Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 sep 2012, 03:28

Ne vjerujem da je ovo istina, ali fakat. Ova me scena podsječa na američke komedije.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 12 sep 2012, 01:25

GaziHusrevbeg je napisao/la:Ne vjerujem da je ovo istina, ali fakat. Ova me scena podsječa na američke komedije.
i to ray romano hahaha pokusavam njega zamislit' ustvari ne njega...onog mu brata robija :mrgreen:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 sep 2012, 22:13

Joj neki dan na kafi s rajom i bezze pricamo o paraolimpijskim igrama. I sad jedan spomenu da ima fudbal za slijepce. I tako on nama opisuje kako oni nose poveze oko očiju i šta ti ja znam ... kad ovaj jedan kaze a jel i sudija nosi povez ? :lol:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 12 sep 2012, 22:32

Nedimko je napisao/la:
ja bi to opalio pa nek pada kiša koliko hoće jedva čekam da idem u srednju školu al će biti seksa[/quote]

ahahahaaaaaaaaaaahahahaha :lol: :lol:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

tigar77

Post Postao/la tigar77 » 16 sep 2012, 20:39

jedna od boljih tema, evo da i ja dam doprinos :D
poznajem jednog momka i stvarno je fenomen, samo dragi Bog zna kako je taj srednju skolu zavrsio,inace od 5. osnovne se vuko po popravnim..
covjek je imao takvih izjava da je to nevjerovatno, evo samo neke od njih..
jednom kad smo igrali turnir pesa izjavio je necu da mi on uzme bod il' da bude nerijeseno,nemamo tv-a, a igramo igrica, jedan jaran je rekao vidi kako su male ove memory kartice, a toliko podataka na njih stane, na sta doticni odgovara stvarno je ova hemija napredovala.. drugom prilikom kad je upitan za koliko novca napuni rezervar motora, on odgovara za cet'ri marke i po..
rijeci tipa karakteristican,radijator,abidal,nepredvidljiv u njegovoj izvedbi zvuce karasteristican,raditiator,adibal,nepredljidljiv.. casius clay je za njega glizin gli :lol:
ima jos tih izvala mogla bi se knjiga napisat i to u vise nastavaka, al' dosta za pocetak :D
Oni koji nikada ne mijenjaju mišljenje, vole sebe više nego istinu.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 sep 2012, 23:36

Viper je napisao/la:Da napisem ja o ovom mom drugu dok smo isli u osnovnu :mrgreen: Inace seljak 'vako bio :mrgreen:

Nastavnica Bosanskog rekla da ne smijemo poceti pismenu sa "Bio je lijep i suncan dan" tj. da ne smijemo pocinjati sa recenicama ovog tipa. A taj moj drug je poce pismenu sa: "Bio je lijep i hladan dan" :lol: Koji bukvalista :mrgreen:
mene podsjeti kad sam isao na prijemni za srednju, pismena iz bosanskog, bila tema o nekoj kao staroj slici koja me podsjeca na nesto, nesto u tom stilu ne sjecam se tacno imena teme, razmisljaj o cemu pisati kad sjetih sinana one pjesme daj samo minut dva, pocetak pjesme ide, nasao sam sliku staru u kutiji na ormaru vratile se uspomene.. i tako sam dosta napisao na pismenoj iz te pjesme naravno morao sam stosta i izmjeniti, al kad su bili rezultati, ja imao najvise bodova jos su me i pohvalili :lol:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 16 sep 2012, 23:38

:lol: :lol: :lol: . Dobro si se Sinana sjetio bgm :lol: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 sep 2012, 05:11

nemoj Sinana dirat' 8-) :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 sep 2012, 15:33

Evo sta mi se desi maloprije.

Serem ja u wc-u kad cujem telefon zvoni al hebo te on nmg ja sa wc-a da si pita.. Pozuri ja kad dodjoh tamo propusten poziv, zove jedan od boljih jarana.. Odma poslije toga zvoni kucni reko on zove da proba na kucni.. Javih se ja kad pita lik ee, imal tetkee ( zeza on mene cesto za tetku i ja njega za strinu i tako ). Reko ima ima.. Kaze de daj mi je, reko sta je bilo nisam se mogao javiti bio srao.. Kaze on dobro, imal tetke?
Kad ja skonta skim pricam u pm.. Ovo moj rodjak moja mu mati tetka ima on nekih 25 godina musliman zesci.. Skontah ja govorim njemu ja srao ovo ono.. zacrveni se ja i prekido. Zove on kasnije ja reko izvini jarane ja kontao moj prijatelj zove.. Jest me stid bilo u pm.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 23 sep 2012, 15:51

soxx je napisao/la:Evo sta mi se desi maloprije.

Serem ja u wc-u kad cujem telefon zvoni al hebo te on nmg ja sa wc-a da si pita.. Pozuri ja kad dodjoh tamo propusten poziv, zove jedan od boljih jarana.. Odma poslije toga zvoni kucni reko on zove da proba na kucni.. Javih se ja kad pita lik ee, imal tetkee ( zeza on mene cesto za tetku i ja njega za strinu i tako ). Reko ima ima.. Kaze de daj mi je, reko sta je bilo nisam se mogao javiti bio srao.. Kaze on dobro, imal tetke?
Kad ja skonta skim pricam u pm.. Ovo moj rodjak moja mu mati tetka ima on nekih 25 godina musliman zesci.. Skontah ja govorim njemu ja srao ovo ono.. zacrveni se ja i prekido. Zove on kasnije ja reko izvini jarane ja kontao moj prijatelj zove.. Jest me stid bilo u pm.
:lol: :lol: :lol:
SAMO ČELIK !

