FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 17 okt 2012, 18:34

anonimni je napisao/la:ne igra, vraćaju se u Gradačac
Aha ,nisam to znao ja vec planorao put u orasje hahaha.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 okt 2012, 18:36

sad planiraj put za Gradačac :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 okt 2012, 18:36

Sportsport hajde budite meleci/andjeli i lijepo odradite jedan intervju sa Koldzom u vezi Grbavice.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 okt 2012, 18:46

Fidelito je napisao/la:Nikako mi nije jasna situacija oko ovog Hodžića,koliko sam shvatio on treba nastupit za repku 15 i više puta da bi zaigrao za nek klub sa otoka,a gdje će igrati da bi se nametnuo za repku do tad,stvarno nista ne razumjem neka neko objasni,ali ko zna...
Hodzic vec nastupa za U-19 reprezentaciju.. Nisam siguran da iskljucivo mora nastupati za A selekciju jer na otoku nastupaju fudbaleri od 18-19 godina koji nisu imali kad igrati za svoje A selekcije.. Mozda i grijesim..

Od njegove raje s cengic vile sam cuo da cak postoji opcija da nam Liverpul plati da ga forsiramo u prvom timu.. Ovo je rekla-kazala i ne vjerujem nesto u tu opciju al hajde.. Neka logika i postoji jer ovdje mora ojacati da bi bio spreman da ga Liverpul posudi u neki klub iz, recimo, Belgije ili Holandije posto u Liverpulu siguran sam nece zaigrati bar jos pet godina, ako ikada i zaigra..

Sve u svemu Hodzic nam je po sefovim rijecima vec donio 300 000 KM sto je dobra lova.. E jos kad bi ga mogli malo igracki iskoristiti, ni to nebi bilo lose..
zeljocity je napisao/la:Sportsport hajde budite meleci/andjeli i lijepo odradite jedan intervju sa Koldzom u vezi Grbavice.
Bice intervju za dvije godine kada ponovo budu potrebni glasovi naivnog naroda.. A do tada cemo pariti oci fotografijama i projektima..slika
BUDI ŽELJO !!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 okt 2012, 19:00

Da li će u subotu na MOJA TV biti utakmica Gradina - Željo? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 17 okt 2012, 19:21

zeljocity je napisao/la:Sportsport hajde budite meleci/andjeli i lijepo odradite jedan intervju sa Koldzom u vezi Grbavice.
zašto bi sportski portal radio intervju s jednim političarem, bez obzira što je on i načelnik... uostalom, ako projekat izgradnje stadiona najvećeg kluba u državi ovisi isključivo o jednom političaru, onda se ne treba ni praviti.. u prevedenom: ako je projekat dobar i isplativ (a takvom treba težiti), ako šira zajednica pokaže da je od njenog interesa da se stadion izgradi, u tom slučaju ni naši političari nisu toliko glupi da to odbiju.. više je do nas, nego do političara ;)
NAPRIJED NARODE!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 okt 2012, 19:28

**** stadion nista od toga,dosadilo iz godine u godinu mlatit praznu slamu.Zeljo nema para da sam izgradi stadion ,drzavu libo racku za stadionom i kraj price.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 okt 2012, 19:47

pintol_TM87 je napisao/la:
DevilS je napisao/la:
payton je napisao/la:hoče kao matija za 0-1
pa onda zeka za 0-1
pa škoro za 1-2
sve je moguče ali od minimalnog poraza NEČETE POBJEČI
Drug sve je bolje da odemo sa njihove teme recice da namjerno dolazimo da provociramo sad ce derbi pa cemo pokazati sve sto treba konama na terenu i na trbinama to im se kunem. ;)
ima paran broj godina vi to pokazujete :)
Godina imam vise od vas sigruno ovdje djecice.. ;)
@Dzole salim se malo ja znam da ima tako da budi bez brige. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 17 okt 2012, 19:51

