FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

champions1921

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la champions1921 » 17 okt 2012, 19:37

payton je napisao/la:
sreca je napisao/la:
payton je napisao/la:pročitajte postove ovog @baja zvjerka na forumu fk borac..uperene proti našeg kluba
i onda shvatate o kakvom mrzitelju fcs-a se radi
u jednom postu na tom forumu čak tvrdi da smo namjestili raspored...koja "patologija" jbt
tako da mu po pitanju našeg novog statuta ne treba ništa objašnjavati jer njega to ne interesuje več gleda da nadže dlaku u jajetu ..da bi mogao reči..to ne ljava ili to ne može uspjeti
dokaz za ovu tvrdnju ..??
Sigurno je da če njegov klub u doglednom vremenu krenuti istim putem..pa evo,sad ga pitam jel moguče da se sastane 4-5 privatničko-pitarskih porodica sa čaršije i u tal kupe večinski paket glasova za npr 5 mil KM da bi onda za 2god promjenili ime u FCS 2....!!??

ti nisi normalan da neko da pet miliona i da nema nikakvog profita i da te pitam jesi li ti ikad imao deset maraka u depu
ti da znas gdje ja radim i koliko zaradjuem doso bi da me roknes ili bi mi od jada isparo auto na parkingu
a inzinjeru ograniceni procitaj malo bolje post ..ako ti to IQ dozvoljava
Idi kupi klub kad toliko zaradjujes ili bar jedan glas :lol: :lol: Sta je to za hadziju poput tebe :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 17 okt 2012, 19:39

@Baja_Zvjerka

sta tebi predstavlja savrsen statut? Mislim da nisi shvatio da ne postoji zastita protiv tog tvog hipotetickog scenarija. Zasto? Pa evo recimo sutra "tvoj" tim napravi slican statut ili postane dionicko drustvo. Na koji nacin npr Mamica mogu sprijeciti da kupi vecinski dio dionica (ili cega vec) u Zeljeznicaru i da napravi recimo nesto poput Lokomotive?

Mi smo godinama imali ljude u skupstini koji su radili na stetu kluba a nisu marke platili.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 okt 2012, 20:10

Fakat smarate bezveze,ljudi su smislili lijep nacin da prikupe novac a da ga tako ne moraju stavljati pod stavku donacije kao sto to radi Željo,plus transparentno je.Nece se tu skupiti ogromna svota ali ce im pomoci,treba im dosta novca do nove i skupice ovako bar dobar dio.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 17 okt 2012, 20:12

Misliš?
F.K.SARAJEVO

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 17 okt 2012, 20:18

payton je napisao/la:
sreca je napisao/la:
payton je napisao/la:pročitajte postove ovog @baja zvjerka na forumu fk borac..uperene proti našeg kluba
i onda shvatate o kakvom mrzitelju fcs-a se radi
u jednom postu na tom forumu čak tvrdi da smo namjestili raspored...koja "patologija" jbt
tako da mu po pitanju našeg novog statuta ne treba ništa objašnjavati jer njega to ne interesuje več gleda da nadže dlaku u jajetu ..da bi mogao reči..to ne ljava ili to ne može uspjeti
dokaz za ovu tvrdnju ..??
Sigurno je da če njegov klub u doglednom vremenu krenuti istim putem..pa evo,sad ga pitam jel moguče da se sastane 4-5 privatničko-pitarskih porodica sa čaršije i u tal kupe večinski paket glasova za npr 5 mil KM da bi onda za 2god promjenili ime u FCS 2....!!??

ti nisi normalan da neko da pet miliona i da nema nikakvog profita i da te pitam jesi li ti ikad imao deset maraka u depu
ti da znas gdje ja radim i koliko zaradjuem doso bi da me roknes ili bi mi od jada isparo auto na parkingu
a inzinjeru ograniceni procitaj malo bolje post ..ako ti to IQ dozvoljava

ti da zaradujes bilo kaku i koliku platu nebi valjao takve gluposti a auto sta je to

payton

Post Postao/la payton » 17 okt 2012, 20:30

Lažni šampione
odkud znaš da već nisam uložio 1500 kerma sa rajom iz BP. Ti si dijete..vidi se to i zavisiš od đeparca roditelja.
YES.WE.DID.

payton

Post Postao/la payton » 17 okt 2012, 20:33

dobro @sreća dana..ti si u pravu..haj sad razguli jer maloljetnici do 23 moraju biti u kući
YES.WE.DID.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 17 okt 2012, 20:38

payton je napisao/la:dobro @sreća dana..ti si u pravu..haj sad razguli jer maloljetnici do 23 moraju biti u kući
Vidim ti se vec kuci.... ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 17 okt 2012, 20:54

Prodaja uloga ide odlicno, zanemarite ovu pricu da se nece sve prodati, i da je ovo samo nacin da se uzme nesto para.

Naprotiv, ovo je pravi put da klub stane na noge, ako ste pravi navijac Sarajeva, osjetit ce te ovaj impuls, pomozite klubu da se izdigne iz sivila i dugova.

