A ja lika Bgte, pa isto da sa stolicom pricam... DA LI JE TO TEORETSKI MOGUĆE, samo mi odgovori na pitanje, ne okolišaj da je to nemoguće ??? Ne mora to imati veze sa Željom, već eto neki ČOVJEK (tu podrazumijevam sve ljude od 7.000.000.000 ljudi na Zemlji) uloži pare i onda sve okreće na svoj mlin, ima svoju upravu, itd. Neko je dobro rekao, na sličan način je Mamić uzeo klub u svoje ruke. Šta ako sada neko nesposoban uzme klub u svoje ruke ?moustapha je napisao/la:Ponavljas isto pitanje i uopste ne citas odgovore.Baja_Zvjerka je napisao/la:Niste vi đaba pitari... Ko je htio razumiti, razumio je pitanje, a ko nema kapacitet u glavi, on ne bi razumio ni da pitam koliko je 1+1..
Znaci nece niko uloziti milion da bi se zajebavao. Postoji milion razloga za to, samo sto je nas bosanski mentalitet takav pa odmah kontamo sta ako neko ulozi pare da bi unistio klub.
Ako neko mrzi Sarajevo, a voli Zelju, puno mi je logicnije da ulozi pare u Zelju i na taj nacin iskoristi moc novca. Hipoteticki postavljate neke situacije, koje po meni nemaju ni 1% sansi da se ostavare.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- franklampard8
- Kontakt:
Vidi druze, razumio sam ja tvoje pitanje. Moguce je teoretski, ali iskreno sumnjam da ce neko dati svoj novac da bi nekome unistio srecu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Niste vi đaba pitari... Ko je htio razumiti, razumio je pitanje, a ko nema kapacitet u glavi, on ne bi razumio ni da pitam koliko je 1+1..
1946
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
E pa to je odgovor na mjestu. Znači nije statut savršen... To je moja poenta, ali ideja je odlična naravno... Nadam se da će Željo naučiti iz Vaših prvih koraka, jer siguran sam da i mi možemo možda i bolju stvar od Vas napraviti ako taj potez ispadne uspješan, jer imamo više navijača i uspješnih ljudi, prije svega igrača u Evropi... :ugeek:franklampard8 je napisao/la:Vidi druze, razumio sam ja tvoje pitanje. Moguce je teoretski, ali iskreno sumnjam da ce neko dati svoj novac da bi nekome unistio srecu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Niste vi đaba pitari... Ko je htio razumiti, razumio je pitanje, a ko nema kapacitet u glavi, on ne bi razumio ni da pitam koliko je 1+1..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- franklampard8
- Kontakt:
Nije savrsen. Ovaj statut moze nam strasno pomoci, a takodjer nas moze u stecaj baciti. Iskreno se nadam da cemo uspjeti i da ce nas klub opet pisati po vasem.Baja_Zvjerka je napisao/la:E pa to je odgovor na mjestu. Znači nije statut savršen... To je moja poenta, ali ideja je odlična naravno... Nadam se da će Željo naučiti iz Vaših prvih koraka, jer siguran sam da i mi možemo možda i bolju stvar od Vas napraviti ako taj potez ispadne uspješan, jer imamo više navijača i uspješnih ljudi, prije svega igrača u Evropi... :ugeek:franklampard8 je napisao/la:Vidi druze, razumio sam ja tvoje pitanje. Moguce je teoretski, ali iskreno sumnjam da ce neko dati svoj novac da bi nekome unistio srecu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Niste vi đaba pitari... Ko je htio razumiti, razumio je pitanje, a ko nema kapacitet u glavi, on ne bi razumio ni da pitam koliko je 1+1..
1946
- moustapha
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Imam mu ja bolju sliku

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To se trazi sekac brate moj..sekac je napisao/la:http://youtu.be/XIfJgcIq4FM SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
pročitajte postove ovog @baja zvjerka na forumu fk borac..uperene proti našeg kluba
i onda shvatate o kakvom mrzitelju fcs-a se radi
u jednom postu na tom forumu čak tvrdi da smo namjestili raspored...koja "patologija" jbt
tako da mu po pitanju našeg novog statuta ne treba ništa objašnjavati jer njega to ne interesuje več gleda da nadže dlaku u jajetu ..da bi mogao reči..to ne ljava ili to ne može uspjeti
dokaz za ovu tvrdnju ..??
