FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 okt 2012, 20:55

badblueboylivno je napisao/la:To sam i mislio.

Treba nam 1000 stolica, imali smo akciju, ali je skupljena mizerija, ni za 100 komada... ako se ovamo već riješavaju 17000, mogli bi 6 % poslati u Livno.
evo ti mail Dine Selimovica -> [email protected]

on bi trebao da zna kome da se obratis :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 okt 2012, 20:57

sekac je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:To sam i mislio.

Treba nam 1000 stolica, imali smo akciju, ali je skupljena mizerija, ni za 100 komada... ako se ovamo već riješavaju 17000, mogli bi 6 % poslati u Livno.
Prijatelju pa obratite se CRSi općini Centar možda nešto i urodi, jednu peticiju, apel neki potpiišite. Ne znam da mogu ja bi vam ih lićno dao ali opet nije do nas obićnih smrtnika.
Hvala na podršci.

Probat ću nešto kod kluba pa da vide.
Hayley <3

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 18 okt 2012, 22:33

Ako je Čelik mogao sa juga ili sjevera( :D ) "donirati" Krivaje one stare stolice (također bez naslonjača) kada su skidane, ne vidim razlog zašto klub kao Sarajevo ne bi mogao dati i Livnu hiljadu stolica. ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 okt 2012, 22:43

NK/RK Krivaja je napisao/la:Ako je Čelik mogao sa juga ili sjevera( :D ) "donirati" Krivaje one stare stolice (također bez naslonjača) kada su skidane, ne vidim razlog zašto klub kao Sarajevo ne bi mogao dati i Livnu hiljadu stolica. ;)
Ne razumijemo se mi izgleda nikako kao da mongolski govorimo brate mili nema FK Sarajevo ništa sa stolicama na žalost volio bi da ima onda bi se moglo i pomoći ovako mi ne možemo ništa mislim na klub možemo pisati-pitati moliti ali naš klub ništa se ne pita i ne odlučuje.Sad odjednom imamo stadion a do juče se ovde piše kako Sarajevo nema stadion a i nema jer na Koševu svako može igrati koliko ja znam. Zato sam naveo one adrese CRS I OPŠTINA-OPĆINA CENTAR to su vlasnici stadiona i oni se pitaju za sve e kamo sreče opet ponavljam da se mi pitamo.
Sarajevo ljubavi moja!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 18 okt 2012, 22:47

Izvinjavam se, moja greška. Zaboravio sam da je AFH u vlasništvu Grada, tj. Općine Centar. Nikakva provokacija ili sl.

Hvala na ispravci. ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 okt 2012, 22:54

NK/RK Krivaja je napisao/la:Izvinjavam se, moja greška. Zaboravio sam da je AFH u vlasništvu Grada, tj. Općine Centar. Nikakva provokacija ili sl.

Hvala na ispravci. ;)
Ništa brate nema ljutnje samo sam pojasnio, živ mi bio, dobronamjeran si i ja bi iskreno volio da bilo koji klub u BH dobije te stolice ali poznavajuči lopoviju ovu, teško. Nisam optimista ali ko ne riskira taj i ne profitira pozz Jarane!
Sarajevo ljubavi moja!

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 18 okt 2012, 22:57

NK/RK Krivaja je napisao/la:Izvinjavam se, moja greška. Zaboravio sam da je AFH u vlasništvu Grada, tj. Općine Centar. Nikakva provokacija ili sl.

Hvala na ispravci. ;)
Pa i BP je u vlasnistvu Zenice a ne Celika tako da ove stolice sto su spominjane sa Bilinog su zasluga grada Zenice.
Bordo bijeli!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 okt 2012, 23:01

Ekonomista je napisao/la:

Hvala na ispravci. ;)
Pa i BP je u vlasnistvu Zenice a ne Celika tako da ove stolice sto su spominjane sa Bilinog su zasluga grada Zenice.
Apsolutno se slažem ako je tako grad -opština ili već ko je odradio svaka im čast !
Sarajevo ljubavi moja!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 18 okt 2012, 23:03

Drugačiji je odnos Sarajeva i Livna, i Zenice i Zavidovića. Zenica i Zavidovići (kao i Krivaja i Čelik) su u jako dobrim prijateljskim odnosima, pogotovo fudbalski klubovi, te ja mislim da su te stolice bile date Krivaji zbog toga što se Čelik 2-3 sezone pripremao u Zavidovićima, u stvarno solidnim uslovima, ali i zbog političke veze ta dva grada. Ipak, Sarajevo i Livno nemaju baš neku vezu... Ali nećemo o politici :)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 okt 2012, 23:07

Mi troglav bas i ne volimo :mrgreen: Zbog onog njihovog bivseg **** napadaca, ne mogu se imena sad sjetiti... :oops: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 okt 2012, 23:13

Sarajlijc@ je napisao/la:Mi troglav bas i ne volimo :mrgreen: Zbog onog njihovog bivseg **** napadaca, ne mogu se imena sad sjetiti... :oops: :mrgreen:
Regvar mu je prezime ime Robert no to nema veze nego baš administrativni problemi različiti kantoni pa onda lopovi i interesi razni to su problemi pa nema ni Famos stolice u Hrasnici odma če se oni javiti ili Radnik u Hadžićima . No ja bi recimo volio više da se te stolice dadnu u Livno jer i to je BiH a tamo fakat niko ništa ne daje i da se šire ti prijateljski odnosi to je moje mišljenje ne mora značiti da sam u pravu a to što nas je Regvar sje.ao e sad ko nam je kriv, on sigurno nije, niti Troglav ,ljudi bili bolji dobili i tačka.
Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 okt 2012, 23:15