Prvi krug bi trebao opravdati ocekivanja, a u drugom ce se aBd naci investitor, mnoge firme iz BiH su zainteresovane. Tu su i Turci i Arapi.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 17 okt 2012, 21:01

payton je napisao/la:Lažni šampione
odkud znaš da već nisam uložio 1500 kerma sa rajom iz BP. Ti si dijete..vidi se to i zavisiš od đeparca roditelja.
Ma više i ti i BP. Oni su jedini prijatelji, a ostali su nula. Drago mi je da je Isović dao ulog, taman mu je i ostalo para nakon što je od našeg kluba naplatio izvođenje pjesme upravo za naš voljeni klub. Pusti više mitologije.

P.S. Samo neka ima uloga, a šuplja me ne zanima.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 okt 2012, 21:42

mirsonii je napisao/la:Prodaja uloga ide odlicno, zanemarite ovu pricu da se nece sve prodati, i da je ovo samo nacin da se uzme nesto para.

Naprotiv, ovo je pravi put da klub stane na noge, ako ste pravi navijac Sarajeva, osjetit ce te ovaj impuls, pomozite klubu da se izdigne iz sivila i dugova.

Prvi krug bi trebao opravdati ocekivanja, a u drugom ce se aBd naci investitor, mnoge firme iz BiH su zainteresovane. Tu su i Turci i Arapi.
Kolko odlicno? Imas neke insajder info da prosljedis na pm ?

Idealno
bi bilo u prvom krugu 2 mill(mi navijaci) u drugom 2,5.

Kolko % ce trebati za donosenje odluka kao sto su povjerenje UO, eventualni novi statut itd...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 17 okt 2012, 21:47

mirsonii je napisao/la:Prodaja uloga ide odlicno, zanemarite ovu pricu da se nece sve prodati, i da je ovo samo nacin da se uzme nesto para.

Onako iskreno jel ti vjerujes u ovo, ne znam koliko imas godina jel znas kako je zaraditi 1500KM na danasnjem vaktu i da ih bacis u "nista".
Ne kuzim ovo jel se oni nadaju u ovoj nasoj drzavi da raja daje pare za klub iz ljubavi ono fakat. Dajes im svaki drugi vikend za karte i to im malo.
Ne znam ali meni ovo sve nesto kao djecija prica veca, ubleha nego sto nama prosipaju s izgradnjom Grbavice :roll:
Narocito ovo s ulagacima iz Dubaia.
Sretno s ovim iako mi ovo ne mirise na napredak i ko zna sta sve stoji iza ove price ko pokusava pare oprat ili sta vec.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 okt 2012, 21:58

payton je napisao/la:Lažni šampione
:lol: :lol: Pazi da ti iz zavisti ne izgrebem auto :lol: :lol: Ono nesto ulozilo.. Pa nebi mogli zivjeti od tvoje uplatnice.. Bila bi ti u potpisu ja mislim.. Kompleks je bolest.. Ne navijacki kompleks vec onaj obicni, ljudski a ti ga brate posjedujes u izobilju.. Sta kazes?? Vidi se da sam dijete?? :lol: :lol:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 17 okt 2012, 22:08, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 okt 2012, 22:04

propuh je napisao/la:

Onako iskreno jel ti vjerujes u ovo, ne znam koliko imas godina jel znas kako je zaraditi 1500KM na danasnjem vaktu i da ih bacis u "nista".
Ne kuzim ovo jel se oni nadaju u ovoj nasoj drzavi da raja daje pare za klub iz ljubavi ono fakat. Dajes im svaki drugi vikend za karte i to im malo.
Ne znam ali meni ovo sve nesto kao djecija prica veca, ubleha nego sto nama prosipaju s izgradnjom Grbavice :roll:
Narocito ovo s ulagacima iz Dubaia.
Sretno s ovim iako mi ovo ne mirise na napredak i ko zna sta sve stoji iza ove price ko pokusava pare oprat ili sta vec.
oko ne sikiraj mi se previse ,opusti se i uzivaj.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 okt 2012, 22:20

[youtube][/youtube]

KAD COVJEK POGLEDA JEDAN OVAKAV KLIP SHVATI KOLIKO OVAJ MOMAK GINE NA TERENU I STA NAM ZNACI!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 17 okt 2012, 22:24

Bice tesko bez Ivana u subotu, a nema ni Comora. Valjda ce Jovic nesta izmislit na zadnjem veznom samo da ne gledam Crnog Guju na toj poziciji.

Sta je s Ademovicem? Hocemol ga vise vidjet u akciji?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 okt 2012, 22:25

Kazu da je dobio papire. Ja bih volio da u drugom poluvremenu priliku dobije Radovac 8-)

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 17 okt 2012, 22:28

Ja bi najsretniji bio kad bi napad izgledao ovako:

___________Hadzija________
_Said_________________Handzic_
___________Radovac_________
:D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 okt 2012, 22:30

Cini mi se da je ovaj Radovac bolji igrac nego Fare. ;)

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 17 okt 2012, 22:33

Fare ce biti igrac za ligu 5-ice. A ako je taj mali jos bolji onda je to novi C. Ronaldo :D

Valjda cemo ga vidjet u subotu. Koja je pozicija?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, johntravolta123, mosarajvosa83, samoFKS, USB i 65 gostiju.