Sigurno je da če njegov klub u doglednom vremenu krenuti istim putem..pa evo,sad ga pitam jel moguče da se sastane 4-5 privatničko-pitarskih porodica sa čaršije i u tal kupe večinski paket glasova za npr 5 mil KM da bi onda za 2god promjenili ime u FCS 2....!!??
u jednom postu na tom forumu čak tvrdi da smo namjestili raspored...koja "patologija" jbt
tako da mu po pitanju našeg novog statuta ne treba ništa objašnjavati jer njega to ne interesuje več gleda da nadže dlaku u jajetu ..da bi mogao reči..to ne ljava ili to ne može uspjeti
Sigurno je da če njegov klub u doglednom vremenu krenuti istim putem..pa evo,sad ga pitam jel moguče da se sastane 4-5 privatničko-pitarskih porodica sa čaršije i u tal kupe večinski paket glasova za npr 5 mil KM da bi onda za 2god promjenili ime u FCS 2....!!??
YES.WE.DID.
Ma libo me za njima uopste se vise nepalim na to nek pisu sta hoce.
Rizvanović: Zajedničkim snagama do svijetle bordo budućnosti
Iz dana u dan, budućnost Sarajeva izgleda sve svjetlije i svjetlije. To je potvrdio i predsjenik Amir Rizvanović ...
Iz dana u dan, budućnost Sarajeva izgleda sve svjetlije i svjetlije. To je potvrdio i predsjenik Amir Rizvanović.
Uplate za sticanje ulagačkih, odnosno glasačkih prava u FK Sarajevo redovno stižu na depozitni račun kluba. I sam Rizvanović je pokazao privrženost bordo boji, kada je uplatio prava na sticanje 20 uloga, te je tako i motivsao sve one koji Sarajevo nose u srcu, prenosi Fcsarajevo.ba, zvanična prezentacija kluba.
''Ovim nedvosmisleno dokazujem da želim da učestvujem u sanaciji sadašnjeg stanja u Klubu. Međutim, još snažniji motiv za mene predstavlja mogućnost da ravnopravno učestvujem u procesu odlučivanja u izgradnji budučeg evropskog FK Sarajeva i naravno, zajedno sa svima onima koji to isto žele, preuzmem odgovornost za svoje postupke i ostvarene rezultate. U tom smislu, pozivam sve one koji imaju sposobnost i volju, prema mogućnostima, neka se uključe u ovaj projekat, da zajedno sarađujemo na putu postavljanja i realizacije ciljeva koji će obezbijediti svijetlu budućnost našeg voljenog Kluba.", kazao je Predsjednik FK Sarajevo, Amir Rizvanović, prenosi navedeni portal bordo kluba.
Iz dana u dan, budućnost Sarajeva izgleda sve svjetlije i svjetlije. To je potvrdio i predsjenik Amir Rizvanović ...
Iz dana u dan, budućnost Sarajeva izgleda sve svjetlije i svjetlije. To je potvrdio i predsjenik Amir Rizvanović.
Uplate za sticanje ulagačkih, odnosno glasačkih prava u FK Sarajevo redovno stižu na depozitni račun kluba. I sam Rizvanović je pokazao privrženost bordo boji, kada je uplatio prava na sticanje 20 uloga, te je tako i motivsao sve one koji Sarajevo nose u srcu, prenosi Fcsarajevo.ba, zvanična prezentacija kluba.
