PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

Viper
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la Viper » 16 okt 2012, 18:27

juventus 0244 je napisao/la:neo samovoljno napustio ligi, 10DelPiero izbacen, nakon što je izostao zadnja 3 kola.

Tako da njihovi protivnici u 5. kolu mogu pisati 3-0 SLUZBENO, a za 6.kolo će se pronaći novi igrači.
Ja protiv neo-a u LP a protiv 10DelPiero-a u ligi, jesul oba rezultata 3-0 :?:
SAMO ČELIK !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 okt 2012, 18:32

Viper je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:neo samovoljno napustio ligi, 10DelPiero izbacen, nakon što je izostao zadnja 3 kola.

Tako da njihovi protivnici u 5. kolu mogu pisati 3-0 SLUZBENO, a za 6.kolo će se pronaći novi igrači.
Da ;)

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 16 okt 2012, 18:40

Goalgetter je napisao/la:
Viper je napisao/la:

Da ;)
Ustvari u LP je 1-0 sluzbeno :)
SAMO ČELIK !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 16 okt 2012, 22:21

Senaid L.F.C je napisao/la: pa jesi se registrirao na fiverever,trazi od ova dva ispod mene link za tu stranicu i nek ti objasne sta kako
Ma ne brini se nista, registrovao sam se ja. Nego jednostavno nece. Naso sam na pes-serbia da treebam nesto da uradim sa portovima jer koristim ruter. Sve u svemu, puno ti hvala na pomoci ;)
EDIT: Namucih se dobor, ali evo uspjedoh. Sad je fazon nac nekog da odigras sa njim. Imal neko rapolozen?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 okt 2012, 15:45

Ultras1921 je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la: pa jesi se registrirao na fiverever,trazi od ova dva ispod mene link za tu stranicu i nek ti objasne sta kako
Ma ne brini se nista, registrovao sam se ja. Nego jednostavno nece. Naso sam na pes-serbia da treebam nesto da uradim sa portovima jer koristim ruter. Sve u svemu, puno ti hvala na pomoci ;)
EDIT: Namucih se dobor, ali evo uspjedoh. Sad je fazon nac nekog da odigras sa njim. Imal neko rapolozen?
trebao si vjerovatno samo iskljuciti firewall,to sam zaboravio reci al u redu je sad
i drugi put cu pomoci kad zatreba
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

LoooA
Kontakt:

Post Postao/la LoooA » 17 okt 2012, 19:07

Moze li jedno pitanja ako neko zna ?

Hocu da igram sa drugom i skinuli smo sve kako treba udjemo u istu sobu al nemozemo za zapocnemo igru zna li neko zasto :S

LoooA

Arsenal <3

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 17 okt 2012, 19:57

Senaid L.F.C je napisao/la:
Ultras1921 je napisao/la:
trebao si vjerovatno samo iskljuciti firewall,to sam zaboravio reci al u redu je sad
i drugi put cu pomoci kad zatreba
Nije samo do firewall, iskljucio sam ga. Znaci jednom za sva vremen: Ako koristite router MORATE da otvorite odredjene portovo. Ako vam zatreba samo recite ili potrazite na pes serbia!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 18 okt 2012, 15:13

Može li mi neko objasniti kako se i kada vrše transferi i kako instalirati ove vaše rostere ?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 okt 2012, 15:28

Transfere mozes odmah dogovorati, a igrači će biti prebačeni nakon 9 kola, odnosno nakon svake pauze se radi novi patch.

Patch ti je najlakše ovako ubaciti:

Ova tri fajla ubacis u kitserver/dat/0_text.afs

http://www.2shared.com/file/mn6mdUEG/10DelPiero.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 18 okt 2012, 16:07

Evo i to sam napravio, vidio sam koje imam igrače, ali kad se dogovori transfer šta se onda radi? Idem li na edit pa da zamijenim igrače ili šta ? Smijem li ja da napravim svoju formaciju da nebi prije svakog meča morao to radit, koliko imam novca trenutno i kako mogu vidjet tabelu ?
To je sve :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 okt 2012, 19:28

Mouse je napisao/la:Evo i to sam napravio, vidio sam koje imam igrače, ali kad se dogovori transfer šta se onda radi? Idem li na edit pa da zamijenim igrače ili šta ? Smijem li ja da napravim svoju formaciju da nebi prije svakog meča morao to radit, koliko imam novca trenutno i kako mogu vidjet tabelu ?
To je sve :D
Tvoje je da napises transfer, a ostalo je naša briga, ti nista ne mijenjaš. Brojevi igrača i sve ostalo mora biti kao na patchu. A za formaciju ne znam ako namjestis offline da li će biti kad budes igrao online.

FC Ljuta Krajina

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 18 okt 2012, 19:35

Formaciju možeš napraviti i snimiti offline , tako kad igras online da ti bude ..
Sloboda Tuzla !!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 okt 2012, 14:37

zanima me kako je susret Napoli - Wigan registrovan bez ijednog SS-a, kada je isti slucaj bio sa utakmicom Napoli - QPR koja je registrovana sa 0:0? :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 okt 2012, 14:48

KK_Bosna je napisao/la:zanima me kako je susret Napoli - Wigan registrovan bez ijednog SS-a, kada je isti slucaj bio sa utakmicom Napoli - QPR koja je registrovana sa 0:0? :roll:
Nisam u toku, jel i kod vas bila ovakva situacija, da ste postavili rezultat, a niste imali ss-a? A svakako da će se danas raspravljati o ovoj utakmici, jer kazna od 100.000 je premala za ovo, tako da će kazna biti sigurno veća (kao i primjer drugima).