Sinoć komentator reče da će ubrzo, ne znam tačno kad, Bilino polje biti opet renovirano, povećan kapacitet itd.
Znamo svi da se to ne radi zbog Čelika, nego zbog Reprezentacije, jasno je da Zenica ostaje jedino mjesto gdje će Reprezentacija igrati. Načelnik Zenice je prepoznao koliko Zenici znači tih nekoliko utakmica godišnje, pa izdvaja milione, koji mu se vraćaju. Sve je to super, naši će igrat na jednom evropskom stadionu, ali mi je krivo što to naće biti Grbavica, jer modernizacijom jednog stadiona, drugi uopće nisu prioritetni, tako da osim Želje i grada Sarajeva, nikom više neće biti u cilju rekonstrukcija Grbavice. Državi, Savezu i Uefi je dovoljan taj jedan moderni, zenički stadion, a Grbavica ostaje briga grada Sarajeva i Novog Sarajeva. A realno, teško je očekivati da se od općinskog budžeta napravi novi stadion.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 okt 2012, 19:55

DevilS je napisao/la: Godina imam vise od vas sigruno ovdje djecice.. ;)
Haj cire molim te koliko imas godina..
BUDI ŽELJO !!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 okt 2012, 19:56

Zeman je napisao/la:
zašto bi sportski portal radio intervju s jednim političarem, bez obzira što je on i načelnik... uostalom, ako projekat izgradnje stadiona najvećeg kluba u državi ovisi isključivo o jednom političaru, onda se ne treba ni praviti.. u prevedenom: ako je projekat dobar i isplativ (a takvom treba težiti), ako šira zajednica pokaže da je od njenog interesa da se stadion izgradi, u tom slučaju ni naši političari nisu toliko glupi da to odbiju.. više je do nas, nego do političara ;)
Pa zato sto je taj isti obecao da ce se nesto radit po ovom pitanju znaci odlucio je da se duboko u ovo upetlja i sad ga treba pritisnut da nesto uradi. Kao glavni covjek u opcini gdje se sve to treba graditi itekako je upetljan u ovo htjeo on to ili ne. A on kao politicar ako kaze jasno i glasno opcina daje toliko kesa to ce privuci i druge investitore. Mislim da nikad nismo ovako blizu bili rekonstrukciji Grbavice kao sada i zato samo vrsit pritisak.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 okt 2012, 19:57

champions1921 je napisao/la:
Recicu i ja cu vas kolektivno zamoliti da mene popustite jer vidim da ste se okomili na mene pravo bgm evo recicu:23 06.07.89! , i nemojte mene napadati i svaki put citirat. ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 okt 2012, 19:58

DevilS je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Recicu i ja cu vas kolektivno zamoliti da mene popustite jer vidim da ste se okomili na mene pravo bgm evo recicu:23 06.07.89! , i nemojte mene napadati i svaki put citirat. ;)
a nije te valjda babo napravio u 2 mjeseca :mrgreen:
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 okt 2012, 20:00

06.07.1989 23 godine., ako moze jer necu da se nerviram nije ovo vrijedno toga(forum).,jer ja nikoga nisam nikad uvrijedio navedite jesam li gdje...!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 okt 2012, 20:01

Ovog DevilS-a da nema, trebalo bi ga izmisliti. :D

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 okt 2012, 20:02

voltron30 je napisao/la:Ovog DevilS-a da nema, trebalo bi ga izmisliti. :D
Sto?, ustvari znam nema te koga da sprdate ustvari ne smijete pa onda mene koji ste vi maleri. :lol: :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 okt 2012, 20:05

Jubilarni 700 post DevilaS na njegovoj najdrazoj temi.Cestitke

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 okt 2012, 20:06

:lol: :lol: :lol: cuj najdraza udjem isto kao i vi na nasu tako nemoj beze lupati. ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 okt 2012, 20:12

DevilS je napisao/la::lol: :lol: :lol: cuj najdraza udjem isto kao i vi na nasu tako nemoj beze lupati. ;)
Smanji malo dozivljaj imas temu "Chat" pa tamo nam pricaj o svojim godinama i omiljenim stvarima u zivotu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 okt 2012, 21:42

Nacelnice, ima li kakvih novosti u vezi rekonstrukcije stadiona Grbavica? ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Taree i 18 gostiju.