Grcima je ista taktika protiv nas,kao i protiv Lihtenstajna.Jedan go daju,2 eventualno i bunker.Od pocetka kval. sam predvidjo kiks protiv 'malih' i jos uvijek vjerujem u njega.Ako ne kiksaju protiv Litvanije u gostima tesko onda ikad..(protiv 'L' reprezentacija naravno)calcio je napisao/la:Ako braca slovaci rano ispadnu iz igre vjerujem da bi radije gledali nas u Brazilu nego ove grke![]()
Mada i ja mislim da ce grci negdje kiksati
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Nad tobom sunce najljepše sja
- Principatus
- Kontakt:
2 utakmice kod kuce protiv laganih protivnika. Iz toga ocekivane pobijede.
1 utakmica protiv Liechtensteina, isto ocekivana pobijeda.
Dakle 3 utakmice koje mozemo upisati kao najlakse koje smo mogli odigrati, osim mozda one kada nam Liechtenstein dodje u posjetu. Teske utakmice jos slijede, Grcka kod nas i 2 protiv Slovacke, uz to gostovanje Litvaniji i Latviji. Kada se situacija tako sagleda iz te perspektive, malo euforija splasne.
Dakle ponovo ce odlucivati sljedeca osobina o plasmanu: Da odigramo psihicki jako i cvrsto u odlucujucim utakmicama u kojima smo pod pritiskom. Ofanzivno, sa nekom povezanom igrom, a ne da ovisimo o akcijama pojedinaca. I da pobjedimo neku "jacu" ekipu, ako se Grcka tako moze zvati.
Ove pobijede koje su nas dovele do prvog mjesta su bitne, ali iskreno i ocekivane. Ne bih se oslonjao na to da ce Grci kiksati protiv malih, oni su upravo preko ovih isli na prvenstva. Zaboravio sam koliko utakmica su odlucivali za sebe protiv slabijih, negdje oko 90-95% ako se ne varam.
Dakle 3 utakmice koje mozemo upisati kao najlakse koje smo mogli odigrati, osim mozda one kada nam Liechtenstein dodje u posjetu. Teske utakmice jos slijede, Grcka kod nas i 2 protiv Slovacke, uz to gostovanje Litvaniji i Latviji. Kada se situacija tako sagleda iz te perspektive, malo euforija splasne.
Dakle ponovo ce odlucivati sljedeca osobina o plasmanu: Da odigramo psihicki jako i cvrsto u odlucujucim utakmicama u kojima smo pod pritiskom. Ofanzivno, sa nekom povezanom igrom, a ne da ovisimo o akcijama pojedinaca. I da pobjedimo neku "jacu" ekipu, ako se Grcka tako moze zvati.
Ove pobijede koje su nas dovele do prvog mjesta su bitne, ali iskreno i ocekivane. Ne bih se oslonjao na to da ce Grci kiksati protiv malih, oni su upravo preko ovih isli na prvenstva. Zaboravio sam koliko utakmica su odlucivali za sebe protiv slabijih, negdje oko 90-95% ako se ne varam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Imam slično mišljenje.Principatus je napisao/la:2 utakmice kod kuce protiv laganih protivnika. Iz toga ocekivane pobijede.
Trebamo u svaku utakmicu ući psihološki jaki...
Odigrasmo sa Grcima najtežu utakmicu tamo... sljedeća je u Zenici... Ako ih pobjedimo, to je tek završeno pola posla...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Sta se drkate na Portugalu.
Eto Postiga je zabio gol...
Eto Postiga je zabio gol...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
To je to , rutinski 
Na 1.mjestu smo i nakon ovog kola , idemo dalje
Pobjeda protiv Grcke u Zenici nam otvara vrata raja , ali ima do toga dosta ...
Najbolji veceras - definitivno Pjanic
Na 1.mjestu smo i nakon ovog kola , idemo dalje
Pobjeda protiv Grcke u Zenici nam otvara vrata raja , ali ima do toga dosta ...
