ma naravno da bi potpisao ko ne bi. ali ovako ispade da je strama strašni taktičar u rangu moua i capella i da ima veliki planPuma je napisao/la:Vjeruj, ja bi uvijek prihvatio da gnjavimo loptu i da pobjedjujemo sa 1-0, 2-1 nego da se otvorimo i da fasujemo kao ne primjeru Siene recimo. Na kraju krajeva, pisu se bodovi i samo pobjeda je bitna.
Opet, sto se tice Strame on je dobio zadatak da oformi potpuno novi tim i vec ovog ljeta je ucinjeno jako puno. Razlika izmedju njega i gore imena koje si pomenuo je u tome sto Strama ima podrsku apsulutno svih. Uprave kluba, igraca, navijaca. Ta izjava Morattija je malo preuvelicana jer je covjek rekao da ga Strama na momente podsjeca na Mou-a prvenstveno jer imaju slican modus operandi, pa tu je i mala fizicka slicnost i neke druge karakteristike. Niko od njega ove sezone ne ocekuje trofeje, ali je cilj da se kroz 2-3 godine oformi jak tim koji bi se oslanjao prvenstveno na domaci proizvod odnosno na Primaveru.

ne znam meni on nije djelovao kao dugoročno riješenje kad su ga postavili.
do jučer su mu na temi intera **** šta sve ne i pljuvali i sad preko noći situacija se mjenja. ajde ako ništa domaći je interista hehe.
pisao sam isto i za leonarda i govorio da lik veze nema sa poslom trenera ali je skaut samo takav. pa su drugi pljuvali po meni i govorili da pojma nemam. ti samo spremaj citate.SiamoNoi je napisao/la: Samo piši,samo piši...ja spremam citate pa ćemo se crvenit kasnije.
Vidim da većina ne shvaća novi Interov projekt ozbiljno i nije dobro upućena u situaciju,ali dobro veći je gušt ovako kad se omalovažava i daju neke crne prognoze.