Hvala, sve razmemo, dobro da nije na talijanskom!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hvala, sve razmemo, dobro da nije na talijanskom!
jbg ja zaboravio ti englezanton 1983 je napisao/la:Hvala, sve razmemo, dobro da nije na talijanskom!
don_burza je napisao/la:Uglavnom onaj standardni novinski clanak
Bayern prati tri igraca
A što nadate se ponudi?Vidal je napisao/la:jbg ja zaboravio ti englezanton 1983 je napisao/la:Hvala, sve razmemo, dobro da nije na talijanskom!
don_burza je napisao/la:Uglavnom onaj standardni novinski clanak
Bayern prati tri igraca![]()
Ma Bayern prati X igraca.. Nista novo.. Samo Martineza (prije transfera) je Paul Breitner pratio 2, 3 godine mislim..don_burza je napisao/la:Uglavnom onaj standardni novinski clanak
Bayern prati tri igraca
Nemaju Bavarci tih para za ova dva igračaanton 1983 je napisao/la: A što nadate se ponudi?
Dobar vic..Vidal je napisao/la:Nemaju Bavarci tih para za ova dva igračaanton 1983 je napisao/la: A što nadate se ponudi?
To kralju reci nam!!!Vidal je napisao/la:Nemaju Bavarci tih para za ova dva igračaanton 1983 je napisao/la: A što nadate se ponudi?
najbolje da se zamjene ribery za lulića.anelbavarac je napisao/la:Lazio spreman na prodaju Lulica vec u januaru,i spremni su za pregovore sa zainteresovanim klubovima a osim Bayerna Lulica zeli i Chelsea.
Kako mediji navode Lazio za Lulica trazi oko 15mil.eura.
Jbg, bice bolje..anelbavarac je napisao/la:Ja mislim da je ovo patka,al hajd vidjecemo.
Opet bez Robbena protiv Fortune i to izgleda ovaj put na duze vremena jbt.dokle vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.