Igrač br. 6

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 okt 2012, 12:31

sinoc je uz pjanica bio daleko najbolji igrac na terenu...al kad se pandza vrati, morace na klupu jbg...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 okt 2012, 12:32

Papastathopoulos je napisao/la:sinoc je uz pjanica bio daleko najbolji igrac na terenu...al kad se pandza vrati, morace na klupu jbg...
Slatke muke! ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 okt 2012, 12:48

Vranjes dobio ponudu iz Njemacke...... 8-)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 17 okt 2012, 12:50

zasto ce morati na klupu?ako odigra dobro protiv Grcke u martu ona je unutra...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 okt 2012, 12:53

vranjes je dobar igrac, al i ja i ti dobro znamo da je pandza na vecem nivou od njega...tacnije, bar ja to znam...a mislim da i selektor isto to zna...

edit: zizu, nisam ja ni rekao da ce se pandza vratiti do marta, mislio sam opcenito kad se vrati da ce opet bit u prvoj postavi...
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 17 okt 2012, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 12:54

Papastathopoulos je napisao/la:sinoc je uz pjanica bio daleko najbolji igrac na terenu...al kad se pandza vrati, morace na klupu jbg...
Neće Pandžo biti spreman do marta ni pod razno, baš je o tome pričao na pressici pred utakmicu Pape.
@Batko, otkuda ta info o ponudi iz Njemačke ? Izvor ???
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 17 okt 2012, 12:55

Ko zna kakav će Pandža biti nakon povrede... Zukanović ili Ogi bi trebao početi protiv Grka, zavisno kakve ko bude pružao partije u svom klubu do marta.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 okt 2012, 13:02

zizu1991 je napisao/la:
Neće Pandžo biti spreman do marta ni pod razno, baš je o tome pričao na pressici pred utakmicu Pape.
@Batko, otkuda ta info o ponudi iz Njemačke ? Izvor ???
Na FB grupi BIH reprezentacija je postavljen njegov intervju. Kaze da je poslije Atine dobio ponudu iz Njemacke te da nece produziti ugovor u Rusiji...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 13:07

Aha ...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 okt 2012, 13:21

Nebi da pljujem po momku,momak je solidan igrac,ali nije on bas tolika klasa.mozda postane,ali trenutno nije.Jedno je cuvati igraca iz neke levatske ekipe koja je na nivou odprilike premijer lige BiH,a drugo je cuvati igraca ozbiljnih ekipa.poput Samaras-a Hamsika,Weisza...Iskreno se nadam da ce se momak razviti u dobrog igraca.Mada licno smatram da su Pandza i Kolasinac kvalitetniji od njega.pogotovo kolasinac,koji bi mogao biti u najmanju ruku novi Spahic i Hibic.A mozda i bolji od obojice.Samo se nadam da ce zaigrati za nas,a naravno i Vranjes je svakako nasa buducnost
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 okt 2012, 14:01

Nadam se da je ovo istina da ima ponudu iz Njemacke,te da je on od nekog "normalnog" klub.Ima Ogi mjesta u nekim jacim ekipa iz BL.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 okt 2012, 14:07

Ja se smijem kladiti da će Ogi u budućnosti biti nosilac naše odbrane. 8-) Naravno, ne mislim da će to biti sutra, za mjesec ili pola godine, ali sigurno da će vremenom postati onaj oko koga će se sve vrtiti. Vjerujem da će preći u neki jači klub, te da će igrati pod trenerskom palicom nekog ko će izvući maksimum iz njega i tako usput (nehotice :mrgreen: ) pomoći i našoj reprezentaciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 17 okt 2012, 17:08

Batko je napisao/la:Vranjes dobio ponudu iz Njemacke...... 8-)
batko jel bacas bombe ili ozbiljno govoris?

prestani vise trolati, kad nesto napises navedi izvor. :shock:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 17 okt 2012, 18:42

Svaka cas navijacima za skandiranje Ogiju na utakmici. Momak ima talenat a treba mu samopouzdanja. Siguran sam da ce za par godina biti u velikom klubu i naslijediti Spahu kad dodje vrijeme. Vise se ne brinem toliko za odbranu.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 okt 2012, 18:44

Sakuragi, lakše malo sa takvim tonom, da si pogledao post dva iza, vidio bi odakle info potiče!
Nikad nisam ovdje bacao bombe i izmisljao, zato nemoj da mi se tako obraćaš ubuduće, ok!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 18:47

slika
Ognjen Vranješ: Braćo moja hvala Vam na svemu!

Dobru partiju popularnog Ogija ovacijama su nagradili i sjajni navijači Bosne i Hercegovine...
Ognjen Vranješ, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine iz Banja Luke u utorak odigrao je maestralan meč za svoju državu. U našem trijumfu nad Litvanijom (3:0) na zeničkom Bilinom polju bio je jedan od najboljih na terenu. Iskupio se tako za nešto lošije izdanje u petak u Atini.

Nakon kvalifikacionog susreta za SP „Brazil 2014“ odigranog u Pireju (Grčka – 0:0) Vranješ je bio vidno utučen i pored osvojenog boda na vrućem gostovanju. Međutim, da u našem državnom timu vlada ogromna sloga i kolegijalnost pokazala su prva imena BiH, Edin Džeko i kapiten Emir Spahić. Bodrili su popularno zvanog Ogija na treninzima, razgovarali sa njim u slobodno vrijeme, te se naš mladi defanzivac uspio psihički stabilizirati i odigrati za sve pohvale protiv nimalo naivnih Litvanaca. To je znala nagraditi i publika na Bilinom polju, pa se nerijetko sa tribina orilo: „Ognjen Vranješ, Ognjen Vranješ…“

„Braćo moja hvala Vam na svemu“, napisao je dan nakon uspjeha sa reprezentacijom na facebook profilu fudbaler Krasnodara uz fotografiju na kojoj se našao sa Džekom i Spahićem.

Ono što posebno raduje poslije dominacije Zmajeva jeste da sve više građanki i građana navija srcem za svoju državu, a što je vidno i na brojnim fb statusima...
slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 okt 2012, 18:53

Pandza nije takav kaliber da se bez pitanja vrati u prvih 11. I Vranjes i Zukanovic mogu bit ispred njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2012, 18:57

Ma ko ga je gledao u Bratislavi protiv Slovaka,znao je da Ogi moze da stavi novo umjetnicko prezime Gillette :mrgreen: :mrgreen:
Samo mu treba malo jacih tekmi u nogama i to je to.
Jos kad se Kung Fu Pandzara vrati,tek ce to biti to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 17 okt 2012, 18:59

navodno su hertha i augsburg zainteresovani za njega

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 19:02

Pandža neće biti spreman za Grke, treba njemu tekmi i tekmi nakon povrede da se dovede u reprezentativnu formu, tj. da se vrati ondje gdje je bio prije ozlijede.
Nažalost, ja mislim da ćemo ga imati na raspolaganju zadnje 3 utakmice u kvalifikacijama.
No, dobili smo kakvu takvu širinu u obrani s Ognjenom, Šunjićem, pa sada Zukanović, nadam se da će to sve na dobro izaći na kraju.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.