Jesi li ti glup, kratkovidan, ili koji je tvoj problem ? Jesam li ja rekao da on ne treba da igra u prvoj postavi, jesam li rekao da je zabio dobar gol ? Jesam li negdje spomenuo da bih ja bolje odigrao od njega.Samo sam napomenuo da je večeras imao manjak koncentracije u dvije prilike kada je mogao zabiti, a nije zbog lošeg prijema.Prije nego što pokušaš odgovoriti, dobro razmisli glavom, ako uopšte imaš čim misliti.williams je napisao/la: A škarice i prečka? Nema veze što je sudija svirnuo visoko podignutu nogu, potez je majstorski. Nemamo se šta ti i ja raspravljati, jer ne mogu da vjerujem da neko kudi igrača koji je zabio eurogol. To samo mi Bosanci možemo tj. skupina idiota koja se okuplja ovdje......dok Njemci drkaju na njega, mi nezadovoljni...ko bi drugi igrao, hajde stručnjak da te čujem? Ti možda?? Ako si iz Sa mogu li te na termin zvati da se divim tvojim potezima, pošto pretpostavljam da si neki mag fudbalski..
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
E dobra ideja, mogao bi SS.ba organizovat neki turnir da okupi forumase iz razlicitih gradova

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:E dobra ideja, mogao bi SS.ba organizovat neki turnir da okupi forumase iz razlicitih gradova![]()

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Meni jedan od najdrazih igraca reprezentacije, ali se zaista treba negdje potraziti bilo kakav napadac da ga zamjeni, jer je on u pravom smislu rijeci kriza..frajer ne zna stopat loptu, mlati nogama nesto, upropasti pravo puno akcija, pa Pjanic mu je u 2 navrata dao idealne lopte, jednostavno ne zna.
Ovi neki likovi sto ne razumiju postove kojima se izrazava nezadovoljstvo igrom odredjenog fudbalera su jako zaostali, i na pogresan nacin odgovaraju na iste.
Jedino na ovom forumu kad napises nesto protiv nekog reprezentativca, svi ti "psuju, i vrijedjaju", kao da im je neko mamu spomenuo, sto nema nikakvog smisla.
Znaci, Ibisevic OUT, i to vec iducu utakmicu, Salihovica vise nikad ne pozvati u repku, naci nekoga u nasoj ligi bice bolji, jer je on postao najkriminalniji igrac, frajer od 10 centarsuteva 9 upropasti, s tim sto bi mu neko trebao reci da se ne gleda u loptu pri centriranju, i ne radi se to naslijepo.
Ovi neki likovi sto ne razumiju postove kojima se izrazava nezadovoljstvo igrom odredjenog fudbalera su jako zaostali, i na pogresan nacin odgovaraju na iste.
Jedino na ovom forumu kad napises nesto protiv nekog reprezentativca, svi ti "psuju, i vrijedjaju", kao da im je neko mamu spomenuo, sto nema nikakvog smisla.
Znaci, Ibisevic OUT, i to vec iducu utakmicu, Salihovica vise nikad ne pozvati u repku, naci nekoga u nasoj ligi bice bolji, jer je on postao najkriminalniji igrac, frajer od 10 centarsuteva 9 upropasti, s tim sto bi mu neko trebao reci da se ne gleda u loptu pri centriranju, i ne radi se to naslijepo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
neka i dalje gleda u loptu dok centrira
bilo kakav komentar na ovo je suvisan..............
ako budes zelio odgovoriti ,kao zamjenu za ovu dvojicu igraca ponudi igrace koji imaju u svojoj karijeri nesto slicno.....makar igrali u nasoj jadnoj premijer ligi ....
neka i dalje gleda u loptu dok centrira

