Čini se da su prošli, ja ispratio obojicu na dva tiketaJust do it je napisao/la:bravo hass za ova dva overa

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Čini se da su prošli, ja ispratio obojicu na dva tiketaJust do it je napisao/la:bravo hass za ova dva overa
ma glat prodjose..kao sto poreska ganja Premier, tako će Premier ganjat` Hass-a..čovjek masakr pravi!insider je napisao/la:Čini se da su prošli, ja ispratio obojicu na dva tiketaJust do it je napisao/la:bravo hass za ova dva overa
dolgopolov 3-5 e ja debilaedoox je napisao/la:ma glat prodjose..kao sto poreska ganja Premier, tako će Premier ganjat` Hass-a..čovjek masakr pravi!insider je napisao/la:Čini se da su prošli, ja ispratio obojicu na dva tiketaJust do it je napisao/la:bravo hass za ova dva overa
Ne prolazi Dolgopolev, Vasselin napravio break.edoox je napisao/la:ma glat prodjose..kao sto poreska ganja Premier, tako će Premier ganjat` Hass-a..čovjek masakr pravi!insider je napisao/la:Čini se da su prošli, ja ispratio obojicu na dva tiketaJust do it je napisao/la:bravo hass za ova dva overa
Samo, šta imaš još, slobodno predloži. Mada me zezaš sa ovim što staviš par dvije minute prije početka meča, pa jedva da stignem, a premierova stranica haos loša.Hass je napisao/la:Znaci,porijeklo mu j.ebem![]()
![]()
![]()
![]()
Sad sam spusio 20% banke na ova dva para.To je oko 80 KM
Sve mu zivo kosato
Pusti tu priču nemojte pratiti. Sam odgovaram za svoju lovu, sam pravim poteze. Rizično i hrabro!Hass je napisao/la:Ide jos 20% na ova dva para:
Karlovic-Bogomolov over prvi set i
V.Pospisil-Lorenzi over prvi set
Ulog 80 KM
Nemojte pratit![]()
![]()
slazem se !vidis ne ide danas ohladi,ima sutra danEmir ZENICA je napisao/la:E i ti @hass puno silis,polako ba
Emir ZENICA je napisao/la:E i ti @hass puno silis,polako ba
Bas hocu da pitam ove sto prate Euroligu za neke prognoze. Ja sam se mislio izmedu njih i Panata preko 80,5 poena.dr.van nostrand je napisao/la:Odigro sam Cantu under 70,5 1,85
Jasno je da su kuci protiv Olimpije zabili toliko i izgubili, ocekujem ih i u Atini u underu![]()
Za vikend, u gostima kod Sassarija ubacili 64 poena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.