bekicamir je napisao/la:harishp je napisao/la:Tebe kao zitelja Bosne i Hercegovine ne treba to tangirati.Ni iz dzepa u dzep.Sto se tice Makedonskih igraca zna Mihajlovic najbolje i bez googla.On ce ti odgovoriti na to pitanje.samoradnik je napisao/la:kao i Herceg Bosna...razumijemo se... To niko ne spori...
što se ostalog tiče harise vidi se da si običan provokator... raduj se što je Srbija izgubila.... jer takva si osoba,više te raduje poraz Srbije nego pobjeda bosne.... ako, znam da ima takvih dosta....
Što se makedonaca tiče,koliko bez googla sem Pandeva znaš makedonskih fudbalera??? 2,3,5?![]()
P.S Herceg Bosna ama bas nigdje ne funkcionira niti je priznata isto kao da si spomenuo NDH ili neke propale,bivse kraljevine.
Zna se opcenito za ovoga lika harishp da je mrizelj svega nebosnjackog,tako i nogometa i regija u BiH,tj entiteta i zupanija gdje ne zive ovako zadrti ljudi kao sto je on!
Srbija me razocarala pogotovo jer kada gledas u kojim sve klubovima se nastupa onda je takav neuspjeh jos vece iznenadjenje te je ociti primjer lose selekcije igraca i taktike od strane Mihajlovica,sto se tice Bosne ona jos ima pred sobom par odlucujucih utakmica kao sto su dvije protiv Slovacke i kuci protiv neugodnih Grka ali sam misljenja da ova generacija moze izborit ako nista baraz jer je grupa uzasno losa tj. najslabija grupa u euro kvalifikacijama i to im ide u prilog,ako nista volio bi radi normalne raje koja srcem to ocekuje godinama taj iskorak ka velikoj sceni!
Opcenito prvo da poselamim @amiragu sa merhaba.A moze i sa hvaljen isus zasto ne,svi ti pozdravi ne vrijedjaju nikoga zar ne.
Drugo kako vidim ne vidis razliku izmedju Bosnjackog i Bosanskog ama bas nikako.
Jer recimo Boris Pandza je Bosanac kao i Hercegovac a ne Bosnjak i recimo jedan od drazih igraca BIH repke.
Misimovic,Ognjen,Stevan itd igraci na cijim akcijama,golovima,asistencijama se obradujem isto kao da su mi najrodjeniji.Znaci @amiraga kao i obicno majorizacija ti je uzela maha,tako da naravno nisi u pravu.
Sto se tice reprezentacije Srbije,malo je simpomaticno imati toliki izbor super kvalitetnih igraca u defanzivi i opet primati da ne kazem naivne golove.Postaju kao Bjelorusija odlicnu mladu repku vec godinama ali kad stasaju nista ni sa cim.Barem sto se repke tice.