FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

reks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la reks » 17 okt 2012, 23:45

DzoleZeljo je napisao/la:Nacelnice, ima li kakvih novosti u vezi rekonstrukcije stadiona Grbavica? ;)
Nasekiraćeš ga .može mu pozliti ili možda da pitaš ovog experta što ga njegovi predlažu za premijera kantona.Šta nas briga na tom stadionu koji ti je ovaj obećao a ti mu povjerovao imaćemo besplatno grijanje terena :mrgreen: by toplane ili je boli
jiovaj :oops:

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 17 okt 2012, 23:57

Jel se danas igrala utakmica u Vojkovicima??

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 okt 2012, 00:04

prebacite na face !
Željeznicar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 okt 2012, 00:11

Face tv ?
NO PYRO NO PARTY

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 okt 2012, 00:13

Buu je napisao/la:Face tv ?
aham bila reportaza o Željinim navijacima :)
Željeznicar za život cijeli !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 okt 2012, 10:36

reks je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Nacelnice, ima li kakvih novosti u vezi rekonstrukcije stadiona Grbavica? ;)
Nasekiraćeš ga .može mu pozliti ili možda da pitaš ovog experta što ga njegovi predlažu za premijera kantona.Šta nas briga na tom stadionu koji ti je ovaj obećao a ti mu povjerovao imaćemo besplatno grijanje terena :mrgreen: by toplane ili je boli
Stani malo, je li obecao pred punom Grbavicom? Jeste. Sta je onda problem? Ako ne odraditi, neka snosi posljedice i gotovo, ali popustati pred ostvarenju svoga cilja opet pokuzajue da smo mi nesposoban narod. Ne mozemo uvijek spustati glavu i srati od vrata do vrata (predizborna suplja). Obecao si, dobio si glasove zahvaljujuci Zeljinim navijacima. Dakle, neka odradi svoj dio posla. Treba da se dignemo vise kao jedan, sve je do nas. Ne mozemo vise cekati da nam neko drugi to radi za nas. Budite dosadni, spominjiti stalno, i na kraju ce se trud isplaitit. ;)

Moze li neko na pm sta se desilo sa Acom? Hvala

Published on Oct 18, 2012 by FK Željezničar
10.10.2012. :D
[youtube][/youtube]

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 okt 2012, 12:07

Otvorite u novoj kartici samo, rezolucija prevelika jbga :D

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 okt 2012, 13:37

bistrikboy je napisao/la:
DevilS je napisao/la::lol: :lol: :lol: cuj najdraza udjem isto kao i vi na nasu tako nemoj beze lupati. ;)
Smanji malo dozivljaj imas temu "Chat" pa tamo nam pricaj o svojim godinama i omiljenim stvarima u zivotu!
Izvini ali su oni poceli i vidim da ih branis zato sto si sam manijak tako da nisi upravu. ;)
Ja samo li udjem oni pocnu te ovako te onako molim te ko moderatora da to ubuduce sankcionises.Hvala. :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 okt 2012, 14:09

DzoleZeljo je napisao/la:
reks je napisao/la:
Stani malo, je li obecao pred punom Grbavicom? Jeste. Sta je onda problem? Ako ne odraditi, neka snosi posljedice i gotovo, ali popustati pred ostvarenju svoga cilja opet pokuzajue da smo mi nesposoban narod. Ne mozemo uvijek spustati glavu i srati od vrata do vrata (predizborna suplja). Obecao si, dobio si glasove zahvaljujuci Zeljinim navijacima. Dakle, neka odradi svoj dio posla. Treba da se dignemo vise kao jedan, sve je do nas. Ne mozemo vise cekati da nam neko drugi to radi za nas. Budite dosadni, spominjiti stalno, i na kraju ce se trud isplaitit. ;)

Ne konta nasa raja da mi tj. navijaci mozemo odigrati kljucnu ulogu kada je stadion u pitanju.. Al ne.. Mi cemo da sutimo i da reagujemo kao i na sve ostalo sto se desava u ovoj jadnoj drzavi.. Inicijativu i kvalitetan pritisak moze samo napraviti armija navijaca.. Mozda i neki vid mirnog protesta pred zgradama institucija koje su obecale to sto su obecale.. Treba malo i nasu upravu pritisnuti jer su se brate razlijenili malo je reci.. O nasim direktorima da i ne pricam.. Bruka je da ti likovi sjede na takvim pozicijama u nasem klubu.. Mi mozemo ovdje palamuditi danima i nista necemo uraditi.. Ja predlazem da nacelnika bar zatrpamo mailovima u kojima iskazujemo nezadovoljstvo njegovim trenutnim odnosom prema pitanju Grbavice..

