Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Principatus
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Principatus » 17 okt 2012, 16:38

Mah mozemo mi racunati do marta ovako.
Na kraju racunice dobije se ovaj rezultat: Moramo slomiti Grcku u Zenici!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

HowYesNo
Kontakt:

Post Postao/la HowYesNo » 17 okt 2012, 16:39

catalonia je napisao/la:
HowYesNo je napisao/la:
bez litestajna za baras a za prvo mjesto broji se litestajn
Cini mi se da ne...ali dobro rano je jos statistike itd.. jos nije ni 1/2 klf.
Lomiti u 5 kolu i jos 4 tekme, Liht. kontati za gol razliku :lol:
ako smo im u gostima dali 8 onda je logično da kod kuće damo 16 :lol: :lol: :lol:
Mozda se ne pojave u Zenici zbog osmice, pa bude samo 3-0 :lol:

grci nisu jos igrali ni jednu sa litestajnom tako da ce i oni popraviti gol razliku
Upravo tako, a znajuci njih uzeci ih max. 2,3-0 kako tamo tako i kuci :lol:
Zamisli Liht. uzme bod grcima :lol:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 okt 2012, 16:47

IVICA OSIM je napisao/la:grci nisu jos igrali ni jednu sa litestajnom tako da ce i oni popraviti gol razliku
uglavnom bice guravo treba samo ici iz utakmice u utakmicu
sad se treba malo odbrana izprobati protiv alzira tu mi nekako smo najtanji
valjda ima neko za te pozicije da se malo proba
da ja nebi izmisljo neke al po meni bi safet trebo poraditi po tom pitanju valjda ima nekog u planu
Grci su jedina ekipa na svijetu koja igra i protiv Brazila i protiv San Marina isto,a to je ne primiti gol,a ako se da jos bolje.Tako da ne ocekuj neku golijadu grka protiv Lihtenstajna.Mozda bude max 3:0,a vrlo je moguce i da im lihtenstajn odkine bod.Grcka ce minimalno 1,a max 2 put kiksat u ovim kvalifikacijama.U to sam ubjedjen-Nadam se da ce to biti protiv nas u Zenici.ako tako bude onda od marta skupljam lovu za Brazil
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 okt 2012, 16:51

Kalkulacija je jednostavna, ako zelis direkto na SP, moras pobjediti makar jednog favorita, u ovom slucaju Grcka. Ne pobjedimo li ih, opet nas ceka Portugal, a i Francuzi u barazu.

HowYesNo
Kontakt:

Post Postao/la HowYesNo » 17 okt 2012, 16:52

TMovac je napisao/la:
IVICA OSIM je napisao/la:grci nisu jos igrali ni jednu sa litestajnom tako da ce i oni popraviti gol razliku
da ja nebi izmisljo neke al po meni bi safet trebo poraditi po tom pitanju valjda ima nekog u planu
Grci su jedina ekipa na svijetu koja igra i protiv Brazila i protiv San Marina isto,a to je ne primiti gol,a ako se da jos bolje.Tako da ne ocekuj neku golijadu grka protiv Lihtenstajna.Mozda bude max 3:0,a vrlo je moguce i da im lihtenstajn odkine bod.Grcka ce minimalno 1,a max 2 put kiksat u ovim kvalifikacijama.U to sam ubjedjen-Nadam se da ce to biti protiv nas u Zenici.ako tako bude onda od marta skupljam lovu za Brazil
Gubili su u gostima od Latvije 1p. pa okrenuli :( Litvanija 1p. 0-0 pa 2-0.
Sinoc losi ali pobjedili 0-1.

A nada mi je bila da ce kiksati protiv Slovacke, stata. Steta je jos gora zato sto igraju 9 kolo protiv Slovacke kod kuce, kad vec Slovacka recimo bude bez sansi za to 1,2 mj. bolje bi bilo da su su oni opet u Grckoj igrali 5, 6, 7 kolu a ne 9 ali jbg. :(

Nama je zeznuto jer u 4 dana igramo sa njima 2 utkm tu se cisti, a njima vj. i zadnja sansa.. otom potom

Pobj. Grcku u Zenicu :mrgreen:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 okt 2012, 16:59

ljudi dragi do kraja kvalifikacija ima jos 6 tekmi kako ja znam. grci ce kiksati najanje dvaput jos. protiv nas u zenici ( nadam se nasoj pobjedi i da ih otresemo jednom za sva vremena) a drugi kiks ce im biti neko od ovih trojaa latvija litvanija i lithenstajn upamtite to... nema grcka ekipu koja bi mogla svakome uvaljati gol.... ma idemo sto posto na sp . samo treba ovako nastaviti .
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 okt 2012, 17:01

