Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pape ide i radi u pravom smjeru na ubrzavanju tima i igre . Samo jos da stavi MIsketa na pravo mjesto (klupa) bit ce sve fantasticno !!
Jos je uvjek dobro los takticki al izbor igraca i ideja o sistemu igre je super.
Glavno je da je nastavio sa sistematskim radom koji je poceo Ciro vec . Znaci razvija nas sistem igre i onda je lako novim igracima da se uklope. Mislim da to prolazi neprimjeceno u svoj ovoj trci za plasman.
Jos je uvjek dobro los takticki al izbor igraca i ideja o sistemu igre je super.
Glavno je da je nastavio sa sistematskim radom koji je poceo Ciro vec . Znaci razvija nas sistem igre i onda je lako novim igracima da se uklope. Mislim da to prolazi neprimjeceno u svoj ovoj trci za plasman.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- LarryDavid
- Kontakt:
a reci mi kakvo ti je misljenje o grckom selektoru santosu?delko je napisao/la: onako kako je repka igrala 20-ak prvih minuta e to je postava i igra Susica - veze s vezom, neka nabijanja lopte - nista s nicimsreca pa imamo princa i ovu dvojicu naprijed pa oni mogu prelomiti mec na osnovu svojih individualnih kvaliteta
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Jah, nema se šta prigovorit na igru, na prosute bodove, na poraze bla bla, pa se uhvatili njegovog stila oblačenja, zanimljivo mogu vam reći.
Bravo Safete, legendo!

Bravo Safete, legendo!
Bravo Pape na dosadasnjem urađenom dijelu kvalfikacija.Repka igra rutnski,efikasno i pametno,kao nikad do sada.Tu i tamo ima mjesta za napredak u ekipi,te se iskreno nadam da ce pojedini igraci ("dijasporci"
) uskoro i obuci dres naseg sastava 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jeli to onaj sto zvace svoje slinecalcio je napisao/la:Gospodin coekAdinjo je napisao/la:Da je Low nas trener veceras, sto bi bilo zanimljivo na temi
![]()
![]()
4:4, zaebase me posteno

Samo steta sto je podlego pritisku foruma pa forsira vise debeleg Misimovica a nogometnog instruktora Senijada drzi na klupi.
Ali priznam Pape doktor trenera, kardiolog.
SAFET SUŠIĆ neprocjenjivo slušati na Bilinom Polju
Sajo, ovo sto si do sada pokazao je za cistu 10ku. Sad nam dovedi jos malog Bicakcica i Kolasinca i polozio si kod mene 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Je li može neko isjeći taj dio i staviti klip?KODRO je napisao/la:SAFET SUŠIĆ neprocjenjivo slušati na Bilinom Polju
Nisam najbolje čula.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Dobar dobar.
Od mene sinoc samo jedna primjedba.
Ubacivanje Vrsajevica.
Od mene sinoc samo jedna primjedba.
Ubacivanje Vrsajevica.

Sto su ljubomorni na Papetov suskavac 
A ovaj trener Litvanije Lizalo dzaba

To je to.Postao/la LarryDavid dana 16 okt 2012, 23:11
kako ne shvatate da se covjek pravi slunto i naivan i tako se i oblaci...to je samo kamuflaza...
A ovaj trener Litvanije Lizalo dzaba

- adriano_leite
- Kontakt:
Odjednom niko nije napadao Papeta, odjednom postalo sve dobro, odjednom svi zadovoljni, medjutim to je vjerovatno do sljedeceg poraza ili nekog nerijesenog, ali tesko da ce Pape dozvoliti to pljuvacima. Pape ti si najveci sto je prohodao fudbalskim terenima u BiH, pored toga ti si najveci koji je sjedio na klupi BiH. SVE SAM SAFETE, SVE SAM MAJSTORE!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
hari, kod mene ti vazi ona: ´kako pravo govorio, tako i zdrav bio´.harishp je napisao/la:@seco cEnim sto znas stati na loptu kad(prije nego sto ces) je predriblati protivnika.Eno i @Monolog poceo pimplati loptu.
o safetu sam vazda govorio ono sto sam u tom momentu osjecao, a sam znas da nisam ´ofarban klupskim bojama´.
naravno da sam u par navrata pogrijesio(safet kao insan ne zasluzuje da ga se naziva telecim pogledom i sl.), a pogrijesio sam jer sam pisao u afektu tj. nakon nekih selektorovih poteza koji su nas kostali.
sad, i Bog i narod znaju da ne bi bilo sretnijeg covjeka kada bi nas nas strucnjak odveo na veliko takmicenje.
helem, da ne duljim, reci cu da je selektor za sinosnji pos´o zasluzio suhu peticu.
ali, nemoj misliti da u buducnosti necu kritikovati neke njegove odluke

