Ni meni nije jasno. Cazorla svedno igra tamo gdje je bio Fabregas. Wilshere gdje je i bio... A Arteta vec dobar dio sezone odmjenjuje Songa... znaci formacija:soe je napisao/la:Ti bi Czorlu ubjeldljivo najboljeg igraca stavio na klupuArnelinho je napisao/la:Yebeno, Cazorla ili Jack?![]()
Za mene ne bi bilo dileme, Wilshere je prvotimac, Santi zamjena, al' znajući Wengera neće ovaj Cazorlu dražat na klupi, što je u neku ruku i pametno.
Možda na lijevo krilo, a možda čak i na desno. A može bit i da će Jacky igrati malo više iz dubine, al' onda je opet ybenica Arteta ili Diaby, neko mora na klupu ili bar u bolnicu (). Arteta ne smije, da ne bih ja dolazio Wengeru, znači Diaby. Santi ili Diaby, druge nema.
![]()
A osim njih, tu je i preporodjeni Rosicky. Ramsey je u formi trenutno i solidno igra. A i za Coquelina i Frimponga valja negdje naći mjesta, makar u kupu.![]()
Chamberlain nema mjesta u sredini, pa će se morat zadoovoljiti krilom. A uz njega su tu još Gervinho i Walcott. A po potrebi Podolski i Cazorla.
Imamo širok izbor i to kvalitetnih igrača, što je, je. Teško ove sezone, al' sledeće, ako niko bitniji ne ode, mogli bi komotno uzeti P'ship. Walcotta ne brojim u bitnije. Ako se već mora nastaviti tradicija, nek' idu Koscielny i Walcott ili Coquelin umjesto nekog od njih dvojce, ha ya.?
Giroud
Poldi Cazorla Walcott
Wilshere Arteta
Gibbs Verma Pero Jenkinson
Woja
PS: Izgleda smo blizu Andrijanu Lopezu?!