Najbolji veceras - definitivno Pjanic
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Principatus
- Kontakt:
Da. Ako ih pobjedimo...nadam se da hocemo, ali da bi to uspjeli moraju se poneke stvari promijenuti. Ako nam jedan Ibisevic bude igrao krilo i ako nam svi napadi budu isli samo preko jedne strane (lijeve), a igraci se preplase i budu borbeni ko srne, bolje da o tome ne razmisljamo. Jedino pozitivno je da se Pjanic vraca i njegovom individualnom kvalitetom moze doprijeniti, to jest nadoknaditi, jedan dio koji nam fali na taktickom i psiholoskom planu.AYAN je napisao/la:Odigrasmo sa Grcima najtežu utakmicu tamo... sljedeća je u Zenici... Ako ih pobjedimo, to je tek završeno pola posla...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vidim neki strah od gostovanja u Latviji i Litvaniji..Realno,repka koja zeli na SP taj strah sebi ne smije priustiti..To moraju biti pobjede..I tu prestaje sva prica po meni..Uz to pobjediti ove preostale kuci i mislim da bi to trebalo biti to..Svakako i bod recimo iz Slovacke ne bi bio na odmet..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
O izgledima bi možda najbolje bilo suditi nakon sledeće utakmice. Ako izgubimo, jbg. ima baraž, ako odigramo neriješeno ili pobjedimo, vagaćemo.
PS. Nećemo izgubiti od Grčke. Ja bih se smio i o'kladiti da ćemo odigrati 1x. Na BP se možemo čak i protiv njih postaviti kao favoriti, ipak je to BP.
PS. Nećemo izgubiti od Grčke. Ja bih se smio i o'kladiti da ćemo odigrati 1x. Na BP se možemo čak i protiv njih postaviti kao favoriti, ipak je to BP.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- inacefindecko
- Kontakt:
tačno ne mogu vjerovat, jest offtopic, al stvarno
Portugal odigra sa nama teniski set u baražu, a ovdje ih Sj. Irska iskara momački..
ko da gledam opet će nam se kuglice potrefit
Portugal odigra sa nama teniski set u baražu, a ovdje ih Sj. Irska iskara momački..
ko da gledam opet će nam se kuglice potrefit
-
karameldar
- Kontakt:
Ima li gdje highlights da u miru pogledam?
Inace prezadovoljan,odigrali koliko smo trebali. Najsmjesnije je bilo ono sa himnom.
Inace prezadovoljan,odigrali koliko smo trebali. Najsmjesnije je bilo ono sa himnom.
YNWA!
[youtube][/youtube]karameldar je napisao/la: Ima li gdje highlights da u miru pogledam?
Inace prezadovoljan,odigrali koliko smo trebali. Najsmjesnije je bilo ono sa himnom.![]()
Joj ovaj forum necu vise citat necu majke mi bjes me obuzima od ovog naseg naroda
Treba navijati za Portugal. 
Ma neka Portugala treca sreca heheSheyi je napisao/la:Treba navijati za Portugal.
Ma neka Portugala treca sreca hehevm22 je napisao/la:Sheyi je napisao/la: Treba navijati za Portugal.![]()
Ma ne pomaze tu ni sreca,.Oni kroz kvalifikacije skupljaju energiju za baraz
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ako odemo u baraž i dobijemo Francusku ili Španiju ili Portugal,zaje*i ga onda,al stvarno.
You'll never walk alone.
Jednu po jednu utakmicu odrađivati bez govora kako smo sigurno u Brazilu. Objektivno ove L reprezentacije su sa ovakvim timom moraju biti sigurni bodovi. Ono što iz tih utakmica grije srce jeste zalaganje i rješavanje susreta u par minuta. To će nam protiv Grčke biti iznimno važno pošto se sa njima nećemo ni u Zenici naigrati. Ukoliko ih pobjedimo, a ja se iskreno nadam da hoćemo, to će biti vjerojatno 1:0. Efikasnost će biti ključ uspjeha. Prilike koje stvorimo ćemo jednostavno morati realizirati. Zato Vedo mora bolje primati lopte.
Sada je već skoro sigurno jasno koje dvije reprezentacije će zauzeti prva dva mjesta, samo je pitanje redoslijeda. Uz shvaćanje svake nove utakmice apsolutno ozbiljno ni redoslijed nebi trebao biti upitan. Ali moramo ići jednu po jednu utakmicu.
Sada je već skoro sigurno jasno koje dvije reprezentacije će zauzeti prva dva mjesta, samo je pitanje redoslijeda. Uz shvaćanje svake nove utakmice apsolutno ozbiljno ni redoslijed nebi trebao biti upitan. Ali moramo ići jednu po jednu utakmicu.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko je zuti dobio od nasih?
I ko je ono precku zetreso??
I ko je ono precku zetreso??
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bez puno pametovanja...više nego dobar start kvalifikacija.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Principatus
- Kontakt:
Vedo je precku zatresao. Zutu Stevo i jos neko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.