ps.
evo jos par rijeci koje ce ici na susicev mlin.
prije par mjeseci napisah da pjanu ne treba vezati za jednu poziciju i da je to najveca greska lionovog trenera.
pape je to znao pa je za pjanica odredio ulogu allroundera koji ce pokrivati sve pozicije u sredini terena.
to je fenomenalan potez zbog kojeg pjana na terenu izgleda poput inieste.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pape cini cuda:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
stavrno ne kuzim zasto ovdje vecina dize naseg selektora u nebesa!? realno, dobili smo utakmice koje smo i morali dobiti, iz grcke sretno donijeli bod, treba sacekati naredne utakmice, ja, iako ga ne simpatisem, najsretniji ako nas odvede u Brazil.
Volim te Bosno!!!
- Principatus
- Kontakt:
To je ustvari to. Da smo umjesto Grka jos odigrali protiv Liechtensteina kod kuce, mogli bi se jos vise uzdizati i imali bi najbolju statistiku i start svih vremena, super. Tek ce se u sljedecim utakmicama pokazati, koliko smo mi dobri i samim tim aktuelni kvalitet Susica, to jest sposobnost da nauci iz starih gresaka i da nas odvede na SP.xavi26 je napisao/la:stavrno ne kuzim zasto ovdje vecina dize naseg selektora u nebesa!? realno, dobili smo utakmice koje smo i morali dobiti, iz grcke sretno donijeli bod
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- storm_raider
- Kontakt:
Mozda zato sto smo te "iste utakmice" trebali dobijati i u proslosti, pa smo cesto gubili bodove kuci?
Mozda zato sto igramo najljepsi fudbal u historiji (zajedno sa Kodrinom ekipom, ali je nazalost kratko trajalo)?
Mozda jer smo najefikasniji i jer smo u 4 utakmice primili samo 2 gola?
Mozda jer je Pape najefikasniji selektor u historiji?
Da, neko ce reci, Latvija se dobija kuci, Lihtenstajn u gostima i Litvanija kuci, ali mi smo cesto kiksali protiv tih "slabijih" (mada je to varljivo) reprezentacija. Kosevo 2005, 1:1 Litvanija, Madjarska 3:0, i tako do u nedogled.
Mozda zato sto igramo najljepsi fudbal u historiji (zajedno sa Kodrinom ekipom, ali je nazalost kratko trajalo)?
Da, neko ce reci, Latvija se dobija kuci, Lihtenstajn u gostima i Litvanija kuci, ali mi smo cesto kiksali protiv tih "slabijih" (mada je to varljivo) reprezentacija. Kosevo 2005, 1:1 Litvanija, Madjarska 3:0, i tako do u nedogled.
Sport je lijek za tijelo i duh.
pa..s obzirom da zelimo na SP sasvim je logicno da pobjedjujemo takve reprezentacije, a posto pratim reprezentaciju jos od '96., sigurno je da je ovaj tim puno kvalitetniji od svih tih prethodnih generacija. A to da mi igramo najljepsi fudbal je stvarno pretjerivanje, sinoc nas nije bilo nigdje u prvih pola sata, protiv grcke nismo uspjeli spojiti tri dodavanja.. znam da se u nogometu broje golovi, ali da bi zabijali grcima i slovacima bice nam potrebna igra, ne vjerujem bas da u svakoj utakmici mozemo imati srece.storm_raider je napisao/la:Mozda zato sto smo te "iste utakmice" trebali dobijati i u proslosti, pa smo cesto gubili bodove kuci?
Volim te Bosno!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Pa s obzirom da i ja pratim ovu reprezentaciju od '96-te godine, necu se s tobom sloziti. Najljepsi fudbal u svojoj kratkoj historiji trenutno igramo, a protiv Grcke se cak i vidjelo da smo tehnicki potkovaniji (spojili smo mnogo vise dodavanja). Ovaj tim nije uopste mnogo kvalitetniji od prethodnih generacija, Kvalitetniji jeste, ali ne mnogo. Rado cu napraviti poredjenje, ako je potrebno. Jedino sto je MNOGO kvalitetnije, to je predsjednistvo i ostali ljudi koji sjede u Nogometnom Savezu. Sve nam se poklopilo i treba da uzivamo u tome. Svi oni pehovi nam se napokon vracaju u ovom ciklusu. Jednostavno ova generacija ce da ubere sve plodove napora prijasnjih generacija i naravno svoje. Pape to predvodi suvereno vec.
- storm_raider
- Kontakt:
Bilo bi lijepo kad' bi neko ovog sto ima 100 nickova ovdje banovao.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Učinjeno. S tim da nije (bila) riječ o Nedimku već o Los_Blanosu.storm_raider je napisao/la:Bilo bi lijepo kad' bi neko ovog sto ima 100 nickova ovdje banovao.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.