Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ovo sto pisete za Mujdzu ne bih se slozio nimalo da ja u padu forme. Zao mi je pomalo i Ibisevica i njega. Obadvojica su zrtva Safetove taktike forsiranja Misimovica. MIske se trpa i u spic to znaci da se fakticki Ibi izgurava na desno krilo.
Veoma tesko za Mujdzu ocijeniti kako su ova spomenuta dvojica sinkronizovana. Dal puniti naprijed il ostati pozadi. Uz to uz sebe ima Vranjesa koji nije 100% kod pozicioniranja (jos uvjek) . Znaci dva najbliza igraca ga prave veoma nesigurnim. A mislim da se Vranjes i Mujdza jos uvjek traze (sjecam se onih propustenih sansi prijateljskim da se vec tada ova dvojka uigra (dobro poznata prica o Susicevim pehovima). Obadvojica su bazirano na svojoj brzini usli malo u ove tekme nonsalantno pa im pokadkada protivnik i pobjegne.
I na kraju mislim da je u ove dvije tekme desna strana imala najzabejaniju ulogu i Grci i Litvanci su imali ponajbolje igrace tu i napadali tu.
Veoma tesko za Mujdzu ocijeniti kako su ova spomenuta dvojica sinkronizovana. Dal puniti naprijed il ostati pozadi. Uz to uz sebe ima Vranjesa koji nije 100% kod pozicioniranja (jos uvjek) . Znaci dva najbliza igraca ga prave veoma nesigurnim. A mislim da se Vranjes i Mujdza jos uvjek traze (sjecam se onih propustenih sansi prijateljskim da se vec tada ova dvojka uigra (dobro poznata prica o Susicevim pehovima). Obadvojica su bazirano na svojoj brzini usli malo u ove tekme nonsalantno pa im pokadkada protivnik i pobjegne.
I na kraju mislim da je u ove dvije tekme desna strana imala najzabejaniju ulogu i Grci i Litvanci su imali ponajbolje igrace tu i napadali tu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Osim je vjerovatno pod dojmom sinocnje utakmice rekao da nam trebaju dva bocna igraca jer smo malo podbacili po stranama a centarsutevi su bili posebna prica. Treba nam lijevi bek to svi znamo ali osim toga imamo dovoljno dobrih bocnih igraca. Hocu reci, nisu nam to kriticne pozicije ali naravno da od viska ne boli glava 

- Principatus
- Kontakt:
Kako rijesili kada ce izgubiti kod nas?hercegovina je napisao/la:a jbt pogledajte samo naslova na portalima.ko da smo se plasirali vec. niko ne konta da smo nakon sinocnje veceri korak dalje od brazila. grci su prakticno rijesili pitanje prvog mjesta pobjedom u slovackoj a nama opet slijedi baraz i neki portugal

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Kako rijesili kada ce izgubiti kod nas?hercegovina je napisao/la:a jbt pogledajte samo naslova na portalima.ko da smo se plasirali vec. niko ne konta da smo nakon sinocnje veceri korak dalje od brazila. grci su prakticno rijesili pitanje prvog mjesta pobjedom u slovackoj a nama opet slijedi baraz i neki portugal
Ako Bog da...

Mojne samo opet baraža... ne znam bih li mogao treći preživjeti, od ova dva nisam ostao normalan...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
budemo li u baražu ispadamo 100%
U poslednja dva baraza sto smo bili, nosioci su pobijedili 7 puta a nenosioci samo jednom, kada je Slovenija pobijedila Rusiju...
Ovaj kralj je fakat mrtav.Sad ce hodza da obavi posao.kralj_je_mrtav je napisao/la:Kad je Sarajevu mogao zavrsiti licencu, vala moze i Kolasincu papire:). Sad ce Hare pozeleniti. Nego Hare, igra li Vedo istu pociju u Stuttgartu i u reprezentaciji?zizu1991 je napisao/la:Ne znam što si ti @ legenda, nešto na @hareta, meni nikada čovjek ništa nije rekao, a evo ovdje sam već... ne znam kada sam se prijavio![]()
@hare je upravu, mogao bi Osim malo da urgira istina za volju.
Gdje ti je Vedo igrao proslu tekmu, Maticu Sasa?
@ripper sva sreca pa ih vecina ne konta izmedju redova