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 23 sep 2012, 20:01

pao sam sa stolice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 sep 2012, 20:07

Meni se slična situacija s jednom trebom desila :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 06 okt 2012, 17:12

:lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 okt 2012, 22:57

Evo jedne za raju :D

Danas na predavanjima mi iz matematike radili izvode. Jaran do mene gleda kolegicu ispred i vidi da su tu neki papiri i rodni list. I hladno kaže: " Vidi ba Sabine što se zadala u ove izvode čak ima i izvod iz matične knjige rođenih."
Cijeli red puko od smijeha :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 19 okt 2012, 04:42

vozim se ja u tranvaju kad kondukter meni : decko karta ? reko ja njemu prozor ? a on meni kakav prozor ?! a ja njemu kakva karta ?!?! :lol:

BlackRiver
Kontakt:

Post Postao/la BlackRiver » 19 okt 2012, 08:30

Nekad davno, još u srednjoj školi nabavim ključeve od sportske sale u školi. Naravno, kako u tim godinama razmisljaš nekom drugom "glavom" ja dogovorim sa tadašnjom "kolegicom" da iskoristimo tu priliku.

Nekoliko dana sam pratio aktivnosti u školi i skontam da je poslije 22h sala prazna. I tako, jednog petka oko 22:30 kolegica i ja se nađemo i završimo u sali. Prostrem ja deku na centar terena i lagano krenemo. Standardni nastup: malo dodiri, malo ljubljenje, početak skidanja i tako to. Nakon nekog vremena nas dvoje lezimo na deci goli, atmosfera dovedena do usijanja, sve ide kako treba, kad...

Otvaraju se ulazna vrata sale, pojavljuje se lik koji u prvom trenutku nas ne vidi (jer smo u mraku). Kako pali svijetlo, tako ja uzurbano ustajem i u tom trenutku shvatam da ispred mene stoji profesor vjeronauke. Došao covjek sa jaranima odigrati malo nogometa.

Čovjek mene vidi i onako izbezumljeno me pita šta radimo? Ja pogubljen odgovaram da smo došli trenirati !
Ne mogu se tačno sjetiti šta se odigralo poslije toga, ali znam da je čovjek bio korektan i dao nam par minuta da se obučemo i neprimjećeni napustimo salu.

Malo je reći da smo kasnije u autu nastavili započeto :)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 okt 2012, 09:54

@Black River dobarrr :lol: :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 okt 2012, 11:34

BlackRiver je napisao/la: Čovjek mene vidi i onako izbezumljeno me pita šta radimo? Ja pogubljen odgovaram da smo došli trenirati !
hahaha pao sam

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 okt 2012, 01:00

znaci bio je to kraj 7 razreda ide se na more ekskurzija,pubertetlije napaljene da je samo uvatit kaku sisu dupe ovo ono da ti je duša na mjestu...i tako sa nama na ekskurziji jos jedna skola mozda iz sela 20 kilometara od naseg i mom drugu zapadne jedna cura i sad to se bari,miriše,kulturno ponaša ovo ono da padne na fol i tako jednom prilikom njemu dopizdi i pita on nju da hodaju i ona ga odbije sa riječima "oću ****" na šta on ladno izvadi svoj ponos pred nas par tu koji smo špijunirali..naravno cura je pobjegla iz sobe u suzama a on propo od blamaže ,mi kakva bi to raja bila da ne zajebajemo da stvar bude još jača navečer u restoranu večera bila neke kobasice jadna cura nije mogla jest,a smijeh i zajebancija u sali su bili nešto..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 okt 2012, 14:30

Danas kolega policajac došao na kafu u omiljeno okupljalište mije raje... sunčano, laganini, k'o gušteri guštamo, toplo, lijepo...

Njemu zvoni telefon, a on je sinoć radio smjenu i danas je slobodan, javlja se lik i razgovor teče ovako :

''Halo ko je?''

''Ja sam ba Mujo Mujić imam jedan veliki problem htio sam da prijavim policiji!''

''Pusti mene jarane, ima dežurni gore idi i prijavi šta je...''

''Ja hoću da kažem, ubit' ću Sulju Suljića ufatio sam ga da mi zigu ženu i sinoć sam mu razbio vrata na džipu kamenom!''

''Pusti mene jarane, ja danas nisam na poslu, ako je kakav belaj idi gore dežurnom prijavi!''

''Ja ću ga ubit' zato što mi zigu ženu, eto mene gore u 12:10 u policiju da kažem šta je se desilo, nisam ja ništa kriv, on je kriv i platiti će za to..''

''Nemam ti je ništa s tim i pusti se toga, ako je tako šta će ti tu policija pomoći što ti je taj tres'o ženu... ako šta više bude ne trebaš se prijavljivati, sami ćemo mi tebe naći..''

Malo je reći da je cijela bašta oplakivala tu od smijeha... Inače akteri su poznati i dosta raje ih zna...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Rosicky i 5 gostiju.