HowYesNo je napisao/la:
TMovac je napisao/la:

A nada mi je bila da ce kiksati protiv Slovacke, stata. Steta je jos gora zato sto igraju 9 kolo protiv Slovacke kod kuce, kad vec Slovacka recimo bude bez sansi za to 1,2 mj. bolje bi bilo da su su oni opet u Grckoj igrali 5, 6, 7 kolu a ne 9 ali jbg. :(

Nama je zeznuto jer u 4 dana igramo sa njima 2 utkm tu se cisti, a njima vj. i zadnja sansa.. otom potom

Sto se Slovaka tice moguce je da oni odpadnu i prije utakmice sa nama.fakat ih neide evo vec 2 ciklusa.A Grci ce kiksat vjeruj mi.Ko je ocekivao da ce Njemacka popusit 4 gola prednosti.Niko.Ili da ce Turci popusit od Madjara,Spanija kiksat protiv Francuza,gdje su fulali cak i penal.Bice ovo zanimljive kvalifikacije
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

HowYesNo
Kontakt:

Post Postao/la HowYesNo » 17 okt 2012, 17:06

Ko je ocekivao da ce Njemacka popusit 4 gola prednosti.Niko.Ili da ce Turci popusit od Madjara,Spanija kiksat protiv Francuza,gdje su fulali cak i penal.Bice ovo zanimljive kvalifikacije
Njemacka je namjesteno, pa nismo brate budale... ono je bilo ofirno ej 4-0 61 min i onda kao... nogomet je takav da je recimo 2, pa i 3-0 ali da 4-0 ma daj njemci ej njemci ma nema sanse pa Svedi su bili u sok a daj nismo budale.

Turska ne moze meda, njih Rumunija ubi.. Spanija je druga prica ipak Francuska nije mala maca a spanci su primili u 94m nakon 323 godine gol prima i Kasiljas.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 okt 2012, 17:08

U Barazu cekaju (po mojoj procjeni): Belgija, Ceska, Svedska, Rumunija, Norveska, Portugal, Grcka/BiH, Poljska, Francuska / 1 od ovih repki ispada zato sto baraz igra 8 ekipa.

Pa eto, ko voli nek izvoli, ako pobjedimo Grke u Zenici (I to samo ako pobjedimo, nikakav remi, !) izbjecemo baraz ;) . Mislim da je i igracima pun qurac baraza.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 okt 2012, 17:10

Igru briši bodove piši, tako bih ja nazvao utakmicu od sinoć.

Jednostavno su pojedini igrači postali tehnološki višak u ovoj reprezentaciji, bez ikakvih posebnih simpatija prema bilo kome, jer svi su mi isto dragi, međutim Misimović je sinoć ponovio slabu utakmicu kao i Lulić. I što Švabo reče pojedini igrači se još traže, traže prave pozicije, i ja se nadam da će Lulić svoju pronaći, međutim popularni Guza(Misimović) ako misli još igrati za repku, on mora barem 10 kilograma skinuti, jer babara se trudi al' s onom kilažom brate on ne može meda.

Sve u svemu nadati se da će to Pape posložiti kako treba i da će Svršajevića prestati zvati u repku, jer izlaskom Mujdže sinoć Litvanci su nam probijali po desnoj strani k'o šale.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 17 okt 2012, 17:12

bravo golgeter ali mi nećemo biti nosioci pa ćemo ići na francuze portugalce šveđane ili belgijance

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 17 okt 2012, 17:14

*p!p!t@* je napisao/la:Igru briši bodove piši, tako bih ja nazvao utakmicu od sinoć.

Jednostavno su pojedini igrači postali tehnološki višak u ovoj reprezentaciji, bez ikakvih posebnih simpatija prema bilo kome, jer svi su mi isto dragi, međutim Misimović je sinoć ponovio slabu utakmicu kao i Lulić. I što Švabo reče pojedini igrači se još traže, traže prave pozicije, i ja se nadam da će Lulić svoju pronaći, međutim popularni Guza(Misimović) ako misli još igrati za repku, on mora barem 10 kilograma skinuti, jer babara se trudi al' s onom kilažom brate on ne može meda.