[email protected]
BUDI ŽELJO !!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 okt 2012, 16:13

Ovom stadionu je trebalo sest godina da bude zatvoren za sportske i kulturne dogadjaje i da se ne odrzava pa da lici na ovo, kod nas se k'o odrzavaja južna tribina, ali malo nam fali :D Inace je ovo stadion u Brnu, Češka koji je bio kapaciteta cak 50000, ali je zatvoren u 2001 nakon sto nije vise ispunjavao UEFA/FIFA standarde, a ni standarde Češke lige. FC Zbrojovka Brno se tada preselio na drugi stadion u gradu kapaciteta oko 12500 i vec 11 godina ocekuje rekonstrukciju svog starog stadiona koji bi sigurno bio i prevelik za njih, a i za Češku, rijetko bi se sigurno napunio.

slika

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 18 okt 2012, 17:09

Vidim Tomić vam nije ni minute odigrao u ekipi... Koliko se sjećam od prošle sezone dobar je to igrač. Može li mi itko napisat, jel ga itko gledao na nekoj prijateljskoj utakmici, na treningu, išta? :D Kakav je igrač, šta kaže raja za njega? :D

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 18 okt 2012, 17:13

DzoleZeljo je napisao/la:
reks je napisao/la:

Published on Oct 18, 2012 by FK Željezničar
10.10.2012. :D
[youtube][/youtube]

Ma ti si u pravu što se tiče obećanja samo si zaboravio da je to bilo predizborno obećanje.Sad mu jedino možeš staviti soli na rep.On je dobio glasove i sad ćemo biti mirni jedno godinu i po jer tada idu novi izbori i naravno nova obećanja.Moja poenta je da je lik najmanje 8 godina načelnik u opštini Novo Sarajevo a ni osigurači nisu promjenjeni na objektu koji bi trebao biti brend opštine.Ova pisma čuvajte i početi ih slati za jedno godinicu.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 okt 2012, 17:16

Mandrake je napisao/la:Vidim Tomić vam nije ni minute odigrao u ekipi... Koliko se sjećam od prošle sezone dobar je to igrač. Može li mi itko napisat, jel ga itko gledao na nekoj prijateljskoj utakmici, na treningu, išta? :D Kakav je igrač, šta kaže raja za njega? :D
Na treninzima i prijateljskim solidan i najblizi, bar po meni, prvoj ekipi od rezervi.. ako Svraka ode na zimu siguran sam da ce izboriti svoje minute.. I igrao je u kupu protiv slavije..
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 okt 2012, 17:30

@champions1921 (kao i drugi koji su ga podrzali) - prvo svaka cast na ideji. Svi treba da posaljemo po jedno pismo ako nista. ;)

@reks - Sve to stoji sto si ti rekao prijatelju, ali moramo se vise svi trznuti ako ista zelimo postici za naseg Zelju. Evropa nam bjezi svjetlosnim godina, tako da je poslata uzrecica tako blizu, a tako daleko. Valjda ne zelilo da potonemo jos dublje. Odazovite se svi Manijaci vise. HOCEMO REKONSTRUKCIJU GRBAVICE. SADA JE VRIJEME.

slika

slika

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 18 okt 2012, 18:25

Mirso s novim videom
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 18 okt 2012, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 okt 2012, 18:45

Argentina je napisao/la:Rijec opština je gramaticka neispravna i nema je ni u bosanskom ni srpskom ni hrvatskom jeziku, i meni je to izgledalo bas cudno i nestvarno ali je tako. ima gramaticka grska gdje vas, vama itd se prvo slovo pise velikim, a negdje je propusteno i treba odvojeno dali, znaci da li. i na kraju bi dodao, opravdajte povjerenje onih koji vas dva mandata zaredom biraju, a nije izabrana igracka legenda zelje, muharemovic, malo i to da se spomene. pa vuidjeti, ako ne bude nista, pred opcinu i trazit ostavku
Ne znam gdje izvuče taj podatak da je opština gramatički neispravna? Sve do rata većina u BiH je govorila ''opština'', na svakoj tabli je pisalo ''opština-općina'', e onda je došao rat, pa su ''pametne'' glave pokušale kroatizacijom jezika da se ograde od riječi koje se koriste i u srpskom jeziku. Tako da svaka starija generacija (kojoj i sam pripadam) neće nikada pisati ni izgovarati ''općina'' jer nisam nikada to ni radio, niti ću. Oni kojima se sviđa ''općina'' neka pišu i govore kako hoće, ali neka ne laprdaju da je gramatički neispravna prvobitna verzija.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 okt 2012, 18:53

Ja sam 1981. godiste i ucio sam da je ispravno "opstina".. Mozda mi skola nije valjala za razliku od ovih danasnjih.. Pun mi je vise **** modernih gramaticara :mrgreen: .. Nisam ocekivao da ce taj moj post odvesti raspravu u smjeru gramatike, jer mi to nije bila namjera.. Upravo zbog ovog naseg bjezanja od sustine pomaci se odvijaju presporo.. Al hajde.. Bitnije je da trebamo biti 100% gramaticki nepogresivi.. I siguran sam da bi nacelnikov odgovor sadrzavao puno vise gramatickih gresaka kada bi on taj odgovor pisao :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 okt 2012, 19:21

Ma vidi se da se smo se na kraju poceli "sprdati" medjusobno. Onako je tema zadnjih dana, kada je bila ova reprezentativna pauza, totalno neaktiva :D
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 18 okt 2012, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 okt 2012, 20:45

Evo na Borovini intervju sa Zajkom, jedna rečenica upada u oči.
„Kada mi dođemo na vrh, teško će nas ko skinuti“, zaključio je Zeba.
U potpunosti se slažem, idu utakmice koji bi nas mogle dovesti na vrh tabele, a i ako ne bude tako, mislim da će se na proljeće pokazati kako stvari stoje i da će titula ostati na Grbavici.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 okt 2012, 20:51

Ja sam davno napisao, mi ako na pauzu odemo sa zaostatkom od 3 i manje bodova sigurno uzimamo titulu. Ako zaostatak bude veći onda će biti teže, ali ne želim ništa da prejudiciram kao pitari s obzirom da smo po njihovoj matematici sada trebali biti na -8.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Shategabri, Taree i 37 gostiju.