A sto se tice uvreda,podosta ih par tona uglja prekopalo oko Banovica.Navuci,pa kramp u ruke.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 okt 2012, 08:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hercegovina, da li si ti u opste gledao tekmu Slovacka- Grcka? Pa ljudi su ukupno 4 puta dosli do sesnaesterca i ti govoris kako su oni vec osigurali prvu poziciju... Mene u opste nije strah tih Grka koji igraju najruzniji fudbal na svijetu i ne volim ih gledati kad igraju. Ne zato sto su sa nama u borbi za prvo mjesto vec oni nerviraju u sebe i sve oko sebe svojom igrom. A upravo ovom zadnjom tekmom nasi su pokazali da sa pola snage mogu dobiti malo slabije repke. Za mene su igrali dovoljno. Dali tri, nisu primili ni jednog a garantujem da nas grci po pitanju golova nebi stigli kad bi sve naredne tekme igrali protiv Lihtenstajna....
ma mi ako ne budemo prvi bicemo sigurno najbolji drugoplasirani samo treba ove balticke gore povaliti i bice to dobro..sta mislite
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ripper je napisao/la:a @Hare je stari kontraš, vazda pila naopako![]()
. Hebo me svak ako je njega ikad iko ubjedio u nešto

ma hari je lud ko struja(u pozitivnom, naravski), zato ga mi, starosjedioci, gotivimo.
jedino sto bi admin bio jos ludji.
kobejagi pazi sta ce rec jer je admin, a malo-malo pa mu izleti neki biser.
predlago sam mu da razyebe ovo adminsko, pa da se prijavi ko obicni forumas

vjerujem da bi bilo valjanog cirkusa.
evo ga opetharishp je napisao/la:Ovaj kralj je fakat mrtav.Sad ce hodza da obavi posao.
Gdje ti je Vedo igrao proslu tekmu, Maticu Sasa?

namiriso je hari da je kralj indirektno kritikovo safeta, pa odma u akciju

daj ba hari, priznaj da ga saft gura na pogresnoj poziciji.
et, makar priznaj da je to bio slucaj protiv grka.
bem mu misa, pa nije safet zlatna krava da ne smijes progovorit rijec protiv nj.

sto se tice same tekme grcka - bih, moram reci da smo odigrali pod nekim strahom.
a treba bit iskren i rec da su grci bili zreli za poraza.
jel tako hari

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
A za nagradu kao najbolji drugoplasirani dobit cemo......Portugal ...u barazu.astra1922 je napisao/la:ma mi ako ne budemo prvi bicemo sigurno najbolji drugoplasirani samo treba ove balticke gore povaliti i bice to dobro..sta mislite
Jest @seco da Begson nije sebi privuk'o stativu prilikom sanse Geke,svasta bi njesto bilo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 okt 2012, 08:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zato moramo maznuti helene i time napraviti veliki i siguran korak u udaljavanju od baraža...
I onda nas Slovaci u dvomecu otresu k'o mi Belgijance.ramiral je napisao/la:Zato moramo maznuti helene i time napraviti veliki i siguran korak u udaljavanju od baraža...
Neda se usranom do potoka,a nije nam prvi put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Red je da nas sreća i pomazi jednom. Imamo kvalitet, imamo mogućnost, mislim da nikad nismo imali bolju ekipu nego ove kvale.
Ne bih rekao da će nas Slovaci otresti tako lahko, bit' će tarapana i s njima, nisu nimalo lagan protivnik, ali nisu ni ekipa koja se ne može pobijediti.
Rano je još o njima, Grci su u ovom momentu prioritet i san i košmar...
Ne bih rekao da će nas Slovaci otresti tako lahko, bit' će tarapana i s njima, nisu nimalo lagan protivnik, ali nisu ni ekipa koja se ne može pobijediti.

