FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nema sponzora kad su tribine prazne,trebaju nam pune tribine da bi se navijaci i simpatizeri ozbiljnije shvatili 800 simpatizera i sto do dvjesto Fukara su ocigledan pokazatelj nezainteresiranosti ljudi za klub tako da onda to puno ni opstinu ne interesira.
Prati i dalje sa normalnim ljudima pricam normalno ,sa provokatorima kao sto je sabanija sabanski.Alo nadrkali ste se na slobodu kao da je neka seoska ekipica ,svaka prognoza svako kolo kontra jedino krajisnika ne ponizavate gore od slobode.Jaro nemoze to tako.
Brate pricao sam sa ljudima ,nema rezultata nece niko da gleda opstanak u 1 ligi .Pacenje sa ekipama kojima smo davali po 5 komada i sad se te ekipe sprdaju sa nama .E sad sto nema rezultata ,da ne pocinjemo ponovo.Onaj sica kakav takav je on je bio davez namico tamo amo digao to na neki nivo e to treba .
Ko ce ti doc na utakmicu protiv Podgrmeča gdje ne mogu povezat dva pasa, uostalom to ljudi u klubu trebaju da rade da afirmisu raju malo lijepit plakate i dijelit letke ili sta vec reklamirat na tv-u na youtubu reklame pravit, na portalima itd.TRUST je napisao/la:Nema sponzora kad su tribine prazne,trebaju nam pune tribine da bi se navijaci i simpatizeri ozbiljnije shvatili 800 simpatizera i sto do dvjesto Fukara su ocigledan pokazatelj nezainteresiranosti ljudi za klub tako da onda to puno ni opstinu ne interesira.
Klubse voli i kad igra ocajno i kad pobjeđuje,ima nas istinskih zaljubljenika pa u kojoj god ligi da je klub mi cemo gledati al problem je sto nas nema puno. Sloboda nesmije da bude samo furka ko ono eh sad sam navijac jer pobjeđujemo zamisli crnjaka u drustvu ako nebudem na tekmi,necu se moci hvalit pred djevojkama i tako dalje. A sad kad smo u **** svi se znaju smijat i reci pa ti ono jos pratis Slobodu kako mozes i sto je najgore takva je vecina u carsij uz Slobodu se mora biti i udobru i u zlu.Nema tog kluba na svijetu koji moze opstat bez navijaca.sloboda je napisao/la:Brate pricao sam sa ljudima ,nema rezultata nece niko da gleda opstanak u 1 ligi .Pacenje sa ekipama kojima smo davali po 5 komada i sad se te ekipe sprdaju sa nama .E sad sto nema rezultata ,da ne pocinjemo ponovo.Onaj sica kakav takav je on je bio davez namico tamo amo digao to na neki nivo e to treba .
Moze se raja vratiti na tusanj itekako, raja voli fudbal potrebno je samo malo .Moje misljenje, kazem opet to je moje misljenje u zimskoj pauzi dovest igrace najavit 1 mjesto i vidjeces prvu utakmicu neces moci uci na tusanj .Samo prave ljude dovesti.
Daj nam Senada Binga na vrhu klubu pa ces vidit kad se napuni stadion i osvojimo ovu **** ligu a sljedece godine izborimo i evropu odma. 

Tebra potpisujem sutra ,zamisli takav covjek ti udje kako bi bilo mocno.
Tacno sta njemu fali da uđe barem u upravu od Tuzle je poce da gradi carstvo svoje nek sta vrati gradu koju mraku da ulozi u klub nista mu nebi falilo.MakeTZ je napisao/la:Daj nam Senada Binga na vrhu klubu pa ces vidit kad se napuni stadion i osvojimo ovu **** ligu a sljedece godine izborimo i evropu odma.
Rudarska je uvijek dobar info imao .Vjerovatno je upuceniji sta se desava .
Pa fali mu to sto su lopovi u upravi i ne isplati se ulagat kad ne znas ni gdje ce to sve otic.TRUST je napisao/la:Tacno sta njemu fali da uđe barem u upravu od Tuzle je poce da gradi carstvo svoje nek sta vrati gradu koju mraku da ulozi u klub nista mu nebi falilo.MakeTZ je napisao/la:Daj nam Senada Binga na vrhu klubu pa ces vidit kad se napuni stadion i osvojimo ovu **** ligu a sljedece godine izborimo i evropu odma.
Sta uradise od kluba.
Senadu je ponudjeno da bude u klubu fakticki BOS , ali kako kazu , NE ZANIMA GA !!!TRUST je napisao/la:Tacno sta njemu fali da uđe barem u upravu od Tuzle je poce da gradi carstvo svoje nek sta vrati gradu koju mraku da ulozi u klub nista mu nebi falilo.MakeTZ je napisao/la:Daj nam Senada Binga na vrhu klubu pa ces vidit kad se napuni stadion i osvojimo ovu **** ligu a sljedece godine izborimo i evropu odma.
ja ga donekle i razumijem jer ovaj klub je rupa bez dna , ko bi ulagao u firmu koja je u veliim dugovanjima , ajde recite realno ??? mi smo totalno neinteresantni ulagacima , kao i svi veliki bh klubovi koji duguju puno !!!
jedino da nas neko kupi za 10 feninga ... mada mislim da se ni to nebi isplatilo !!!
ljudi hajduk propada , propast ce svi veci klubovi iz bivse juge koji su imali velike apetite i ulaganja , propast ce i zvezda crvena ... jedino opstaju dinamo i partizan koji posluju vise nego dobro . moje misljenje !
TESKA VREMENA LJUDI MOJI ... TO JE JEDNOSTAVNO TAKO !! NIKO NIKOME NE PRASTA , SVI SE BORE ZA OPSTANAK
Brate koje je tvoje misljenje u vezi ovoga svega .Da li ce ovo izaci na nesto da se usudim da kazem dobro.
Brate povalio bi nas pilav 

a brate nisam ti ja neki strucnjak da ulazim duboko u problem ... ko ce znat sta ce biti !!! nadajmo se najboljemsloboda je napisao/la:Brate koje je tvoje misljenje u vezi ovoga svega .Da li ce ovo izaci na nesto da se usudim da kazem dobro.
- delpiero20
- Kontakt:
Mi smo jedni veliki baksuzi...
Mozda se i desilo par puta da dodje normalan covjek da vodi klub, ali predatori to odmah vide i krenu da kupe lovu...ima tu nekih ljudi koji samo gledaju da prezive na ovom klubu, a vec 30 godina nisu mrdnuli guzicom..
Mozda se i desilo par puta da dodje normalan covjek da vodi klub, ali predatori to odmah vide i krenu da kupe lovu...ima tu nekih ljudi koji samo gledaju da prezive na ovom klubu, a vec 30 godina nisu mrdnuli guzicom..
Ja bio u lukavcu i prvo sto mi je rekla raje je da sam pglu sto sam dao pare da gledam ocajan fudbal. Kad sam im rekao da nije sve u toj lopti sto je suta 11 debila koji ne znaju sastavit 2 pasa malo su se zamislili.
-
- Moderator
- Kontakt:
to je ono sto pojedini nikad nece razumjetiahmad_tz je napisao/la:Ja bio u lukavcu i prvo sto mi je rekla raje je da sam pglu sto sam dao pare da gledam ocajan fudbal. Kad sam im rekao da nije sve u toj lopti sto je suta 11 debila koji ne znaju sastavit 2 pasa malo su se zamislili.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 15 gostiju.