Ma zajebajem se , treba siriti prijateljstva :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 okt 2012, 23:17

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma zajebajem se , treba siriti prijateljstva :mrgreen:
hehehehe ;) sarajlijica !
Sarajevo ljubavi moja!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 okt 2012, 23:29

Sarajlijc@ je napisao/la:Mi troglav bas i ne volimo :mrgreen: Zbog onog njihovog bivseg **** napadaca, ne mogu se imena sad sjetiti... :oops: :mrgreen:
Regvar... Bože, kakav napadač, kakav killer... kad se sjetim kakvu praćku uvali protiv Krajine, dobio loptu u centru, trik od 20-ak metara i punom nogom, probio golmana... nakon te sezone i igranja takvih igrača u Troglavu (recimo Darko Butorović, igrao u Hajduku i prije i poslije Troglava) sve ode nizvodu.
sekac je napisao/la:Regvar mu je prezime ime Robert no to nema veze nego baš administrativni problemi različiti kantoni pa onda lopovi i interesi razni to su problemi pa nema ni Famos stolice u Hrasnici odma če se oni javiti ili Radnik u Hadžićima . No ja bi recimo volio više da se te stolice dadnu u Livno jer i to je BiH a tamo fakat niko ništa ne daje i da se šire ti prijateljski odnosi to je moje mišljenje ne mora značiti da sam u pravu a to što nas je Regvar sje.ao e sad ko nam je kriv, on sigurno nije, niti Troglav ,ljudi bili bolji dobili i tačka.
Da, bilo bi lijepo... ionako su nam svi okrenuli leđa, dno smo u ovakvoj državi, nerazvijenija je općina samo Foča - a evo i oni napraviše sjajnu tribinu... a i bilo bi lijepo napraviti neki "link" s nekim Premijerligašem - ne bih imao ništa protiv Sarajeva.

;)
Hayley <3

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 19 okt 2012, 12:16

Ovim pticurinama obecali neke premije protiv nas :lol: :lol: :lol:
Zna se protiv koga svi zapnu i obecavaju im premije, samo sto ce premije ostati misaona imenica :D :D

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 19 okt 2012, 14:12

Predstavljen projekat novog Statuta kluba
Jović: Vrijeme je da srušimo tradiciju i pobijedimo Borac :) Amin sutra svi na Kosevo(Sjever)!! :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 19 okt 2012, 16:37

''Sarajevo nije kao Hajduk''
Član Upravnog odbora tima sa Koševa, Edis Kusturica, na današnjoj presici je pobliže objasnio detalje novog Statuta FK Sarajevo...
Na jedno od pitanja novinara, da li se može povući paralela sa splitskim Hajdukom i njegovim načinom poslovanja, koji je prije nekoliko dana bio pred stečajem, Kusturica je rekao:

"Sarajevo nije kao Hajduk. Nismo dioničko društvo i još uvijek funkcionišemo kao neprofitabilna organizacija, tj. kao Udruženje građana i tako će biti sve dok se ne uvede Zakon o sportu, kada ćemo i postati dioničko društvo", rekao je Član Upravnog odbora Sarajeva. dodavši:

"I kada se to desi, nećemo poslovati po istim principima kao Hajduk i nema opasnosti od nepredviđenih stvari. Također, predsjednik Rizvanović i ja smo kao uposlenici Vakufske banke veoma dobro upoznati sa tim načinom poslovanja i znamo kako treba raditi."

Veoma zanimljivo je bilo i pitanje, da li se na ime potraživanja zaostalih dugovanja, neko od ranijih uposlenika može kompenzirati na način da preuzme ulog u cilju sticanja upravljačkih, odnosno glasačkih prava, kako je predviđeno novim Statutom Fudbalskog kluba Sarajevo.

"Takvo šta je predviđeno u drugom krugu, koji počinje sredinom novembra, a svako da postoji još detalja koje ćemo pravovremeno obznaniti."
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 okt 2012, 17:09

DevilS je napisao/la:
Veoma zanimljivo je bilo i pitanje, da li se na ime potraživanja zaostalih dugovanja, neko od ranijih uposlenika može kompenzirati na način da preuzme ulog u cilju sticanja upravljačkih, odnosno glasačkih prava, kako je predviđeno novim Statutom Fudbalskog kluba Sarajevo.
"Takvo šta je predviđeno u drugom krugu, koji počinje sredinom novembra, a svako da postoji još detalja koje ćemo pravovremeno obznaniti."
Ne znam bas, ja se ne bih upustio u ove kompenzacije, bolje je njima dati ono sto im dugujemo, pa onda nek oni sa tim parama rade sta hoce.....

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 19 okt 2012, 17:33

http://fcsarajevo.ba/...onferencija-u-p ... -kluba/733" onclick="window.open(this.href);return false;
Jovic je napisao/la:Radovac je jedan od njih. Već na prvom treningu se vidjelo da je riječ o velikom talentu. Treba istaći korektnost njegovih roditelja, na kojima je bio pritisak velikih klubova. Radilo se o ciframa van okvira realnosti za naše igrače, ali oni su rekli da Samir neće otići, a da Sarajevo ne dobije dio kolača. Nisu imali nikakvih zahtjeva
Ovo stvarno treba pohvaliti.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 okt 2012, 18:51

Jel istina da ce sada zapad imati 12.000 kapacitet zbog toga sto novo pravilo uefe nalaze razmak 15 cm izmedju stolica?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Pantelija, riki46, Tarapi, TETRAPAK i 22 gosta.