tipicno balkanski... mi nakon 4 utakmice pojedine repke vec otpisali, a pojedinim garantujemo prvo ili drugo mjesto... mi, grci i slovaci i dalje imamo podjednake sanse za prva dva mjesta... iz ove 4 tekme moze se jedino zakljuciti da niko od 3 favorita nije otpao, a isto tako se niko nije izdvojio na celu... remi u atini znaci nesto samo ako ne izgubimo u zenici protiv grka, a protiv slovaka izvucemo barem 4 boda (uz pretpostavku da ce grcima omaci barem jos jedan nerijesen u ostalih 5 - izuzev naseg medjusobnog dvoboja)...
Nakon pobjede recimo nad Grcima,euforija se dize taman negdje odakle je onaj bekenbauer red bul skocio.ramiral je napisao/la:Red je da nas sreća i pomazi jednom. Imamo kvalitet, imamo mogućnost, mislim da nikad nismo imali bolju ekipu nego ove kvale.
U takvim situacijama nas i Rijeka otrese,a kamoli Slovacka.
Cak i da na kraju budemo prvi,nebi se iznenadio da nas suspenduju.Eto reda radi.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To stoji, ali ko kaze da ne mozemo mi biti nosioc? Koristiti ce se FIFA rang lista, a ne UEFA koeficijent. Ovaj sada baraz sto smo igrali protiv Portugala, bili bi nosioci da se koristila FIFA rang lista, a ne UEFA koeficijent, kao sto je bio slucaj... Sve bi zavisilo ko ce jos to zavrsiti na drugim pozicijama, a kada gledam grupe, nije bas bajno za Braža, posto ce biti nekih veoma jakih reprezentacija ovaj put.Batko je napisao/la:U poslednja dva baraza sto smo bili, nosioci su pobijedili 7 puta a nenosioci samo jednom, kada je Slovenija pobijedila Rusiju...
A sto je najgore, ovaj put smo bolji na UEFA koeficijentu, nego na FIFA rang listi. Kod FIFA smo 17. u Evropi (jos nema ove dvije utakmice protiv Grcke i Litvanije), a na UEFA koeficijentu smo 12. sa tim utakmicama. Kad je bilo izvlacenje baraža za evropsko , tada smo bili 19. u Evropi po UEFA koeficijentu, a po FIFA rang listi bili 14. u Evropi (21 u svijetu).
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 18 okt 2012, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.
Zato je tu Pape da euforiju zauzda i kontroliše... teška pobjeda protiv Grčke bi bila mehlem na ranu koja krvari i secernira godinama.harishp je napisao/la:Nakon pobjede recimo nad Grcima,euforija se dize taman negdje odakle je onaj bekenbauer red bul skocio.ramiral je napisao/la:Red je da nas sreća i pomazi jednom. Imamo kvalitet, imamo mogućnost, mislim da nikad nismo imali bolju ekipu nego ove kvale.
U takvim situacijama nas i Rijeka otrese,a kamoli Slovacka.
Cak i da na kraju budemo prvi,nebi se iznenadio da nas suspenduju.Eto reda radi.
To trebamo i moramo dobiti, bitno je da novinare maknu što je moguće dalje od reprezentativaca i naslove tipa ''historijska'', ''nikad veća prilika'' svedu na najmanju moguću mjeru.
Eventualna pobjeda protiv Grka nije gotov posao, Baltik i Slovačka su opet skoro jednako teške tekme.
Samo se pitam koliko puta ce jos tokom naredne godine ovdje ljudi dolaziti sa jednim te istim pitanjima?
1. Prvo pitanje je gleda li se gol razlika il medjusobni, 100 puta odgovoreno?
2. Najbolji drugi ne ide direktno nego u baraz?
Najezim se kad ljudi neznaju osnovne stvari???
1. Prvo pitanje je gleda li se gol razlika il medjusobni, 100 puta odgovoreno?
2. Najbolji drugi ne ide direktno nego u baraz?
Najezim se kad ljudi neznaju osnovne stvari???
ne znaju, i ja se na ovo naježim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.