Oni su dosadili i bogu i narodu pa FiFi i UeFi.
Nego jeli istina da jedna od devet drugoplasirani nece ni ici u baraz

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
.....protiv Famosa iz Hrasnice.sekula je napisao/la:ova treca je odlicna.....
Pa tako je i kod zadnjeg baraza za svjetsko bilo.HowYesNo je napisao/la:U barazu bi volio da dobijemo Spaniju zasto odma ne izbacimo aktuelnog SP.
Oni su dosadili i bogu i narodu pa FiFi i UeFi.
Nego jeli istina da jedna od devet drugoplasirani nece ni ici u baraz
Ma ja kolko znam idu svi prvi iz grupa i najbolja druga (naravno da ce biti i najgora druga kad ima grupa ssa po 5 reprezentacija)legenda reala je napisao/la:Mislim da najgora drugoplasirana otpada, a ostali igraju baražemir18 je napisao/la: Kakav baraz ili cemo se plasirati kao 1 il kao najbolja druga repka
Jos zanimljiviji sa klixa:AboveTheLaw je napisao/la:Jedan zanimljiv komentar sa B92
"Mozda raspad Jugoslavije i nije bio los. Evo sada ja se samo pomaknem i navijam za Bosnu. Vjerujem da ce i 90% Srba uraditi isto. Bez obzira na politicka uvjerenja Bosna je prvi izbor. Crnogorci mi ne znace nista, za Hrvate ne mogu da navijam i da hocu, Slovenci su Svabe. Hajde Bosna sretno, pa da se kvalifikujete."
Odin naravno.BRACO PO ORLU, PLACEM KAO DETE. ALI PLACEM OD RADOSTI. IZGUBILI SMO SAMO 1:0, OVO JE VELIKI NAPREDAK ZA NAS. USKORO BI MOGLI BIT JACI OD ALBANIJE. NISMO JOS, ALI TREBA DA VERUJEMO. SKOPLJE SAD POSTAJE SVETINJA SRPSKA, ISTO KAO KOSOVO KAD SMO TAMO IZGUBILI.
Na Football Manageru prolaze formacije bez defanzivnog veznog. U pravom zivotu nazalost ne. Uostalom, smijem reci da sam danas imao malo bolji pogled od vas ostalih, i kretanje Zahe je za pohvalu, svaki put kad bi neko bar metar krenuo naprijed on bi ostao da to popuni. Isto tako imao je ono jedno dobro dodavanje, te par finih startova.Alfa_Muzijak je napisao/la:.....protiv Famosa iz Hrasnice.sekula je napisao/la:ova treca je odlicna.....
Kakve su ovo postave bez DM-a. Znaci 6 ofanzivnih igracaTo je to sto se trazi
Tako je kod baraza za euro, dok sa barazem za svjetsko to nije slucaj. Prosli put je izvisila Norveska kao najgora druga.emir18 je napisao/la:Ma ja kolko znam idu svi prvi iz grupa i najbolja druga (naravno da ce biti i najgora druga kad ima grupa ssa po 5 reprezentacija)legenda reala je napisao/la:Mislim da najgora drugoplasirana otpada, a ostali igraju baražemir18 je napisao/la: Kakav baraz ili cemo se plasirati kao 1 il kao najbolja druga repka
Ma i Slovaci su večeras uzorali teren i izgubili 0:1Principatus je napisao/la:Kakav baraz, moramo poraziti Grcku, unistiti ih, zabiti ih u teren Bilinog Polja, ubiti svaki tracak nade u njima, pojesti ih bukvalno, poslati ih kuci posramljene, dati im toliko golova da im jos unuci moraju utakmice sa 0:4 pocinjati, preorati novu travu sa njima i posaditi ih tu, silovati njihovu mrezu, popiti im zadnju kap krvi, napraviti im psihozu da sanjaju nase napadace jos u starackim domovima, devastirati, maltretirati loptama da pomisle kako ih granatiramo itd.
Uglavnom trebaju nam 3 boda.
I dalje sam mišljena da se mora odlučiti Miske ili Vedo.Principatus je napisao/la:Jesu. Ali Slovaci imaju impotentan napad. Mi imamo jake napadace, ali nismo kreirali sanse.
U Zenici moramo odigrati mnogo jace, ali i ofanzivnije. Bit ce pojacani u defenzivi, sto se da zaobici, ako odigramo kao ekipa jako.
ova bi nam dvojca mladica legla ko samar budaliredarmy0 je napisao/la:Naravno i Bicakcic
Kolasinac i Bicakcic nam fale da kompletiramo tim za Svjetsko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.