Nadam se da će ovaj ne znam kako ga nazvati biti sankcionisan.skyisthelimit je napisao/la:Yebem ti ja mater cetnicku i retardiranu koja te napravi takvogmehmedovic je napisao/la: Наравно $ јесу, " & " " "....
% & за ".... ? " " " ?...
Nadam se da će ovaj ne znam kako ga nazvati biti sankcionisan.skyisthelimit je napisao/la:Yebem ti ja mater cetnicku i retardiranu koja te napravi takvogmehmedovic je napisao/la: Наравно $ јесу, " & " " "....
% & за ".... ? " " " ?...
anelbavarac je napisao/la:Sta ovi fasisti ovde sire nacionalizam i provociraju,pogresan forum ste izabrali.
tema je sugestije,komentari i kritike na rad foruma, njegovih tehničkih aspekata i koncepta. nije tema sugestije,komentari i kritike postova drugih forumaša i molim vas da je u to ne pretvarate.samoradnik je napisao/la:tema je sugestije,komentari i kritike
admine ti baš imaš posla,svaki dan sve više provokatora,evo najnovijeg,nikada ne piše na temi i odjednom dođe provocirati....
anelbavarac je napisao/la:Sta ovi fasisti ovde sire nacionalizam i provociraju,pogresan forum ste izabrali.
naravno da ne smiješ, ako ja iza toga vidim provokaciju i trolovanje, a ne iskreno analitičko mišljenje zaljubljenika u sport.samoradnik je napisao/la:ahaha.... admine ok,neću više citirati,ali ću prijavljivati,nadam se da ti dobro vidiš i da ovi moderatori ne skrivaju ono što prijavim od tebe...![]()
Uglavnom što se tiče teme bh reprezentativaca iznio svoje mišljenjekao što svak ima pravo reći kako je Srbija niđe veze,tako valjda i ja smijem reći kako je Grčka jaka ....
![]()
Demokratski je i niko ti ne brani. Ali se to ne radi na bh. forumu, na temi o bh. reprezentaciji, već fino odeš na neki alžirski forum, pa tamo prakticiraš svoje demokratsko pravo sa ostalim navijačima Alžira, jednako kao što navijači BiH svoje demokratsko pravo prakticiraju na ovom forumu.samoradnik je napisao/la:admine znam da je bh forum...Ali je isto tako demokratski navijati za neku reprezentaciju,makar ona bila Grčka,Alžir,Tunis...
![]()
ne spuštaju se svi na nivo pubertetlija kad žele provocirati. ima ljudi koji misle da to mogu raditi na višem nivou. srećom, nisam ni ja pubertetlija pa to znam primjetiti.samoradnik je napisao/la: da želim provocirati na toj temi vjerovatno bi se spustio na nivo nekih pubertetlija...
Shvatio sam
p.s. ekonomista kad odrasteš shvatićeš.... Vjerujem da avatar sa podignuta tri prsta tebi nebi smetao?![]()
meni se čini da ti možeš samo kopati nos ili dodati ženama perec.Papastathopoulos je napisao/la:cuj 2 prsta mu smetaju jbt ? a sta se sve fino moze ucinit sa 2 prsta, pogotovo zenama![]()
izvinjavam se @admine na offtopicu...
sam si rekao, cini ti se..admin je napisao/la:meni se čini da ti možeš samo kopati nos ili dodati ženama perec.Papastathopoulos je napisao/la:cuj 2 prsta mu smetaju jbt ? a sta se sve fino moze ucinit sa 2 prsta, pogotovo zenama![]()
izvinjavam se @admine na offtopicu...
koliko sam upucen pp se ne smije objavljivati na forumu, sad bi trebalo da se slijepo pridrzavate pravila i banujete ovog momka, hvala.payton je napisao/la:mala ckapi pod nickom sampions 1921 mi je poslao prijeteci pp...to jest zove na kafu u 4 oka..
u isto vrijeme je blokirao prijem pp na svom accountu pa moj odgovor niije mogao otici...toliko o njegovojhrabrosti
radi bana koji ne zelim , ovdje mu necu odgovarati nego pisem da jadnik zna da sam procito i da se ja PRASINE ne bojim...jer bih u protivnom sa sobom noso USISIVAC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.