''Ovim nedvosmisleno dokazujem da želim da učestvujem u sanaciji sadašnjeg stanja u Klubu. Međutim, još snažniji motiv za mene predstavlja mogućnost da ravnopravno učestvujem u procesu odlučivanja u izgradnji budučeg evropskog FK Sarajeva i naravno, zajedno sa svima onima koji to isto žele, preuzmem odgovornost za svoje postupke i ostvarene rezultate. U tom smislu, pozivam sve one koji imaju sposobnost i volju, prema mogućnostima, neka se uključe u ovaj projekat, da zajedno sarađujemo na putu postavljanja i realizacije ciljeva koji će obezbijediti svijetlu budućnost našeg voljenog Kluba.", kazao je Predsjednik FK Sarajevo, Amir Rizvanović, prenosi navedeni portal bordo kluba.

**** je taj zrak u Kaknju koji udises tako da te potpuno razumijem.Baja_Zvjerka je napisao/la:Niste vi đaba pitari... Ko je htio razumiti, razumio je pitanje, a ko nema kapacitet u glavi, on ne bi razumio ni da pitam koliko je 1+1..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
U Sarajevu sam vec duze vrijeme, hvala na razumijevanju...soe je napisao/la:**** je taj zrak u Kaknju koji udises tako da te potpuno razumijem.Baja_Zvjerka je napisao/la:Niste vi đaba pitari... Ko je htio razumiti, razumio je pitanje, a ko nema kapacitet u glavi, on ne bi razumio ni da pitam koliko je 1+1..
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ostale su posljedice nazalostBaja_Zvjerka je napisao/la:U Sarajevu sam vec duze vrijeme, hvala na razumijevanju...soe je napisao/la:**** je taj zrak u Kaknju koji udises tako da te potpuno razumijem.Baja_Zvjerka je napisao/la:Niste vi đaba pitari... Ko je htio razumiti, razumio je pitanje, a ko nema kapacitet u glavi, on ne bi razumio ni da pitam koliko je 1+1..

Ovako da ne tupimo oko para više ko god da 2 Miliona KM i nešto pokuša uništiti tim ćinom nek se dobro preispita a posebno ovi koji misle tako ima jedna ustanova mi smo je zvali veselo brdo pa sad.... Ja kad bi ne daj Bože uložio u Želju 2 000 000KM ja bi se svim silama borio da to bude najjači kllub na svijetu da bi mogao profitirati tj. vratiti uloženo i zaraditi pošto ovde ima onih koji se šutaju teorijama zavjere koje su teške milione ili stotine pa i desetine hiljada KM mislim da sam im rekao sve.E sad da pozdravim svoju raju na forumu kako ste, ima li šta novo, a uhljupi od tzv."legendi" nek se malo ugledaju na gospodina predsjednika A.Rizvanovića!?
Sarajevo ljubavi moja!
- Burberry46
- Kontakt:
Pocelo je skidanje stolica na zapadu i postavljanje novih
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gdine Rizvanovicu
Sa vama i BP je sve krenulo NABOLJE.
Svaka vam cast , Vi i ostatak uprave ste nesto najbolje sto nam se desilo od 96 do danas. Imate moje postovanje.
Sa vama i BP je sve krenulo NABOLJE.
Svaka vam cast , Vi i ostatak uprave ste nesto najbolje sto nam se desilo od 96 do danas. Imate moje postovanje.
YES.WE.DID.
- Evolution87
- Kontakt:
CIJENE ULAZNICA:
- Sjever - 5 KM
- Istok - 7 KM
- Zapad -8 KM
- Sjever - 5 KM
- Istok - 7 KM
- Zapad -8 KM
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
payton je napisao/la:pročitajte postove ovog @baja zvjerka na forumu fk borac..uperene proti našeg kluba
ti nisi normalan da neko da pet miliona i da nema nikakvog profita i da te pitam jesi li ti ikad imao deset maraka u depu
ti da znas gdje ja radim i koliko zaradjuem doso bi da me roknes ili bi mi od jada isparo auto na parkingusreca je napisao/la:payton je napisao/la:pročitajte postove ovog @baja zvjerka na forumu fk borac..uperene proti našeg kluba
ti nisi normalan da neko da pet miliona i da nema nikakvog profita i da te pitam jesi li ti ikad imao deset maraka u depu
a inzinjeru ograniceni procitaj malo bolje post ..ako ti to IQ dozvoljava
YES.WE.DID.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fera, PapakIzSa i 90 gostiju.