ako budes zelio odgovoriti ,kao zamjenu za ovu dvojicu igraca ponudi igrace koji imaju u svojoj karijeri nesto slicno.....makar igrali u nasoj jadnoj premijer ligi ....
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Hebes igraca koji je ove sezone u 15 utakmica zabio 13 golova!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Slažem se i ja za Ibiševića.
Katastrofa u ove dvije tekme...
Nadam se da će sljedeći put biti bolje, možda se vratiti na 4-2-3-1, kao što kaže onaj Englez, a da Vedo dobija priliku s klupe...
Katastrofa u ove dvije tekme...
Nadam se da će sljedeći put biti bolje, možda se vratiti na 4-2-3-1, kao što kaže onaj Englez, a da Vedo dobija priliku s klupe...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- velez_mostar
- Kontakt:
Pa, neznalico, sto stavljas Salihoviceve slobodnjake kad njih nisam spominjao, pricao sam o centriranju lopte, to je ono kad treba u kazneni prostor poslati loptu, sesnaesterac, kako god, i pri tome barem priblizno pogoditi svog suigraca..znas ono kad komentator kaze, kao i svi mi "dobra lopta", e, pa tu dobru loptu ovaj igrac ne zna uputiti, jer je kriza.neznalica je napisao/la:
neka i dalje gleda u loptu dok centrira![]()
![]()
![]()
![]()
I saljes Ibiseviceve golove od prije 100 godina, to je isto kad bi sada ja postavio Ronaldove golove-mislim na Brazilca, i govorio kako je on najbolji napadac, a kao argument slao klipove kad je stvarno to bio.
Nemojmo se zavaravati, treba pod hitno potraziti lijevog beka, ili tu staviti Lulica...a Salihovica ako nista na klupu poslati, to isto uraditi sa Ibisevicem, i forsirati malog Stevanovica kao krilnog napadaca.
Ako hoces mozes pogledati Vedine ovogodisnje golove za Stutgart ,kako u Njemackoj tako i u Europa ligivelez_mostar je napisao/la:Pa, neznalico, sto stavljas Salihoviceve slobodnjake kad njih nisam spominjao, pricao sam o centriranju lopte, to je ono kad treba u kazneni prostor poslati loptu, sesnaesterac, kako god, i pri tome barem priblizno pogoditi svog suigraca..znas ono kad komentator kaze, kao i svi mi "dobra lopta", e, pa tu dobru loptu ovaj igrac ne zna uputiti, jer je kriza.neznalica je napisao/la:
neka i dalje gleda u loptu dok centrira![]()
![]()
![]()
![]()
I saljes Ibiseviceve golove od prije 100 godina, to je isto kad bi sada ja postavio Ronaldove golove-mislim na Brazilca, i govorio kako je on najbolji napadac, a kao argument slao klipove kad je stvarno to bio.
Nemojmo se zavaravati, treba pod hitno potraziti lijevog beka, ili tu staviti Lulica...a Salihovica ako nista na klupu poslati, to isto uraditi sa Ibisevicem, i forsirati malog Stevanovica kao krilnog napadaca.
Sto se tice Salihovica pogledaj na cije i kakve centarsuteve su padali golovi protiv Lihtenstajna:)
Sad bi se trebali mjenjati igraci nakon dva losa primanja lopte i nakon jedne losije utakmice .
Po tvojoj logici trebamo novih 9 igraca jer jedino Begovic i Pjanic su igrali konstantno u sve cetiri tekme.
Spahic protiv litve gubio lopte
Vranjes protiv Grcke slab
Mujdza nije centrirao ni protiv Litve ni protiv Grcke
Zahirovic nije protiv Grcke prekinuo 16 000 napada nego mizernih 22:)
Miske protiv Litve i Grcke nije dao gol
Lulic protiv Grcke nije napravio 13 000 ubacaja
Vedo dao samo jedan gol Litvi
Dzeko los kao i Vedo
Za Salihovic a si sam rekao
EH OVAKO IZGLEDAJU POSTOVI KRITICARA ......JEDVA CEKATE DA NEKO ODIGRA LOSIJU TEKMU PA DA GA STAVITE NA KLUPU:) OHLADITE MALO I UZIVAJTE U POBJEDAMA REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE,PUNO JE LJEPSE NEGO KRITIKOVATI I TRAZITI DLAKU U JAJETU.
VIDIMO SE U BRAZILU

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hajmo Vedo, treba mi dvica 

Bravo Vedo doktore ..jednu čistu šansu je fulao, sada je zabio 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Zenichanin
- Kontakt:
vedooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ma vedoooooooooooooooooooooo
jes' to ti
ma vedoooooooooooooooooooooo
jes' to ti

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- Goalgetter
- Kontakt:
Koji instinkt za gol samo Vedo ima. Kad sam ga vidio kako utrcava prema lopti, znao sam odmah da ce biti gol.
Bravo Vedo !
Bravo Vedo !

koja je krampa ovaj Vedo 

Vedo silni.
velez_mostar je napisao/la:Meni jedan od najdrazih igraca reprezentacije, ali se zaista treba negdje potraziti bilo kakav napadac da ga zamjeni, jer je on u pravom smislu rijeci kriza..frajer ne zna stopat loptu, mlati nogama nesto, upropasti pravo puno akcija, pa Pjanic mu je u 2 navrata dao idealne lopte, jednostavno ne zna.
POTPIS !
Covjek objasnio ..
S tim sto ni Lulic ne posjeduje kvalitet za reprezentaciju.
Zahirovica i Vranjesa ne bi jos komentarisao jer su mladi ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kako vas nije sramota pisati ovakve gluposti??M4kaveli je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Meni jedan od najdrazih igraca reprezentacije, ali se zaista treba negdje potraziti bilo kakav napadac da ga zamjeni, jer je on u pravom smislu rijeci kriza..frajer ne zna stopat loptu, mlati nogama nesto, upropasti pravo puno akcija, pa Pjanic mu je u 2 navrata dao idealne lopte, jednostavno ne zna.
POTPIS !
Covjek objasnio ..
S tim sto ni Lulic ne posjeduje kvalitet za reprezentaciju.
Zahirovica i Vranjesa ne bi jos komentarisao jer su mladi ..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
HAHAHAha covjek koji daje svoj 14 ti go ove sezone ne zna ustopat loptu XD Vi ste poremecene osobe dzeko je jedno 5 svjetlnostnih godina ispred vede vedo je iza al on je ispred svih nasih 3 cih opcija 25 svjetlnosih godina ispred .... Vi ste jedni od onih koji gledaju ove igrace samo u repz nikad u klubu , pa pogledaj gomeza kolko on lopti potrosi pa opet zabija i vedo je takav njemu trebaju 2 3 lopte ali ce zabit sigurno a vi se pokopajte sa time da ibisevic out ko bi igrao majke ti muslimovic asistent u kini !
Apsolutna glupost. Tip igraca klasicnog spica, i sad od njega ocekivati tehniku Van Bastena je smijesno. Sjetimo se Inzaghija. Italija puna napadaca, ali kad treba uvaliti gol onda se u igru ubacuje Pipo. Ibisivic je isti tip igraca, s tim sto je bolji u kretanju , i djeluje daleko mocnije.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 21 gost.