ljudi nemaju onu našu crtu za radost, pjesmu, merak, pa i tugu, kao roboti su. Mi smo mnogo bolji od onih koji nas uče kako da živimo, a za njih smo bili pojam do prije 20 godina.
Nismo mi nikad bili pojam za taj zapadni svet,ali smo imali tu "crtu" ,o kojoj govoris , za radost ,pesmu ... Iako posle svega nisam vise siguran da li je to dobro ili ne.

Ne znam da li je jos neko video vest da onaj delegat utakmice Srbija-Engleska nije pomenuo nikakve rasisticke ispade u svom izvestaju nadredjenima u Nionu.

Evo nekih naslova iz engleske stampe ,verujem da ce vas zanimati ;)

http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... t-chanting" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... on-1386375" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo iz " Mirror"-a sam mozda mogao i na temu MU-a .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2012, 11:33

Idealan tim Srbije od igrača koje Miha ne koristi (bez golmana): Ivanović, Subotić, Luković, Tošić - Kuzmanović, Milijaš, Janković, Krasić - Žigić, Đurđić. :mrgreen:

A tu su jos : Basta,Ninkov,Rajkovic,Kacar...

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 okt 2012, 11:41

zašto lekić ne igra? nisam ga nešto pratio u zadnje vrijeme, ali donedavno je izgledao moćno :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2012, 11:47

azTer je napisao/la: ali donedavno je izgledao moćno :mrgreen:
Ma idi :mrgreen: Pravi fudbalski virtuoz :mrgreen:

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 okt 2012, 11:51

:mrgreen:

ok je ta tvoja postava, samo koliko je realno da tošić igra beka, igrač koji ima najviše afiniteta ka naprijed... jedino ako ne misliš na onog duška tošić-karleušića 8-)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.