Oj ja ne mogu vise da cekam. Cini mi se duze nego sto smo cekali za ljetnu pauzu!anonimni je napisao/la:jedva čekam utorak, poželio sam Grbavicu...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
tu je to negdje, 20. maja smo igrali protiv Kozare, a 24. jula protiv Maribora revanš...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
0-2 jel dostaBenjo_AFC86 je napisao/la:Nemojte nas previše natrpati u subotu![]()
Reći ćemo Tucetu da ne zabija previše![]()
Lijep pozdrav iz Srebrenika.

- champions1921
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
'Sa Smajketom i Manijacima idemo po titulu'
Samir Bekrić vraća se u formu po kojoj ga pamte navijači Plavih s Grbavice. Sjajni veznjak nije bio na očekivanom nivou, spominjalo se njegovo neslaganje na terenu sa Zajkom Zebom, ali posljednje utakmice pokazale su drugačije. Bekrić igra sve bolje, sjajno sarađuje sa kolegama iz tima, i sve se to odmah osjeti na rezultatima Osimove ekipe.
''Dobro je, dižemo se, igramo bolje, a i vrijemena je dovoljno da se vratimo na sami vrh. Niko od nas nije ni sumnjao da će se stvari odvijati kako treba, bili smo opušteni jer vjerujemo u svoje mogućnosti. Imamo najboji tim i valjda je to jasno svima u ligi'', govori Bekrić za ****.ba.
''Samo me pobjede interesuju'
Takmičenje u BH Telecom Premijer ligi nastavlja se predstojećeg vikenda. Željezničar gostuje u Gradačcu, a meč s Gradinom za Bekrića je prepun simbolike.
''Da, igrao sam u Gradini desetak godina, bio kapiten. To je moj klub, emocija će biti, ali kao i svakom drugom susretu, želim pobijediti i obradovati našeg 12. igrača. Možda će zvučati stereotipno jer svi iz ekipe konstantno to ponavljamo, ali zaista nam nedostaju naši Manijaci.
Zaželili smo se jedni drugih i jedva čekam susrete sa Slavijom i Olimpicom na Grbavici, bit će to praznici za koje ovaj tim živi. Jednostavno, mnogo nam znače i njihovu podršku vidim kao ključni faktor u borbu za odbranu obje titule'', uz ogormno poštovanje prema navijačima Plavih, govori Samir Bekrić.
U plavom taboru s nestrpljenjem očekuju povratak Sulejmana Smajića u kadar. Vispreni veznjak u potpunosti je zaliječio tešku povrdu koljena, a Bekrić vjeruje u mogućnosti svog kolege i prijatelja.
'Došlo je Smajićevo vrijeme'
''Jedva čekam Smajketa u timu, fantastičan je to igrač i vjerujem da je došlo njegovo vrijeme. Ide dobro, radi maksimalno i svi mu dajemo veliku podršku jer on to zaslužuje.Veće pojačanje za nastavak sezone ne možemo ni zamisliti, uz njega i navijače, konkurencija ima mnogo razloga za brigu'', poentirao je Bekrić na kraju razgovora za portal ****.ba.
Plavi s Grbavice u subotu će gostovati u Gradačcu kod Gradine, u utorak igraju sa Slavijom revanš susret Kupa na Grbavici, da bi u narednu subotu u još jednom domaćem susretu, dočekali Olimpic u susretu za koji već sada vlada veliki interes publike.
akoBogda Bekrija care akoBogda
