Ima još do Brazila, tamo će to drukčije izgledatiEdin TM87 je napisao/la:Ma dzaba im ova 3 boda (mislim meni su bitna za kladuSirAlexFerguson je napisao/la:I meni se čini ramenom, najbitnija su 3 boda, niko te ne pita kako si do njih došao), kad oni nece nista napravit na jacem takmicenju, totalno neuigrana ekipa koja igra nezanimljiv fudbal sa par smijesnih igraca u timu i jos nekoliko istrosenih...
Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Poljska je opasna.Bilo ko da igra protiv ove repke na njihovom terenu,mora se dobro namucit.To su fizicki jake istocnoevropske zemlje.Sto se igre engleske tice,nema se sta drugo i ocekivat,s obzirom na formaciju.Carick-Gerard-Milner.Eto ko malo ofanzivniji Clev-Waza i Defoe.Vecina ih je u prvom igrala ispod prosjeka.Gerard nece da povuce loptu,nego cim je primi odma salje neke dijagonale,od kojih ni jedna nije prosla.Bice bolje..
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry
Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU
muamer985 je napisao/la:Poljska je opasna.Bilo ko da igra protiv ove repke na njihovom terenu,mora se dobro namucit.To su fizicki jake istocnoevropske zemlje.Sto se igre engleske tice,nema se sta drugo i ocekivat,s obzirom na formaciju.Carick-Gerard-Milner.Eto ko malo ofanzivniji Clev-Waza i Defoe.Vecina ih je u prvom igrala ispod prosjeka.Gerard nece da povuce loptu,nego cim je primi odma salje neke dijagonale,od kojih ni jedna nije prosla.Bice bolje..
raja konta niko ne gleda tekmu pa mogu se kritikovati igrači koji se ne voleOptaJoe @OptaJoe
44 - Steven Gerrard attempted more passes than any other player in the first half with a completion rate of 96%. Simple.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pusti to,znam sta sam gledo.Nezanm koje mu pasove broje,ali je definitivno da u nekoliko navrata forsira dijagonale..Nemam nista protiv Gerarda,naprotiv. 

“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry
Carlo je napisao/la:raja konta niko ne gleda tekmu pa mogu se kritikovati igrači koji se ne voleOptaJoe @OptaJoe
44 - Steven Gerrard attempted more passes than any other player in the first half with a completion rate of 96%. Simple.

To je to

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Stevie je bio ponajbolji u Engleza u prvom pol, Clevz također nije loše odigrao,dosta se izvlačio, tražio loptu, jedino malo zaostaje u defanzivi, iako to nije njegov primarni zadatak.
Cole je imao dosta problema na svojoj strani, i ispadao par puta zajedno sa Lescottom.
Wazza standardan (iako to nije još onaj pravi Rooney), gol je bio rutinsko pospremanje odlične asistencije Stevia
Defoe dosta loš, mogao bi na klupu, a Danny u igru, Carrick u ofanzivi nije ništa odigrao (u defanzivi malo bolje) tako da bi i on mogao na klupu
Cole je imao dosta problema na svojoj strani, i ispadao par puta zajedno sa Lescottom.
Wazza standardan (iako to nije još onaj pravi Rooney), gol je bio rutinsko pospremanje odlične asistencije Stevia

Defoe dosta loš, mogao bi na klupu, a Danny u igru, Carrick u ofanzivi nije ništa odigrao (u defanzivi malo bolje) tako da bi i on mogao na klupu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
zasluženo, svaka čast poljacima.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Englezi će u dodatne a Crnogorci izravno na SP
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Jao Rooney glupane sta ono fulas!!!
Bjezi ebemu englesku

Roger Federer the greatest of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dvojac iz Citya kumovao izjednačenju, HartCarlo je napisao/la:zasluženo, svaka čast poljacima.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne bi me začudilo da im uvale još jedan do kraja 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
- Kontakt:
Bod u Varšavi, Crna Gora će prezimiti na 1.mjestu. Hodgsonova 11 utakmica zaredom bez poraza
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Nema brige, kad se za dvije godine u veznom redu uigraju Carick, Cleverley i Gerard samo nebo ce biti granica za Engleze.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Engleska je danas na nivou Grčke, Hrvatske i njima sličnih reprezentacija. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Znaci da opet ne bude ista prica u vezi Gerarda i njemu slicnih starohana,ne izostavljajuci ni Caricka,ova repka ima sanse tek kad na ljevom beku bude Baines,ili neka nova nada,desni moze proc Jonson,stoperi Cahil i Shawcros,veza Clev,Wilshere ili Rodwel,krila Ox,Lennon,ili onaj mali Streling,napad Rooney,Deny,Walcot i Sturidge,petog nema !!!
-
- Kontakt:
Wilsheru treba zabraniti da igra za Englesku reprezentaciju, fudbalski antitalenti, Cleverley, Henderson, Parker i Carick ce unistiti njegov veliki kreativni potencijal i uz njih bi mogoa da postane obicna engleska drvosjeca. Isto vrijedi i za Chamberlaina ne mozes ti uz igranej sa Lenonom, Walcottom, Wellbeckom napredovati oni su limitirani i sa njima mozes postati samo i ti limitiran.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Znaci krivi su gore navedeni,a mislim da je upravo kriva vecina koju si izostavio,cast pojedincima...Nikad pored provjerenog igraca,nesmijes poci od talenta.Ogradjujem se od Parkera i Hendersona,daleko im kuca bila..Govorim sa gledista kluba za koji navijam.Clev i Deny su velike nade Uniteda.Poricati njihov talenat znaci osporavati Fergusonovo vidjenje potenicjala ovih igraca.A najveci trener je uvjek upravu...BigBigBang je napisao/la:Wilsheru treba zabraniti da igra za Englesku reprezentaciju, fudbalski antitalenti, Cleverley, Henderson, Parker i Carick ce unistiti njegov veliki kreativni potencijal i uz njih bi mogoa da postane obicna engleska drvosjeca. Isto vrijedi i za Chamberlaina ne mozes ti uz igranej sa Lenonom, Walcottom, Wellbeckom napredovati oni su limitirani i sa njima mozes postati samo i ti limitiran.
Pusti delegata, na svakoj temi ovako provocira
Ne znam sta rade moderatori, no ignoriaj ga i to je najbolje, jer se on hrani tvojim kvotanjem 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Moglo je vala i bolje. Pribojavao sam se Poljaka, ispostavilo se s razlogom. Idemo dalje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

a sad spektakl

http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.