FC Ljuta Krajina

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 okt 2012, 16:12

juventus 0244 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:zanima me kako je susret Napoli - Wigan registrovan bez ijednog SS-a, kada je isti slucaj bio sa utakmicom Napoli - QPR koja je registrovana sa 0:0? :roll:
Nisam u toku, jel i kod vas bila ovakva situacija, da ste postavili rezultat, a niste imali ss-a? A svakako da će se danas raspravljati o ovoj utakmici, jer kazna od 100.000 je premala za ovo, tako da će kazna biti sigurno veća (kao i primjer drugima).

nismo ni postavili rezultat jer ni ja ni on nismo uslikali SS (2:2 je zavrseno inace), oslonili se jedan na drugog da ce uzeti i na kraju niko nije...

znaci kada se bude odlucivalo o prvaku, onaj ko bude prvi igra sa nekim predzadnjim, i dogovore se da se ne muce da igraju vec da napisu 1:0 za ovog prvog i on osvoji titulu :lol:

mislim da su pravila jasna - nema SS = nema ni utakmice - 0:0 i po 0 bodova
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 19 okt 2012, 16:56

KK_Bosna je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:

nismo ni postavili rezultat jer ni ja ni on nismo uslikali SS (2:2 je zavrseno inace), oslonili se jedan na drugog da ce uzeti i na kraju niko nije...

znaci kada se bude odlucivalo o prvaku, onaj ko bude prvi igra sa nekim predzadnjim, i dogovore se da se ne muce da igraju vec da napisu 1:0 za ovog prvog i on osvoji titulu :lol:

mislim da su pravila jasna - nema SS = nema ni utakmice - 0:0 i po 0 bodova
U pravu si, takvo nešto je sasvim moguće. Po meni ili neka se igra potpuno nova utakmica, ili neka se piše 0-0. A što se tiče utakmica, po meni ne bi trebalo praviti alibi za ne uzimanje ss-ova na taj način da oba igrača uzmu ss-ove, pa onaj ko je pobijedio neka postavi, ili ako je mrsko neka se igra novi meč pa će se onda paziti kod uzimanja ss-ova
Mes Que Un Club

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 okt 2012, 18:51

Večeras ćemo objaviti, šta smo odlučili u vezi ove utakmice!

A za ovo oko namještanja utakmica, neko ako želi on će je namjestiti ne mora pisati rezultat koji hoće, nego može i strijelce ako hoće namjestiti. Ali najvjerovatnije da će ova utakmica biti registrovana 0-0, jer ovo je već drugi put da se Evolutionu slično dešava.

Takodjer ima i utakmica u LP za koju nije postavljeni SS-ovi

Wigan-NY Red Bull

FC Ljuta Krajina

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 19 okt 2012, 19:43

juventus 0244 je napisao/la:Večeras ćemo objaviti, šta smo odlučili u vezi ove utakmice!

A za ovo oko namještanja utakmica, neko ako želi on će je namjestiti ne mora pisati rezultat koji hoće, nego može i strijelce ako hoće namjestiti. Ali najvjerovatnije da će ova utakmica biti registrovana 0-0, jer ovo je već drugi put da se Evolutionu slično dešava.

Takodjer ima i utakmica u LP za koju nije postavljeni SS-ovi

Wigan-NY Red Bull
Ja mislim da ovdje mogu uložiti prigovor.
Prvo kod utakmice LP Wigan (ja) vs Red Bull (dziza_23). Završilo je neriješeno, ja sam trebao uzeti ss-ove, ali sam slučajno izašao, dok @dziza nije uzeo. Pitao sam člana saveza "MrHc" da li mogu postaviti rezultat bez ss-ova. Dobio sam odgovor od navedenog da mogu postaviti rezultat ali će mi u vidu neke kazne biti da moji strijelci kao i @dzizini neće biti uvedeni u listu strijelaca za ovo kolo. Tako da sam ja prihvatio to kao i svaki drugi eventualni vid kazne. Ako već mislite ovu utakmicu poništiti onda mislim da se treba odigrati novi meč ( a ima još fore).

Druga stvar vezana za utakmicu Napoli (evolution_87) vs Wigan (ja). Mislim da ni ovdje nije fer da poništite, odnosno da upišete 0-0. Protivnik je pobijedio i trebao je uzeti ss-ove, ali nije. Pitao je prvo mene šta da uradi. Rekao sam mu da pita nekog člana saveza da li može postaviti samo rezultat ili ga u suprotnom čekaju kazne. On je postavio samo rezultat i time automatski pristao na eventualnu kaznu. Meni opet ne igra ovdje puno, jer sam svejedno izgubio, ali mislim da bi oduzimanje bodova bilo pomalo grubo, ali kako vi odlučite i nadam se prvi da ćete ovo riješiti na najbolji mogući način.

I za kraj da se pohvalim da mi je prvi put da ne uslikam ss-ove, a odavno igram ovu ligu tako da se nadam da ćete i to uzeti u obzir ;)
Mes Que Un Club

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 okt 2012, 20:10

da se i ja oglasim povodom ovog dogadjaja :D

Prvo sto se tice utakmice izmedju mene (Napoli) i @KK_Bosne (QPR) ona je zavrsena nerijesenim rezultatom, i ja sam napisao @KK_Bosni da on uzme ss. Poslije toga smo nesta pricali i smatrao sam da je on vidio sta sam mu napisao i da je uzeo ss.
A na utakmici protiv @hule_barca sam zaista zaboravio uzeti ss i mahinalno izasao. Za tu utakmicu prihvatam kaznu, ali ipak mislim da je previse da se utakmica registruje 0:0
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 okt 2012, 20:15

Logicno da logicnije ne moze biti:
Nema ss-a--->utakmnica nije odigrana----->igrajte opet
Nema ss-a---->utakmnica nije odigrana-----> 0:0 i nikom bodovi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.