možda legea arena?don_burza je napisao/la:Ovo gore je savrseno za potrebe reprezentacije. Jbg znam da su prblem novci al moda se nekad i skupi kad bi makar krenuli raditi da ovi sponzori a i fifa i uefa vide da hocemo. Naravno uvijek postoji i mogucnost prodaje imena stadiona npr BMW Arena , Google domeili nesto slicno al naravno za nas ce ono biti uvijek Bilino polje
To je možda za tebe, ja, lično, nikad ne bih pristao na to kao i većina mojih. Ne bih više nikad otišao na taj stadion. Takav stadion nek se onda gradi posebno za reprezentaciju ali negdje drugo.don_burza je napisao/la:Ma nek se zove i Alma Ras ili carape Udarnik samo neka bude ovakva
Dobro, stadion nosi naziv Bilino polje, i naziv je daleko vise i od samog stadiona, tu je historija Bosne protkanaNimla_RZ je napisao/la:To je možda za tebe, ja, lično, nikad ne bih pristao na to kao i većina mojih. Ne bih više nikad otišao na taj stadion. Takav stadion nek se onda gradi posebno za reprezentaciju ali negdje drugo.don_burza je napisao/la:Ma nek se zove i Alma Ras ili carape Udarnik samo neka bude ovakva
Na tusnju nema nikakvih radova, kako je sve stalo onako stoji.redarmy0 je napisao/la:Sta je s Tusnjom.. imali neke nove slike??
Radovi traju ali sporo. Jos se redaju segmenti na sjevernoj tribini.NkBratstvoGracanica je napisao/la:Na tusnju nema nikakvih radova, kako je sve stalo onako stoji.redarmy0 je napisao/la:Sta je s Tusnjom.. imali neke nove slike??
Tuzlaci bi trebali traziti nekakav kredit od vlade Kuvajta, oni pomazu kad je upitanju izgradnja sportskih objekata i skola. Kredit se daje na 25 godina, pa neka otplacuju.
Jesu dodane, Vidi se da su najnovije slike. Ne znam jel jos treba ici prema reflektoru ili je gotovo sa betonskim radovima na sjevernoj tribini?armintz1997 je napisao/la:
Slikano prije 45 minuta, zar nisu dodane jos dvije sekcije na lijevoj strani, prema postojećoj tribini?
Ma nista se ne gradi ni u Zenici, u fazi smo cekanja pa valjda ce bitidijalog je napisao/la:nadam se da će se početi raditi i u mostaru, grbavica takođe, tuzla... izgleda da se samo u zenici radi.
mah sigurno nesto najobicnije. Ne bih me iznenadilo ako ovako budu izgledaleChuckie je napisao/la:Ima li iko sliku novih stolica?
Ima maketa stadiona potrazi. Ova postoejca istocna ce se rusiti i nova se pravitu i spaja sa ovom sto je gotov napravljena znaci sve ce biti spojene tribine u krug,tako nekakoVamos je napisao/la:Ova nova tribina u Tuzli je bas odlicna, jako mi se svidja. Hoce li se ona spajati sa ovom postojecom ili ce biti neki razmak izmedju..mozda ce se rusiti ova postojeca ili...?
Hvala na odgovoru.
Ne bi te iznenadilo da ovakve budu? Šta očekuješ, kožne?icetea01 je napisao/la:mah sigurno nesto najobicnije. Ne bih me iznenadilo ako ovako budu izgledaleChuckie je napisao/la:Ima li iko sliku novih stolica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.