Samir Bekrić vraća se u formu po kojoj ga pamte navijači Plavih s Grbavice. Sjajni veznjak nije bio na očekivanom nivou, spominjalo se njegovo neslaganje na terenu sa Zajkom Zebom, ali posljednje utakmice pokazale su drugačije. Bekrić igra sve bolje, sjajno sarađuje sa kolegama iz tima, i sve se to odmah osjeti na rezultatima Osimove ekipe.
''Dobro je, dižemo se, igramo bolje, a i vrijemena je dovoljno da se vratimo na sami vrh. Niko od nas nije ni sumnjao da će se stvari odvijati kako treba, bili smo opušteni jer vjerujemo u svoje mogućnosti. Imamo najboji tim i valjda je to jasno svima u ligi'', govori Bekrić za ****.ba.
''Samo me pobjede interesuju'
Takmičenje u BH Telecom Premijer ligi nastavlja se predstojećeg vikenda. Željezničar gostuje u Gradačcu, a meč s Gradinom za Bekrića je prepun simbolike.
''Da, igrao sam u Gradini desetak godina, bio kapiten. To je moj klub, emocija će biti, ali kao i svakom drugom susretu, želim pobijediti i obradovati našeg 12. igrača. Možda će zvučati stereotipno jer svi iz ekipe konstantno to ponavljamo, ali zaista nam nedostaju naši Manijaci.
Zaželili smo se jedni drugih i jedva čekam susrete sa Slavijom i Olimpicom na Grbavici, bit će to praznici za koje ovaj tim živi. Jednostavno, mnogo nam znače i njihovu podršku vidim kao ključni faktor u borbu za odbranu obje titule'', uz ogormno poštovanje prema navijačima Plavih, govori Samir Bekrić.
U plavom taboru s nestrpljenjem očekuju povratak Sulejmana Smajića u kadar. Vispreni veznjak u potpunosti je zaliječio tešku povrdu koljena, a Bekrić vjeruje u mogućnosti svog kolege i prijatelja.
'Došlo je Smajićevo vrijeme'
''Jedva čekam Smajketa u timu, fantastičan je to igrač i vjerujem da je došlo njegovo vrijeme. Ide dobro, radi maksimalno i svi mu dajemo veliku podršku jer on to zaslužuje.Veće pojačanje za nastavak sezone ne možemo ni zamisliti, uz njega i navijače, konkurencija ima mnogo razloga za brigu'', poentirao je Bekrić na kraju razgovora za portal ****.ba.
Plavi s Grbavice u subotu će gostovati u Gradačcu kod Gradine, u utorak igraju sa Slavijom revanš susret Kupa na Grbavici, da bi u narednu subotu u još jednom domaćem susretu, dočekali Olimpic u susretu za koji već sada vlada veliki interes publike.
akoBogda Bekrija care akoBogda
Za zivot cijeli!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
utorak revans KUP-a BiH Zeljo-Slavija,Pocetak 18.00TeaM87 je napisao/la:Kad igramo protiv Slavije u kupu ?
a odmah poslije Slavije da VAM nedamo puno odmora prvenstvena utakmica Zeljo-Olimpic subota u 19.00
a susret sa famosom je otkazan
Za zivot cijeli!
Prvo da apsolviramo Gradinu,subota 15:00, Gradačac...
Najava:
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
Najava:
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 17 okt 2012, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Oprosti, nije srijeda. Nemoj zamjeriti.nime_tm87 je napisao/la:Prvo da apsolviramo Gradinu,srijeda 15:00, Gradačac...
Najava:
Hvala na ispravci, subota jeivan.balic je napisao/la:Oprosti, nije srijeda. Nemoj zamjeriti.nime_tm87 je napisao/la:Prvo da apsolviramo Gradinu,srijeda 15:00, Gradačac...
Najava:

- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Samo kada se sjetim ovoga. aBd, ponovit ce se.
Samo kada se sjetim ovoga. aBd, ponovit ce se.

hoče kao matija za 0-1
pa onda zeka za 0-1
pa škoro za 1-2
sve je moguče ali od minimalnog poraza NEČETE POBJEČI
pa onda zeka za 0-1
pa škoro za 1-2
YES.WE.DID.
Drug sve je bolje da odemo sa njihove teme recice da namjerno dolazimo da provociramo sad ce derbi pa cemo pokazati sve sto treba konama na terenu i na trbinama to im se kunem.payton je napisao/la:hoče kao matija za 0-1
pa onda zeka za 0-1
pa škoro za 1-2

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Prvotimac Željezničara Benjamin Čolić spasio je Sarajku kojoj je lopov oteo torbu i kese sa namirnicama.
Benjamin Čolić
Čolić je za portal Klix.ba ispričao da je u sarajevskom naselju Čengić-Vila potrčao za lopovom koji je od jedne prolaznice ukrao lične stvari.
"Vidio sam ga da nosi torbu i kese i bježi, a onda sam vidio i ženu kako se uhvatila za glavu i zvala upomoć. Odmah sam bacio svoje stvari i potrčao za njim. Sustigao sam ga i oborio na pod te ga udario nekoliko puta. On je tada bacio stvari, ustao i otrčao", kaže Čolić, dodajući kako nije opet želio trčati za njim, jer su stvari bile "vraćene".
"Nisam ga htio hapsiti. Poslije je došla policija i uzela izjave, te su prema opisu shvatili o kome se radi. Meni je bilo najvažnije da sam ga spriječio u krađi, a ni trenutka nisam razmišljao da li da potrčim za njim ili ne, jer je isto tako mogao napasti moju majku ili suprugu", rekao je Čolić, kojem je prolaznica zahvalila na pomoći. Respect!
Benjamin Čolić
Čolić je za portal Klix.ba ispričao da je u sarajevskom naselju Čengić-Vila potrčao za lopovom koji je od jedne prolaznice ukrao lične stvari.
"Vidio sam ga da nosi torbu i kese i bježi, a onda sam vidio i ženu kako se uhvatila za glavu i zvala upomoć. Odmah sam bacio svoje stvari i potrčao za njim. Sustigao sam ga i oborio na pod te ga udario nekoliko puta. On je tada bacio stvari, ustao i otrčao", kaže Čolić, dodajući kako nije opet želio trčati za njim, jer su stvari bile "vraćene".
"Nisam ga htio hapsiti. Poslije je došla policija i uzela izjave, te su prema opisu shvatili o kome se radi. Meni je bilo najvažnije da sam ga spriječio u krađi, a ni trenutka nisam razmišljao da li da potrčim za njim ili ne, jer je isto tako mogao napasti moju majku ili suprugu", rekao je Čolić, kojem je prolaznica zahvalila na pomoći. Respect!

.....In David we trust.....
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ajde nemoj sada ti zajebavati. Normalna zajebancija je uvijek prihvacena od strane sviju nas.DevilS je napisao/la:Drug sve je bolje da odemo sa njihove teme recice da namjerno dolazimo da provociramo sad ce derbi pa cemo pokazati sve sto treba konama na terenu i na trbinama to im se kunem.payton je napisao/la:hoče kao matija za 0-1
pa onda zeka za 0-1
pa škoro za 1-2

- pintol_TM87
- Kontakt:
ima paran broj godina vi to pokazujeteDevilS je napisao/la:Drug sve je bolje da odemo sa njihove teme recice da namjerno dolazimo da provociramo sad ce derbi pa cemo pokazati sve sto treba konama na terenu i na trbinama to im se kunem.payton je napisao/la:hoče kao matija za 0-1
pa onda zeka za 0-1
pa škoro za 1-2

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
pintol_TM87 je napisao/la:ima paran broj godina vi to pokazujeteDevilS je napisao/la:Drug sve je bolje da odemo sa njihove teme recice da namjerno dolazimo da provociramo sad ce derbi pa cemo pokazati sve sto treba konama na terenu i na trbinama to im se kunem.payton je napisao/la:hoče kao matija za 0-1
pa onda zeka za 0-1
pa škoro za 1-2

Željeznicar za život cijeli !
Nikako mi nije jasna situacija oko ovog Hodžića,koliko sam shvatio on treba nastupit za repku 15 i više puta da bi zaigrao za nek klub sa otoka,a gdje će igrati da bi se nametnuo za repku do tad,stvarno nista ne razumjem neka neko objasni,ali ko zna...
Gradina je zadnji dvije domace utakmice igrala u Orašju znaci nije u Gradačcu. Mislim da se igra u Orasju utakmica,treba ovo provjeriti da ne bi doslo do zabune.nime_tm87 je napisao/la:Prvo da apsolviramo Gradinu,subota 15:00, Gradačac...
Najava:
ne igra, vraćaju se u Gradačac
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.