Sve u svemu nadati se da će to Pape posložiti kako treba i da će Svršajevića prestati zvati u repku, jer izlaskom Mujdže sinoć Litvanci su nam probijali po desnoj strani k'o šale.
U pravu si care,Lula me malo razocaro al nadam se da cwe se popraviti,nema vise ni onog zalaganja ni truda s kojim je bio prepoznatjiv.A Miske :D heheh,malo vise mulja,hoce da dribla al ne ide,malo su ga godine stigle a i kilaza ko sto kazes.Ja kad ga vidim na trenu izgleda mi ko mai bijei medo :mrgreen:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 17 okt 2012, 17:16

HowYesNo je napisao/la:
TMovac je napisao/la:

to meni bas veliku nadu u nas daje te 2 tekme sa slovackom u 4 dana! sjetimo se samo dvi prosle kvalifikacije ti dvomeci sa istom repkom u 4 dana su nam obadva puta donjeli po dvije pobjede i po 6 bodova (belgija,bjelorusija)! :twisted:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 17 okt 2012, 17:20

Dajte ljudi, kakav Lihtenstajn da otkine Grcima bodove. Litvanija i Latvija mozda i mogu a Slovackoj to vec nije poslo za rukom. Tesko cemo mi zadrzati prvo mjesto ako budemo kalkulisali na greske Grcke. Stvar je u nasim rukama, treba ih klepiti u Zenici pa onda mirno zavrsiti kvalifikacije.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 okt 2012, 17:26

U utakmici izmedju Grka i nas je sve moguce, i mislim da Grci nakon te utakmice jos samo mogu kiksati protiv Slovaka kod kuce, te bi jos moglo biti opasno u Kaunasu protiv Litvanaca, ostatak ce sve dobiti. Dok mi imamo jos dvomec sa Slovacima, i gostovanja u Rigi i Kaunasu, sto nece biti nimalo lahko.

Mada svi se osvrcete na kikseve Grka, mislite da mi necemo nikako kiksati ? Tesko bgm.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 okt 2012, 17:29

Goalgetter je napisao/la:U Barazu cekaju (po mojoj procjeni): Belgija, Ceska, Svedska, Rumunija, Norveska, Portugal, Grcka/BiH, Poljska, Francuska / 1 od ovih repki ispada zato sto baraz igra 8 ekipa.

Pa eto, ko voli nek izvoli, ako pobjedimo Grke u Zenici (I to samo ako pobjedimo, nikakav remi, !) izbjecemo baraz ;) . Mislim da je i igracima pun qurac baraza.
Mogli bi i Hrvati vrlo lako u baraz.Srbi ce se na njih naloziti pravo da ih makar sjebu,ako vec ne mognu makar do baraza.Iako su kiksali ja ne bih jos otpisivao Srbe i Turke.Previse je utakmica do kraja a samo je 6 bodova razlike.Sto se tice grupe E gdje je norveska,mislim da ce ta grupa biti zrtveno jagnje ovih kvalifikacija tj mislim da ce upravo iz te grupe doci najlosija drugoplasirana repka.Bas kao i prosli put.Kada su Norvezani bili 2 i bili najlosija drugoplasirana repka

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 okt 2012, 17:37

Dado je napisao/la:Dajte ljudi, kakav Lihtenstajn da otkine Grcima bodove. Litvanija i Latvija mozda i mogu a Slovackoj to vec nije poslo za rukom. Tesko cemo mi zadrzati prvo mjesto ako budemo kalkulisali na greske Grcke. Stvar je u nasim rukama, treba ih klepiti u Zenici pa onda mirno zavrsiti kvalifikacije.
Nemoj nikada podcjenjivati Lihtenstajn,jesu mali ali su upravo zato i opasni.Mogu lako otkinuti nekom bod.Nemoj da te zavara sto smo ih mi nakantali.Pa Slovaci su se mucili haman do zadnje minute da im uvale 1-A Grci su mislim jednom bas kiksali protiv male repke kod kuce igrali 0:0.Jedine repke koje se ne treba bojati su Andora i San Marino.Sve ostale te mogu zeznut samo tako

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 17:48

A i Zeničanima sve na qrac ide, ne dirajte im stadiona, nemojte ga pomenuti ni u pozitivnom smislu, odmah ste zavidni, a ne d'o Bog da se kaže koja na onu drugu stranu .... evo smo vidjeli šta biva, porediti Dominkovića i reći da je bolji od Osima, pametne glave, pametne glave, jah.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 17 okt 2012, 17:50

http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-vr ... raca/89923

kad ovaj covjek prica treba samo sutiti i slusati. puno mi bolje izgleda i od prosle godine.

trebao bi Pape primiti koji savjet od Ivice, nebi mu bilo ponizavajuce.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 17 okt 2012, 18:23

Kako je samo diplomatski izbjegao odgovor na ovo zadnje pitanje, 8-)

"Vidite li vi tu dvojicu sa strane?"

"Ne vidim, slabo vidim po noći."

Koji diplomat, svaka mu čast ! 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.